Adventskalender voor bedrijven 2023

Ontdek alle zakelijke mogelijkheden

Een adventskalender biedt zeer veel  mogelijkheden voor bedrijven. Adventskalenders zijn populairder dan ooit. Het is één van de belangrijkste groeimarkten rondom de feestdagen in Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen adventskalender laten bedrukken (of laten ontwikkelen) en op de markt brengen. Maar wat dacht u van een digitale adventskalender-app als perfect marketingmiddel om de loyaliteit tijdens de feestdagen te versterken? De zakelijke mogelijkheden zijn haast eindeloos.

adventskalender-bedrijven

De drie zakelijke toepassingen voor adventskalenders

adventskalender-bedrukken

Geef niet één maar 24 cadeautjes in één aan uw personeel of relaties. Met een eigen bedrukte adventskalender biedt u de mogelijkheid om personeel of relaties echt te verrassen tijdens de feestdagen. Er zijn steeds meer mogelijkheden uw een eigen adventskalender te produceren in uw eigen huisstijl met beperkte investeringen.

adventskalender app

Ieder merk (ongeacht of het een fabrikant, retailer of dienstverlener betreft) kan een adventskalender inzetten als marketingmiddel voor maximale klantenloyaliteit. Hierbij wordt meestal gebruik gemaakt van een digitale adventskalender(app). Een consument ontvangt dan bijvoorbeeld dagelijks een speciale actie of korting.

adventskalender marketing

Veel fabrikanten en winkeliers zien de sterk groeiende vraag naar adventskalenders als een grote kans. De winstmarges van adventskalenders zijn zeer aantrekkelijk en een adventskalender biedt maximale merk- en productbekendheid. Consumenten zijn namelijk (bijna) een maand lang, iedere dag betrokken bij uw merk en/of product.

Wij weten alles over adventskalenders

Ontdek alle zakelijke mogelijkheden van adventskalenders en de huidige marktontwikkelingen in Nederland en België. Als grootste adventskalender-website van Nederland en België  verzamelen we al jaren relevante informatie over de vraag en het aanbod van adventskalenders. Samen met onze partners helpen we fabrikanten en retailers moet de ontwikkeling van hun eigen adventskalender en met de verkoop ervan. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.