Adventskalender 2022

Adventskalender 2022

Op zoek naar een adventskalender 2022? Wij helpen! Lees alles over de mooiste, leukste en meest verrassende adventskalenders van dit jaar op de grootste adventskalender website van Nederland en België. Wij hebben bijna alle adventskalenders voor je bekeken en laten je zien welke de moeite waard zijn. Update: inmiddels zitten we alweer in 2023, check nu de mooiste en leukste adventskalenders 2023 Open vanaf 1 december 2022 iedere dag een nieuw deurtje in je favoriete adventskalender tot aan Kerstavond op 24 december 2022. Nog nooit waren er zoveel soorten adventskalenders als dit jaar. Op de grootste adventskalender website van Nederland en België lees je alles over deze prachtige aftelkalenders. Niet voor niets zijn adventskalenders populairder dan ooit tevoren. Het aanbod is in 2022 ook groter dan alle voorgaande jaren. adventskalenders zijn vooral populair om cadeau te doen aan een anders of juist jezelf. Je weet namelijk niet van te voren (mits je niet stiekem al spiekt) wat er in de adventskalender zit.

Soorten adventskalenders in 2022

Er zijn veel soorten adventskalenders. Allereerst kun je adventskalenders onderverdelen in doelgroepen (mannen, vrouwen, kinderen etc.). Veel adventskalenders zijn namelijk ontwikkeld voor een bepaalde doelgroep. Daarnaast kun je adventskalenders ook verdelen op basis van thema, zoals beauty adventskalenders, adventskalenders met chocolade, bier adventskalenders etc.. In onderstaand overzicht vind je alle adventskalenders van 2022. Welke adventskalender kies jij dit jaar?

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sale juli 2024Sale juli 2024