adventskalender meisjes 2023

Adventskalender meisjes 2023

Als je op zoek bent naar een adventskalender voor meisjes 2023? Zoek niet verder! Op de grootste adventskalenders website van Nederland vind je namelijk de leukste adventskalenders voor meisjes van 2023! De keuze aan adventskalenders wordt namelijk ieder jaar weer groter. Daarbij wordt het steeds lastiger om de leukste adventskalender te vinden. Hieronder vind je al onze (blog)artikelen over de adventskalenders die erg populair zijn onder meisjes (al kunnen deze natuurlijk voor iedereen gekocht worden).

Een adventskalender is een super leuk cadeau om te geven. Bijvoorbeeld voor Sinterklaas. Je hebt namelijk ontzettend lang plezier ervan. Het openen duurt bijvoorbeeld al 24 dagen. Elke adventskalender heeft namelijk 24 vakjes die je opent vanaf 1 december (t/m kerstavond op 24 december). Natuurlijk kan het plezier daarna pas echt beginnen als alles uitgepakt is! Nog een kleine tip vanuit onze kant: wacht nooit te lang met bestellen. Adventskalenders worden in beperkte oplage gemaakt en ze zijn ieder jaar snel uitverkocht. Bestel ze sowieso online want daar heb je de meeste keuze en de grootste voorraden. In elk artikel vind je een link naar de betreffende webshop. Veel shopplezier!

Alle adventskalenders voor meisjes

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023

Deze adventskalenders voor meisjes zijn populair in 2023

Nog nooit was er zoveel keuze aan adventskalenders dan dit jaar. Het aanbod bestaat natuurlijk uit algemene adventskalenders die voor alle kinderen leuk zijn, maar er zijn ook specifieke adventskalender die vooral bij de kleine dames in trek zijn. Hieronder vind je de meest populaire soorten:

  • Adventskalenders met chocolade of snoep. Deze adventskalenders zijn bij alle kinderen populair. Wie houdt er namelijk niet van chocolade of snoep? Het zijn wellicht niet de meeste verrassende adventskalenders maar wel gewoon erg leuk. Bovendien zijn deze adventskalenders ook erg betaalbaar.
  • Adventskalenders met poppen. Het gaat hier om adventskalenders van bijvoorbeeld Barbie, maar ook om de adventskalender van Lego Friends. Deze laatste is niet echt een ‘poppen adventskalender’ maar we beschouwen de mini Lego-figuren in dit geval ook even als poppen.
  • Beauty adventskalenders: adventskalenders met beauty producten zijn vooral populair bij vrouwen. Er zijn echter ook steeds meer goedkopere beauty adventskalender die zich meer richten op meisjes en tieners. Deze bevatten bijvoorbeeld verschillende soorten make-up. Ook de beauty adventskalenders van minder dure merken zijn een populair cadeau voor meisjes.

Veelgestelde vragen

Wellicht heb je nog een bepaalde vraag over een adventskalender. We hebben hieronder de meest gestelde vragen voor je verzameld. Staat je vraag er niet bij?  Stuur ons gerust een bericht.

Hoe werkt een adventskalender voor meisjes?

Een adventskalender voor meisjes werkt als ieder andere adventskalender. Deze bestaat uit 24 vakjes die je vanaf 1 december elke dag dient te openen. Het laatste vakje open je kerstavond: 24 december.

Welke soorten adventskalenders voor meisjes zijn populair?

Populaire adventskalender voor meisjes zijn o.a.: Lego Friends, Schleich, Playmobil, Barbie en adventskalenders met knutselspullen. Ook zien we steeds meer beauty adventskalenders voor meiden (bijvoorbeeld met make-up). Op onze website vind je ze allemaal en lees je onze reviews.

Waar kan een adventskalender voor meisjes kopen?

Het grootste aanbod van adventskalenders voor meisjes vind je bij online winkels. Op onze website hebben we bij elke adventskalender een link geplaatst naar de winkels waar je adventskalender (voor de beste prijs) kunt kopen.

Hoeveel kost een adventskalender voor meisjes ongeveer?

De prijs van een adventskalender voor meisjes is natuurlijk erg afhankelijk van de inhoud. Prijzen kunnen variëren van € 10,- tot € 30,- ongeveer. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen.

Wanneer zijn de adventskalenders te koop?

De meeste adventskalenders zijn op internet te koop vanaf september en oktober. De meeste adventskalenders zijn rond november ook weer uitverkocht. Wacht daarom nooit te lang met bestellen.

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023