Jurassic World adventskalender 2022 van Mattel

Jurassic World Adventskalender 2022

Dit is de officiële Jurassic World adventskalender van Mattel 2022, gebaseerd op de laatste Jurassic World film (Jurassic World: Dominion). Deze speelgoed adventskalender is de must-have voor elke Jurassic World of dino fan. De adventskalender bestaat uit diverse dino’s en tal van accessoires. In dit artikelen vertellen we je er alles over! Voor wie is de adventskalender bedoeld en is deze de moeite waard? Deze adventskalender is nu te bestellen via Bol.com en Amazon.

Inhoud artikel

Laten we beginnen met de doos zelf. De adventskalender bestaat uit een kartonnen doos met een afmeting van ongeveer 44 x 30 cm (en een diepte van  8 cm). Aan de voorkant zien we een stoer design met het nieuwe Jurrasic World Dominion logo en twee Raptors. Dit beeld is afkomstig van de laatste Jurrassic World film die deze zomer in de bioscoop is verschenen. Het ideale aan deze adventskalender is dat die niet perse een ‘kerstthema’ heeft. Ja, er staat natuurlijk sneeuw op de voorkant, maar je kunt de adventskalender ook prima voor iets anders gebruiken. Bijvoorbeeld om af te tellen tot een verjaardag of een vakantie. Aan de achterkant van de doos zitten de 24 deurtjes verstopt. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent tot aan 24 december. Achter ieder vakje vind je dan een nieuwe dino verrassing.

Inhoud Jurassic World adventskalender

De adventskalender bestaat uit drie soorten verrassingen:

  • Allereerst zit er een speelfiguur in de doos. Het gaat om een mini-figuur van zo’n 3 cm groot. Het is vermoedelijk een verzorger van de dino’s. 
  • Dan komen we bij het belangrijkste: de dino’s! Het gaat hier om zogenaamde ‘mini’s’. Verwacht dus geen mega grote figuren. Wel zijn het ontzettend veel verschillende dino’s, wat dacht je bijvoorbeeld van: Raptors, een T-rex, Brachiosaurus (met die lange nek) en een Dilophosaurus (die kan spugen). Deze laatste konen de Jurassic Park en Jurassic World fans zeker bekend voor. 
  • Over Jurassic Park gesproken… de adventskalender bevat ook diverse accessoires. In dit geval Verschillende hekken en poorten waar je dino’s veilig kunt opsluiten. De originele en iconische Jurassic Park poort mag daarbij zeker niet ontbreken! Overigens is dit wel een beetje vreemd. In de film Jurassic World  Dominion (die dus op de voorkant van de doos staat) komt ‘Jurassic Park’ helemaal niet voor. Het verhaal speelt zich juist niet in een Jurassic Park of Jurassic World af. Het is daarom wel wat vreemd dat deze Jurassic Park poort in de set zit. Maar enfin, daar zullen de kleine dino-fans zeker niet wakker van liggen. Eerlijk is eerlijk: deze poort hoort ook eigenlijk wel een beetje bij. 

Het betreft natuurlijk een officieel gelicenseerd product. De adventskalender wordt gemaakt en uitgebracht door Mattel dat ook bekend staat om de Hot Wheels en de Barbie adventskalender. De producten van Mattel zijn van zeer goede kwaliteit en bieden veel speelplezier! Dit speelgoed gaat waarschijnlijk niet snel kapot (zeker niet de figuren die gemaakt zijn van zacht plastic). 

Bron: Bol.com

Voor wie is deze Jurassic World adventskalender geschikt?

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De set is hoofdzakelijk voor kinderen bedoeld maar kan ook leuk zijn voor de Jurassic World verzamelaar. Het is ook de enige adventskalender van Jurassic World die we tegengekomen zijn dit jaar. Het kan zelfs een interessant verzamelobject zijn voor speelgoed-verzamelaars. 

Prijs en waar te koop?

Deze adventskalender is te koop via diverse webwinkels (zie knop hieronder). De prijs kan wel verschillen tussen de winkels. Klik op de knop om de actuele prijzen te zien bij de huidige leveranciers. We verwachten overigens dat de adventskalender snel uitverkocht zal zijn. Zeker omdat dit de enige Jurassic World adventskalender is van 2022.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Conclusie

Deze  adventskalender is de leukste adventskalender voor elke Jurassic World  (of Park) en dino fan! Het is ieder dag weer een nieuwe verrassing welke dino je gaat tegenkomen. Bovendien bevat de set ook leuke en handige accessoires die ervoor zorgen dat je een leuke en complete set hebt. Het is de enige officiële adventskalender die gebaseerd is op de bekende filmreeks. We verwachten dat deze dan ook zeker een groot verkoopsucces zal worden en daardoor snel uitverkocht zal zijn. Als je er een wilt bemachtigen moet je waarschijnlijk snel zijn. 

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.