Adventskalender snoep? Bekijk de lekkerste snoep adventskalenders van 2020

Op zoek naar een adventskalender snoep? Dit is het meest complete overzicht van alle snoep adventskalenders van 2020. Eerder maakte we al een overzicht met de lekkerste chocolade adventskalenders van 2020. In dit artikel vind je de lekkerste adventskalenders met snoep! Ideaal voor degene die iets anders willen of bijvoorbeeld een lactose-intolerantie hebben (en daarom geen chocolade mogen).
Het aanbod aan adventskalenders met snoep is dit jaar groter dan ooit. Bijna alle grote snoepmerken hebben dit jaar wel een adventskalender uitgebracht. De meeste adventskalender koop je overigens het beste online. Hier is het aanbod vele malen groter dan in de winkels. Bovendien hoef je de deur er niet meer voor uit en bestel je de adventskalenders eenvoudig samen met je andere cadeautjes. Een adventskalender wordt namelijk vaak cadeau gedaan met bijvoorbeeld sinterklaas.
Wil je weten wat een bepaalde snoep adventskalender kost en wat er exact in zit? Klik dan op de afbeelding of op de button eronder voor de actuele prijs en de gehele inhoud. Overigens zien we ook regelmatig kortingen en acties voorbij komen. Deze vind je ook direct door op de afbeelding te klikken. Voor welke snoep adventskalender kies jij dit jaar?

Look-o-Look snoep adventskalender

 

Bron: Bol.com

We beginnen met deze leuke en betaalbare snoep adventskalender van Look-o-Look. In deze adventskalender vind je het lekkerste snoep van de lekkerste merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mini-rolletjes met mentos, Fruitella en zelfs echte Chup-a-Chups lolly’s? Deze adventskalender is eerder bij de Action te koop geweest maar in de meest filialen al uitverkocht. Gelukkig kun je de Look-o-Look adventskalender ook gewoon online bestellen via onderstaande knop. Hoe meer je overigens bestelt hoe goedkoper.

Bekijk inhoud en prijs

Haribo adventskalender

 

Bron: Bol.com

Haribo maakt volwassenen blij – kinderen horen ook daarbij! Wie kent deze bekende Haribo-zin nu niet? Voor alle fans van de bekende ‘goudberen’ en alle andere Haribo-klassiekers, is er dit jaar deze toffe Haribo adventskalender te koop. Open elke dag een nieuw vakje en ontdek weer een nieuw zakje met het lekkerste Haribo snoep. Succes gegarandeerd. De adventskalender is eenvoudig en veilig te bestellen via Bol.com:

Bekijk inhoud en prijs

 

Retro snoep adventskalender

Bron: Amazon

Ga helemaal terug naar je jeugd met deze retro snoep adventskalender! Zeker als je in de jaren 80/90 geboren bent is dit een feest van herkenning! Ontdek 24 verrassende snoepjes van ‘vroeger’. Wat dacht je van een snoepketting, zakje knettersuiker (met lolly), zure matten, snoepkettingen, Maoam en meer! Een super leuke adventskalender met een leuke prijs. Te bestellen bij (de Duitse) Amazon en met verzending in heel Nederland.

Bekijk inhoud en prijs

 

Amerikaanse snoep adventskalender

Bron: Amazon

Krijg je ook na de presidentsverkiezingen maar geen genoeg van Amerika? Deze snoep adventskalender bevat 24 echte Amerikaanse lekkernijen! Laat je verrassen door echt Amerikaans snoepgoed waaronder ‘Grapeheads’, ‘Chewy Lemonheads’ en diverse chocolaatjes van Reese’s en Hersheys. Dit alles is ook nog eens verpakt in een super leuke grote 3D-adventskalender met een tof Amerika-design. Super leuk om te krijgen en te geven!

Bekijk inhoud en prijs

 

Jelly Belly – Jelly Beans adventskalender

Bron: Amazon

We blijven even bij Amerika met deze Jelly Belly adventskalender met Jelly Beans. Deze snoepjes komen namelijk ook uit Amerika maar zijn hier in Europa inmiddels ook helemaal ingeburgerd. Geen nood, deze adventskalender bevat niet enkel 24 Jelly Beans, maar een stuk meer. Achter ieder vakje vind je namelijk een klein zakje met meerdere snoepjes. Ontdek (bijna) alle bekende Jelly Beans smaken in één adventskalender!

Bekijk inhoud en prijs

 

Jelly Belly Bean Boozled adventskalender

 

Bron: Amazon

Naast bovenstaande traditionele variant hebben we ook nog een andere Jelly Beans adventskalender gevonden: ‘Naughty & Nice’ (lief of stout) Jelly Belly adventskalender. Deze adventskalender is pas echt verrassend! Ze zijn gebaseerd op het ‘Bean Boozled’ spel. Het is een soort smaken-roulette. Achter elk vakje vind je namelijk verschillende Jelly Beans in een zakje die er exact hetzelfde uitzien – echter verschillende de smaken. Het kan een heel lekkere smaak zijn of juist een hele vreemde… Bijvoorbeeld ‘caramel popcorn smaak’ of ‘schimmelkaas smaak’ (bleh!). Of wat dacht je van: ‘chocolade puddingsmaak’ of ‘hondenvoer’. Deze adventskalender zorgt aankomende feestdagen waarschijnlijk voor heel veel hilariteit!

Bekijk inhoud en prijs

 

Chupa Chups adventskalender met lolly’s

Bron: Amazon

Denk je aan lolly’s – dan denk je natuurlijk aan Chupa Chups! Deze super hippe adventskalender bevat de leukste Chupa Chups verrassingen. Het zijn overigens niet alleen maar ‘standaard’ lolly’s. Hiervan zitten er maar ’14’ in deze adventskalender. De overige verrassingen zijn unieke Chupa Chups snoepjes waaronder extreem zure ‘Center Schocks’, een melody pop (dat is een lolly met een fluitje), Babol Kauwgom en een Crazy Dip lolly met knettersuiker! Kortom een super leuke en lekkere adventskalender!

Bekijk inhoud en prijs

 

Alternatief: De Chupa Chups beauty adventskalender

 

Bron: Amazon

Chupa Chups heeft dit jaar nog een adventskalender. Deze bevat echter geen snoepgoed maar beauty producten! Ja, je leest het goed! Een kleurrijke adventskalender met de meest verrassende Chupa Chups make-up producten. Zoals lippenbalsem (natuurlijk met Chupa Chups smaak), een make-up spiegel, nagellak en nog veel meer! Dit is een ideale ‘beauty adventskalender’ voor jonge meisjes die hun eigen make-up willen hebben. Let op! Deze adventskalender is bijna uitverkocht.

Bekijk inhoud en prijs

 

Drop adventskalender

Bron: Amazon

Wij Nederlanders houden natuurlijk maar wat graag van drop! Voor elke drop-liefhebber is er deze heerlijke adventskalender met de lekkerste dropjes. Denk aan zoete drop, zoute drop, salmiak-ballen, Engelse drop, schoolkrijt en meer! Elke dag vind je weer een nieuw heerlijke zakje drop dat je gelijk kunt opeten of natuurlijk kunt bewaren voor je eigen verwen-moment. Het is overigens een behoorlijk grote adventskalender met een gewicht van maar liefst 1,6 kilo! Dat wordt extra lang genieten. Ook deze adventskalender is verkrijgbaar bij de Duitse Amazon (vandaar de naam ‘Lakrids wat Duits is voor ‘drop’) en wordt gewoon in heel Nederland bezorgd.

Bekijk inhoud en prijs

Kauwgom adventskalender

Bron: Amazon

Natuurlijk kunnen ook de kauwgomfabrikanten niet stil staan. Deze luxe adventskalender bevat maar liefst 24 verschillende soorten kauwgom! De kauwgom adventskalender bevat verschillende soorten verpakkingen: waaronder handige ‘repen’ (of hoe noem je deze kleine verpakkingen?), blisterverpakkingen en twee grote doosjes. Met deze adventskalender is je kauwgom-voorraad in één keer aangevuld. Zoals je op de verpakking kunt zien betreft dit ook een Duitse adventskalender met merken die vooral in Duitsland erg bekend zijn. Super leuk om eens wat nieuws te ontdekken!

Bekijk inhoud en prijs

 

 

Popcorn adventskalender

Bron: Amazon

Je kunt je afvragen of popcorn onder ‘snoep’ valt. Maar goed, deze hippe popcorn adventskalender willen we je zeker niet onthouden!  Dit is namelijk wel een erg originele adventskalender. Ontdek in deze grote adventskalender maar liefst 24 soorten popcorn! Het gaat hier om magnetron-popcorn die je zelf moet poppen in je magnetron. Deze popcorn is dus altijd vers + je kunt de magnetron-popcorn-zakjes lang bewaren! Je hebt dus heel lang plezier van deze adventskalender (of je moet elke dag een hele zak popcorn eten). De smaken zijn echt super uniek! Wat dacht je van: popcorn met paprikasmaak, Botersmaak, Wasabi-smaak of caramel? Ook zit er een popcorn bij met 50% minder vet. Dit is de adventskalender voor elke zoete of zoute popcornliefhebber!

Bekijk inhoud en prijs

Ook leuk: Kinder chocolade adventskalenders

Ok, deze Kinder adventskalenders zijn eigenlijk chocolade adventskalender maar worden door de meeste mensen ook gewoon als ‘snoep’ gezien. Het zijn een van de meest populaire adventskalenders van dit jaar. Vandaar dat deze hier zeker vermeld mogen worden.

Kinder Maxi Mix chocolade adventskalender

Bron: Amazon
JA, je leest het goed: dit is een Kinder chocolade adventskalender. Hierin zitten al je Kinder-chocolade favorieten zoals:
  • Kinder Surprise ei
  • Originele Kinder Chocolade repen
  • Country chocoladereep
  • Diverse Kinder chocolade kerstfiguurtjes
  • en nog veel meer chocolade verrassingen!
Deze adventskalender is alleen via Amazon verkrijgbaar. De adventskalender is altijd snel uitverkocht dus we raden je aan deze op tijd te bestellen. Dat kan via onderstaande knop:

Kinder Surprise & Friends adventskalender

Bron: Amazon
Wil je meer heerlijke Kinder chocolade? Dan moet je deze grote Kinder Surprise chocolade adventskalender hebben.  Inclusief toffe kerstmuts!. Deze adventskalender bevat maar liefs 11 Kinder Surprise eieren! In deze surprise eieren vind je unieke kerstspeeltjes en lichtfiguren die je in je kerstboom kunt hangen. In totaal bestaan er 11 van deze unieke figuren waarvan er gegarandeerd 5 in deze Kinder chocolade adventskalender zitten!

 

Smarties adventskalender

Bron: Amazon
Ook deze Smarties adventskalender is stiekem een chocolade adventskalender en niet zozeer een snoep adventskalender. Het is in ieder geval wel een heel verrassende adventskalender met een unieke vorm!  Ontdek diverse Smarties chocolade die normaal niet in de winkel te koop is. Wat dacht je van: witte Smarties, pure chocolade Smarties, chocolade kerstballen met Smarties en natuurlijk gewone Smarties. Meer informatie vind je via onderstaande knop: