Adventskalender snoep 2023? Bekijk de lekkerste snoep adventskalenders

Snoep-adventskalender-2022-overzicht

Op zoek naar een adventskalender snoep 2023? Dit is het meest complete overzicht van alle snoep adventskalenders van dit jaar. Eerder maakte we al een overzicht met de lekkerste chocolade adventskalenders van 2023. In dit artikel vind je de lekkerste adventskalenders met snoep! Ideaal voor degene die iets anders willen of bijvoorbeeld een lactose-intolerantie hebben (en daarom geen chocolade mogen).

Het aanbod aan adventskalenders met snoep is dit jaar groter dan ooit. Bijna alle grote snoepmerken hebben dit jaar wel een adventskalender uitgebracht. De meeste adventskalender koop je overigens het beste online. Hier is het aanbod vele malen groter dan in de winkels. Bovendien hoef je de deur er niet meer voor uit en bestel je de adventskalenders eenvoudig samen met je andere cadeautjes. Een adventskalender wordt namelijk vaak cadeau gedaan met bijvoorbeeld sinterklaas. Overigens is het aanbod bij Nederlandse webshops wat beperkt, maar in Duitsland is er veel meer keuze. In onderstaand overzicht verwijzen we soms ook door naar de Duitse Amazon: maar je kunt hier gewoon de betreffende adventskalender bestellen. Deze worden namelijk gewoon in Nederland geleverd.

Wil je weten wat een bepaalde snoep adventskalender kost en wat er exact in zit? Klik dan op de afbeelding of op de button eronder voor de actuele prijs en de gehele inhoud. Overigens zien we ook regelmatig kortingen en acties voorbij komen. Deze vind je ook direct door op de afbeelding te klikken. Voor welke snoep adventskalender kies jij dit jaar?

Look-o-Look snoep adventskalender

look o look snoep adventskalender 2021
Bron: Bol.com

We beginnen met deze leuke en betaalbare snoep adventskalender van Look-o-Look. In deze adventskalender vind je het lekkerste snoep van de lekkerste merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mini-rolletjes met mentos, Fruitella en zelfs echte Chup-a-Chups lolly’s? Er zijn meerdere varianten van deze adventskalender (inhoud is vergelijkbaar). Bekijk ze allemaal via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs

Haribo adventskalender

Bron: Amazon

Haribo maakt volwassenen blij – kinderen horen ook daarbij! Wie kent deze bekende Haribo-zin nu niet? Voor alle fans van de bekende ‘goudberen’ en alle andere Haribo-klassiekers, is er dit jaar deze toffe Haribo adventskalender te koop. Open elke dag een nieuw vakje en ontdek weer een nieuw zakje met het lekkerste Haribo snoep. Succes gegarandeerd. De adventskalender is eenvoudig en veilig te bestellen via Amazon:

Bekijk inhoud en prijs (Amazon) Bekijk inhoud en prijs (Bol.com)

Retro snoep adventskalender

Bron: Bol.com

Ga helemaal terug naar je jeugd met deze retro snoep adventskalender! Zeker als je in de jaren 80/90 geboren bent is dit een feest van herkenning! Ontdek 24 verrassende snoepjes van ‘vroeger’. Wat dacht je van een snoepketting, zakje knettersuiker (met lolly), zure matten, snoepkettingen, Maoam en meer! Een super leuke adventskalender met een leuke prijs. Nu te koop bij Bol:

Bekijk inhoud en prijs

Amerikaanse snoep adventskalender

Amerikaanse-Snoep-adventskalender
Bron: Amazon

OE! We zijn mega fan van deze luxe snoep-advenstkalender. We hebben er al eerder over geschreven. Deze adventskalender zit namelijk boordevol echte Amerikaanse lekkernijen! Laat je verrassen door Amerikaans snoepgoed waaronder: Pop Tarts, Hershey chocolade, unieke M&M’s smaken, Reeses, Twinkies en meer! Dit alles is ook nog eens verpakt in een super leuke grote 3D-adventskalender met een tof Amerika-design. Super leuk om te krijgen en te geven! Het is geen goedkope adventskalender maar deze is ook extra groot en bomvol! Even ter vergelijking: je bent in de snoepwinkel al gauw enkel euro’s kwijt voor 1 Amerikaanse snoepverpakking… dit is dus een prima deal!

Bekijk inhoud en prijs

PEZ adventskalender

Bron: Bol.com

Ken je PEZ nog? Dat zijn die grappige poppetjes waar je een kleine reep snoepjes in kunt stoppen. Als je het hoofdje vervolgens naar achteren buigt komt er een PEZ snoepje voorbij. In de PEZ adventskalender ontdek je 24 PEZ rolletjes en maar liefst vijf (!) PEZ figuurtjes in kerstthema. Hiervan is er zelfs eentje exclusief gemaakt voor deze kalender. Tot slot kun je met de app ook nog een interactieve kerstwereld openen!

Bekijk inhoud en prijs (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Foodworld)

Trolli snoep adventskalender

Bron: Amazon

In deze Trolli adventskalender kom je de lekkerste en leukste (gummi)snoepjes tegen. Je kunt Trolli vast wel van de kleurrijke zure regenwormen. Maar ook de bekende ‘appelringen’ en ‘perzik-ringen’ vind je in deze adventskalender terug! Het meeste bekende Trolli-snoepje is wellicht wel de gummi-hamburger (die weer bestaat uit meerdere kleine snoepjes). Je vindt het allemaal terug in deze kleurrijks adventskalender. Nu te koop via de Duitse Amazon en gewoon geleverd in NL:

Bekijk inhoud en prijs (Amazon) Bekijk inhoud en prijs (Bol.com)

Chupa Chups adventskalender met lolly’s

Bron: Amazon

Denk je aan lolly’s – dan denk je natuurlijk aan Chupa Chups! Deze super hippe adventskalender bevat de leukste Chupa Chups verrassingen. Het zijn overigens niet alleen maar ‘standaard’ lolly’s. Hiervan zitten er maar ’14’ in deze adventskalender. De overige verrassingen zijn unieke Chupa Chups snoepjes waaronder extreem zure ‘Center Schocks’, een melody pop (dat is een lolly met een fluitje), Babol Kauwgom en een Crazy Dip lolly met knettersuiker! Kortom een super leuke en lekkere adventskalender!

Bekijk inhoud en prijs

Drop adventskalender

Bron: Amazon

Wij Nederlanders houden natuurlijk maar wat graag van drop! Voor elke drop-liefhebber is er deze heerlijke adventskalender met de lekkerste dropjes. Denk aan zoete drop, zoute drop, salmiak-ballen, Engelse drop, schoolkrijt en meer! Elke dag vind je weer een nieuw heerlijke zakje drop dat je gelijk kunt opeten of natuurlijk kunt bewaren voor je eigen verwen-moment. Het is overigens een behoorlijk grote adventskalender met een gewicht van maar liefst 1,6 kilo! Dat wordt extra lang genieten. Ook deze adventskalender is verkrijgbaar bij Amazon, maar komt uit Duitsland (vandaar de naam ‘Lakrids wat Duits is voor ‘drop’).

Bekijk inhoud en prijs

Popcorn adventskalender

Bron: Amazon

Je kunt je afvragen of popcorn onder ‘snoep’ valt. Maar goed, deze hippe popcorn adventskalender willen we je zeker niet onthouden!  Dit is namelijk wel een erg originele adventskalender. Ontdek in deze grote adventskalender maar liefst 24 soorten popcorn! Het gaat hier om magnetron-popcorn die je zelf moet poppen in je magnetron. Deze popcorn is dus altijd vers + je kunt de magnetron-popcorn-zakjes lang bewaren! Je hebt dus heel lang plezier van deze adventskalender (of je moet elke dag een hele zak popcorn eten). De smaken zijn echt super uniek! Wat dacht je van: popcorn met paprikasmaak, Botersmaak, Wasabi-smaak of caramel? Ook zit er een popcorn bij met 50% minder vet. Dit is de adventskalender voor elke zoete of zoute popcornliefhebber! Deze kalender is te koop via de Duitse Amazon maar wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk inhoud en prijs

Kauwgom adventskalender

Bron: Amazon

Natuurlijk kunnen ook de kauwgomfabrikanten niet stil staan. Deze luxe adventskalender bevat maar liefst 24 verschillende soorten kauwgom! De kauwgom adventskalender bevat verschillende soorten verpakkingen: waaronder handige ‘repen’ (of hoe noem je deze kleine verpakkingen?), blisterverpakkingen en twee grote doosjes. Met deze adventskalender is je kauwgom-voorraad in één keer aangevuld. Zoals je op de verpakking kunt zien betreft dit ook een Duitse adventskalender met merken die vooral in Duitsland erg bekend zijn. Super leuk om eens wat nieuws te ontdekken! Ook deze adventskalender is te koop bij de Duitse Amazon maar wordt in Nederland geleverd.

Bekijk inhoud en prijs

Ook leuk: Kinder chocolade adventskalenders

Ok, deze Kinder adventskalenders zijn eigenlijk chocolade adventskalenders maar worden door de meeste mensen ook gewoon als ‘snoep’ gezien. Het zijn een van de meest populaire adventskalenders van dit jaar. Vandaar dat deze hier zeker vermeld mogen worden.

Kinder Maxi Mix chocolade adventskalender

Kinder-chocolade-maxi-mix-adventskalender-2022

In deze Maxi Mix adventskalender van Kinder zitten al je favorieten: van Kinder Surprise, tot de bekende Kinder chocolade en zelfs Kinder Surprise eieren!

Deze adventskalender is alleen via Amazon verkrijgbaar. De adventskalender is altijd snel uitverkocht dus we raden je aan deze op tijd te bestellen. Dat kan via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs

Kinder Surprise & Friends adventskalender

Kinder-surprise-adventskalender-2022

Wil je meer heerlijke Kinder chocolade? Dan moet je deze grote Kinder Surprise chocolade adventskalender hebben.  Inclusief toffe kerstmuts!. Deze adventskalender bevat maar liefs 11 Kinder Surprise eieren! In deze surprise eieren vind je unieke kerstspeeltjes en lichtfiguren die je in je kerstboom kunt hangen. In totaal bestaan er 11 van deze unieke figuren waarvan er gegarandeerd 5 in deze Kinder chocolade adventskalender zitten!

Bekijk inhoud en prijs

Alle chocolade adventskalenders 2023

Nieuwsgierig naar alle lekker chocolade adventskalenders? Bekijk dan ons overzicht met alle chocolade adventskalender van 2023.

Bekijk alle chocolade adventskalenders

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.