Zien: luxe Halloween adventskalender van € 2.200,-!

luxe halloween adventskalender

Het bestaat echt: een Halloween adventskalender! Een aftelkalender waarmee je aftelt tot de engste dag van het jaar: Halloween. Eerder lieten we je al enkele spannende Halloween adventskalenders zien in dit overzicht. Deze adventskalenders bestaan uit speelgoed of minifiguurtjes en lijken erg op de traditionele adventskalenders.

Halloween wordt vooral in de Verenigde Staten gevierd. Kinderen gaan hier op 31 oktober langs de deuren om snoep op te halen. In Nederland kennen we het feest vooral van diverse Halloween feestjes en evenementen. Echter wordt Halloween wel steeds populairder. Je ziet in steeds meer winkels leuke Halloween versieringen en ook op 31 oktober gaan in sommige steden en dorpen ook kinderen langs te deuren. Uiteraard in Halloween-kostuum.

Voor iedereen die niet kan wachten tot het Halloween is zijn er dus sinds enkele jaren diverse ‘Halloween adventskalenders’ te koop. Een zeer bijzonder exemplaar wilden we graag met jullie delen: dit zeer toffe Halloween spookhuis in de vorm van een aftelkalender.

Hoe werkt deze Halloween adventskalender?

Bron: Etsy

Deze adventskalender is volledig handgemaakt. Het bestaat uit een houten spookhuis met in totaal 31 ramen en deuren. Deze kun je allemaal openmaken. Achter ieder deurtje vind je vervolgens een plaatje. Alle deurtjes en raampjes zijn ook nog eens verlicht met LED verlichting voor een prachtig effect. Daarbij zie je helemaal bovenaan de kalender een plexi-glas plaat met een maan en de tekst ‘Happy Halloween’. Door de blauwe LED-verlichting geeft deze ook een heel tof effect als het donker is.

Het is de bedoeling dat je op 1 oktober begint met het openen van het eerste raampje/deurtje. De dag daarna open je deurtje 2 etc.. Het laatste deurtjes open je op 31 oktober: dan is het Halloween.

Er zit dus geen snoep of andere verrassing in deze adventskalender. Het is ook de bedoeling dat je deze adventskalender ergens neerzet. Bijvoorbeeld op een dressoir. Je kunt de adventskalender dan ook vaker gebruiken.

De adventskalender is een echt pronkstuk en bevat prachtige details. Het is zeker ook geen kleine adventskalender. Deze is namelijk zo’n 93cm hoog en 86 cm breed.

Prijs van Halloween adventskalender

Gelukkig maar dat je deze adventskalender meerdere keren kunt gebruiken want goedkoop is ie niet. De adventskalender wordt momenteel bij Etsy aangeboden voor ruim € 2.200,-! De adventskalender wordt individueel gemaakt door ene Kimberly Hatch uit Amerika. Helaas is de adventskalender niet direct leverbaar in Nederland al kun je via Etsy wel contact opnemen met de maker om de verzendmogelijkheden te bespreken. Meer info vind je hier.

Andere Halloween adventskalenders (met een aantrekkelijker prijskaartje) vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer Halloween adventskalenders