Amorelie adventskalender 2022 met sekstoys

Amorelie-adventskalender-2022

Dit is de Amorelie erotische adventskalender 2022 met seksspeeltjes. Net als de adventskalender van EasyToys, Sinful en Willie biedt deze 24 spannende seksspeeltjes voor vrouwen en mannen!

Goed. Je bent helemaal klaar met die adventskalenders met chocolade of beauty-producten? Probeer dan eens een erotische adventskalender. Een adventskalender waar niet alleen jij maar ook je partner plezier aan heeft. Dit wordt de spannendste kerst ooit!

Amorelie is een merk dat bekend staat om diverse erotische producten. Het merk is vooral bekend in Duitsland. In Duitsland zijn adventskalenders ontzettend populair. Vandaar dat Amorelie al vele jaren dit soort adventskalenders op de markt brengt. De Amorelie classic adventskalender bestaat uit een platte doos met daarin 24 kleine doosjes. In elk doosje zit een spannende erotische verrassing. Vanaf 1 december open je alleen of samen met je partner elke dag een nieuw doosje totdat het kerstavond is (24 december).

Wat zit er in de Amorelie seks adventskalender?

Bron: Bol.com

Deze adventskalender is voor de beginner. Wees dus niet bang dat de inhoud iets ’te’ spannend wordt, mocht je nog niet al te veel ervaring hebben met diverse seksspeeltjes. Maar goed, wat kun je nu verwachten van deze adventskalender? We verklappen uiteraard niet alles, maar willen je wel alvast een voorproef geven. In deze Amorelie adventskalender vind je o.a.:

  • Spannende sekstoys, waaronder een toy die op afstand te besturen is. Voor de man vind je bijvoorbeeld een spannende vibrerende penisring.
  • Diverse Body-en care producten waaronder spannende massagekaarsen. Deze kaarsen steek je aan waarna het ‘kaarsvet’ veranderd in heerlijke (warme) massageolie.
  • Stimulerende accessoires zoals een spannend spel voor in bed en soft-bondage producten.

Bovendien wordt er een app ‘meegeleverd’ die je elke dag ook meer informatie geeft over de erotische verrassing die je die dag in de adventskalender vind, waaronder video-demonstratie en spannende spelletjes voor jou en je partner! Overigens is de waarde van alle erotische producten in deze Classic adventskalender vam Amorelie maar liefst € 410,-! De verkoopprijs is echter lager (klik hiervoor op onderstaande knop).

Waar is deze Amorelie seks adventskalender te koop?

Geen zorgen, je hoeft niet naar de plaatselijke erotiek-shop. Deze mooie Amorelie Classic adventskalender bestel je gewoon online en wordt discreet en gratis bij jou bezorgd. Bekijk via onderstaande knop de actuele prijs.

Bekijk meer & bestel

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links.