Erotische adventskalender 2023

Erotische adventskalender 2023

Op zoek naar een erotische adventskalender 2023? Wij hebben de spannendste adventskalenders met erotische artikelen voor je verzameld in één overzicht. Deze adventskalenders zijn populairder dan ooit! Dit is natuurlijk niet voor niets: het is namelijk een ideale manier om te experimenteren met spannende seksspeeltjes en – attributen. Voor steeds meer koppels en singles heerst er ook geen taboe meer op sekstoys. Want waarom zou je je hiervoor ook moeten schamen? Niets is leuker dan jezelf of elkaar extra te verwennen tijdens de donkere dagen voor kerst! Met een erotische adventskalender haal je een compleet en extra verrassend cadeaupakket in huis met 24 erotische verrassingen! Welke kies jij?

Tip van de redactie: adventskalenders zijn steeds populairder. Dan geldt zeker voor erotische adventskalenders. Deze worden in beperkte oplage gemaakt, wacht dan ook niet te lang met bestellen..

Alle erotische adventskalender

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023

Deze erotische adventskalenders zijn populair in 2023

Het aanbod aan erotische adventskalender wordt ieder jaar groter. Het is dan ook een ontzettend leuk cadeau voor bijvoorbeeld je partner. Je geeft namelijk direct 24 verschillende cadeaus in één keer. Elke erotische adventskalender bestaat namelijk uit 24 vakjes. Het eerste vakje open je op 1 december en het laatste op kertstavond (24 december). Dan kan de pret pas echt beginnen ;).

Er zijn steeds meer verschillende soorten adventskalender met erotische producten te koop, die zich op specifieke doelgroepen richten. Zo heb je de keuze uit:

  • Singles of koppels? De meeste erotische adventskalenders richten zich op koppels. Niets is leuker om samen met je partner spannende erotische producten te testen. Dat je van te voren niet weet wat er in de adventskalender zit, maak het natuurlijk nog spannender! Gelukkig wordt er ook aan de singles gedacht. Veel sekstoys zijn namelijk ook te gebruiken zonder partner ;). Over het algemeen kun je wel stellen dat iedere erotische adventskalender geschikt is voor koppels én singles.
  • Beginner of gevorderde? Omdat een erotische adventskalender 24 verschillende producten bevat is het bij uitstek een ideale manier om deze producten uit te proberen. De meeste adventskalenders zijn dan ook ideaal voor de ‘beginners’. Er bestaat ook adventskalenders die producten bevatten gericht op de ‘gevorderde’ gebruiker die al enige ervaring heeft met verschillende ‘speeltjes’.
  • Straight of gay? Je geaardheid maakt bij de meeste erotische adventskalenders niets uit. De meeste producten zijn voor iedereen te gebruiken. Soms komt het wel eens voor dat een bepaald product gericht is voor een man (bijvoorbeeld een cockring) of vrouw, maar dat is dan vaak maar 1 product van de 24. Er zijn dan ook geen specifieke ‘straight’ of ‘gay’ erotische adventskalenders.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een erotische adventskalender?

Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent van je erotische adventskalender. Het laatste vakje open je op 24 december: dan is het kerstavond. Natuurlijk kun je de adventskalender ook gebruiken om af te tellen naar een andere datum. Bijvoorbeeld een verjaardag, (relatie)jubileum of een andere belangrijke dag.

Wat zit er in een erotische adventskalender?

Dat verschilt natuurlijk per adventskalender. Elk merk heeft wel een andere inhoud. Vaak zien we wel vergelijkbare producten terug komen. Een erotische adventskalender bevat allereerst altijd diverse sekstspeeltjes (toys) voor zowel vrouwen als mannen. Denk hierbij aan een dildo, vibrator, cockring etc.. Ten tweede bevatten veel adventskalender diverse ‘verzorgingsproducten’. Dit kan glijmiddel zijn, maar ook massageolie of bodylotion. Tot slot kun je in veel erotische adventskalender enkele ‘fun’ artikelen vinden. Denk hierbij aan een spannend seksspelletje of zelfs enkele ‘kinky’ attributen zoals een zweepje, tepelklem of handboeien.

Wanneer zijn de adventskalenders te koop in 2023?

De meeste webshops starten rond september met de verkoop van adventskalenders. Dat geldt ook voor erotische adventskalenders. De verkoop gaat het hardste in oktober en november. We zien dat deze adventskalender inmiddels zo populair zijn dat ze vaak halverwege november al uitverkocht zijn.

Wat kost een erotische adventskalender?

De prijzen voor een erotische adventskalender liggen rond de € 100,-. Sommige zijn iets goedkoper en andere juist weer wat duurder. Nu lijkt dit voor sommige veel geld maar vaak is zo’n adventskalender juist een zeer goede deal. De waarde van de 24 producten die in de adventskalender zitten is meestal vele malen hoger dan de verkoopprijs! Dan moet je denken aan waardes tussen de € 300,- en € 500,- euro! Je bent dus een heel stuk voordelig uit dan dat je de producten los moet kopen.

Waar kan ik een erotische adventskalender kopen?

Erotische adventskalenders zijn te koop via diverse webshops. In de blog-berichten die je op deze pagina vind je directe links naar het aanbod. Je hoeft je overigens normaliter niet druk te maken over de verzending. In de meeste gevallen worden de adventskalender discreet verpakt. Dat wil zeggen dat aan de buitenkant van de doos niet te zien is dat het om een erotisch product gaat. Het is dus geen probleem als het pakketje bij de buren beland :). Zo gebruiken erotische sekswinkels (zoals Easytoys en Willie) ook een andere naam als afzender.

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023