Adventskalender 2021

Adventskalender 2021

Op zoek naar adventskalender 2021?  Op de pagina vind je het meest complete overzicht adventskalenders van 2021. Adventskalenders zijn populairder dan ooit. Ook in 2021 is er weer volop keuze van de mooiste adventskalenders met bijvoorbeeld: chocolade, speelgoed, beauty-producten, eten of drinken. We hebben overzichten gemaakt van adventskalenders voor mannen, vrouwen, jongens of meisjes.

Hoe werkt een adventskalender eigenlijk?

Een adventskalender is een manier om af te tellen tot kerstmis. Het is een doos met daarin 24 vakjes/luikjes  met daarin verschillende verrassingen. Je opent vanaf 1 december 2021 elke dag een vakje/luikje tot kerstavond. Dat is op 24 december 2021.   Onderstaand vind je een overzicht van (bijna) alle adventskalenders 2021. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt. De meeste adventskalenders worden namelijk in oktober en november bekend gemaakt.  Sla deze pagina op in je favorieten om te zien welke adventskalenders er in 2021 allemaal uitgebracht worden. Ook geven we je met verschillende top-10 overzicht tips welke adventskalenders je het beste kunt kopen dit jaar.

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023