Funko Harry Potter adventskalender 2022

Funko Harry Potter adventskalender 2022

In deze review lees je alles over de Funko Harry Potter adventskalender 2022. Dit is een van de vele nieuwe adventskalenders die Funko dit jaar uitbracht (bekijk hier alle Funko adventskalenders 2022). De Harry Potter variant is een van de meest populaire Funko adventskalenders, vandaar dat hiervan ook bijna ieder jaar weer een nieuwe versie van verschijnt.

Het is een van de vele Harry Potter adventskalenders die er dit jaar te koop zijn. Eerder zagen we ook al de Lego Harry Potter adventskalender verschijnen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Funko adventskalender Harry Potter 2022

Bron: Bol.com

Inhoud Funko Harry Potter adventskalender 2022

De Funko Harry Potter adventskalender 2022 lijkt ontzettend op de versie van vorig jaar. Tenminste de doos lijkt er sterk op. Vorig jaar had de doos een rood lint op de voorkant en in de 2022 versie is dat een blauw lint.

De inhoud is dit jaar echter compleet anders. Natuurlijk bevat deze adventskalender 24 unieke Pocket Pop figuren, de outfit van de figuren is dit jaar helemaal anders. Ook dit jaar kom je weer al jouw HP-helden tegen waaronder: Harry Potter zelf, Hermelien en Ron. Alle figuren hebben dit jaar een Hogwarts schooluniform aan.

Deze adventskalender is dit jaar wederom een echt verzamelobject en een must-have voor Harry Potter of Funko fans.

Waar is deze adventskalender te koop?

Deze adventskalender is te koop bij diverse online winkels. Via onderstaande knoppen kun je de actuele prijzen zien en vergelijken. Over het algemeen worden de Funko adventskalenders niet afgeprijsd. Sterker nog: eerdere versies van andere jaren zijn nu ook nog te koop, alleen tegen veel hogere prijzen. Het loont dus om de kalenders gelijk te bestellen. Dan betaal je de beste prijs.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)