Pers

Adventskalenderkopen.nl is gestart in 2018 en is momenteel de grootste adventskalender website van Nederland en België. We inspireren onze lezers met de mooiste, leukste en meest unieke adventskalenders die er momenteel op de markt te koop zijn. Een markt die overigens ieder jaar blijft groeien.

Door de jaren heen hebben we de nodige data verzamelt over de adventskalender-markt in Nederland. We monitoren hoe de Nederlandse en Vlaamse consument zoekt naar adventskalenders en welke trends er ieder jaar zijn. Daarnaast hebben wij goed contact met de belangrijkste aanbieders en fabrikanten van adventskalenders.

Voor alle pers-gerelateerde vragen over adventskalenders (bijvoorbeeld voor het schrijven van een artikel over dit onderwerp) kunt u via onderstaand formulier gerust contact met ons opnemen.

Diverse (online) media gingen je al voor waaronder: Trouw, RTL Nieuws en diverse online magazines.

    Adventskalender giveaway

    Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

    Advertentie

    Sale juli 2024Sale juli 2024