Amorelie seks adventskalender 2019 – dit wordt een hete kerst!

Dit artikel gaat over de Amorelie seks adventskalender van 2019. Klik hier voor de 2020-versie.

Dit is de Amorelie Classic erotische adventskalender met seksspeeltjes. Deze adventskalender is dit jaar zo populair dat deze nu al bijna uitverkocht is! Wil je ‘m toch nog kopen > klik dan hier voor de laatste beschikbare Amorelie adventskalenders op Bol.com.

Goed. Je bent helemaal klaar met die adventskalenders met chocolade of beauty-producten? Probeer dan eens een erotische adventskalender. Een adventskalender waar niet alleen jij maar ook je partner plezier aan heeft. Dit wordt de spannendste kerst ooit!

Amorelie is een merk dat bekend staat om diverse erotische producten. Eerder deelde we al de Easytoys adventskalender: ook een zeer luxe (en betaalbare!) adventskalender. Deze adventskalender van Amorelie is iets kleiner en minder luxe – het betreft dan ook de ‘classic’ variant. Er bestaat ook een Amorelie Luxury variant.

De Amorelie classic adventskalender bestaat uit een platte doos met daarin 24 kleine doosjes. Echter bestaat deze adventskalender naast een fysieke doos ook uit een digitale app.

Lees verder onder de afbeelding

Bron: Bol.com

Wat zit er in de Amorelie seks adventskalender?

Deze adventskalender is voor de beginner. Wees dus niet bang dat de inhoud iets ’te’ spannend wordt, mocht je nog niet al te veel ervaring hebben met diverse seksspeeltjes. Maar goed, wat kun je nu verwachten van deze adventskalender? We verklappen uiteraard niet alles, maar willen je wel alvast een voorproef geven. In deze Amorelie adventskalender vind je o.a.:

  • Spannende sekstoys, waaronder een spannend vibratie-ei van het merk MOQQA dat op afstand te besturen is. Voor de man vind je bijvoorbeeld een spannende vibrerende penisring.
  • Diverse Body-en care producten waaronder spannende massagekaarsen. Deze kaarsen steek je aan waarna het ‘kaarsvet’ veranderd in heerlijke (warme) massageolie. Leuk detail: de geur is aangepast op het ‘kerstthema’, het is namelijk een speculaas geur.
  • Stimulerende accesoires zoals een mooie halsketting van de bekende mode-ontwerpster Marina Hoermanseder

Bovendien wordt er een app ‘meegeleverd’ die je elke dag ook meer informatie geeft over de erotische verrassing die je die dag in de adventskalender vind, waaronder video-demonstratie en spannende spelletjes voor jou en je partner! Overigens is de waarde van alle erotische producten in deze Classic adventskalender vam Amorelie maar liefst € 485,-! De verkoopprijs is echter lager (klik hiervoor op onderstaande knop).

Waar is deze Amorelie seks adventskalender te koop?

Geen zorgen, je hoeft niet naar de plaatselijke erotiek-shop. Deze mooie Amorelie Classic adventskalender bestel je gewoon op Bol.com en wordt discreet en gratis bij jou bezorgd. Bekijk via onderstaande knop de actuele prijs. Let op: deze Amorelie adventskalender is al bijna uitverkocht! Overigens vind je bij Bol.com ook de Luxury adventskalender van Amorelie. Deze is wel iets duurder maar biedt nog meer plezier voor de meer ‘ervaren’ gebruikers.

Het wordt geen koude kerst dit jaar ;)!

Bekijk de Amorelie Classic adventskalender (incl. prijs)