Whisky adventskalender 2020 – het ideale cadeau voor mannen

Op zoek naar een whisky adventskalender voor 2020? Een whisky adventskalender is hét ideale cadeau voor elke whisky-liefhebber. Het wordt gezien als het ideale ‘mannencadeau’ voor de feestdagen! Adventskalender met alcoholische drank zijn sowieso erg populair momenteel. Nu is er naast een bier adventskalender ook volop keuze in whisky adventskalenders.

Hoe werkt een whisky adventskalender?

Elke whisky adventskalender bestaat uit 24 mini-flesjes whisky. De flesjes whisky zitten verstopt achter 24 vakjes/luikjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent. Het laatste vakje open je op kerstavond (24 december). Op deze manier tel je op een superleuke manier af tot kerst. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de whisky gelijk dezelfde dag op te drinken. Echter lijkt het ons leuker om de flesjes te bewaren en tijdens de kerst een whiskyproeverij te houden.

Wij hebben de mooiste whisky-adventskalender voor je verzameld in onderstaand overzicht. Deze adventskalenders zijn allemaal eenvoudig online te bestellen en worden gewoon bij je thuis bezorgd. Klik op de afbeelding of op de button om de exacte inhoud en de prijs van de adventskalender te zien. In sommige gevallen wordt er ook korting gegeven. Welke whisky adventskalender kies jij dit jaar?

5 Distellerie adventskalender met whisky

Bron: Amazon

De whisky adventskalender van Distellerie is ideaal voor de beginnende whisky-drinker (maar zeker ook de moeite voor de meer ‘ervaren’ drinker). De adventskalender bevat een grote verscheidenheid aan heerlijke whisky’s, waaronder 22 Schotse. 1 Ierse Single Malt en zelfs een Ierse blend (40-46% vol.). Dit is bovendien een van de meest betaalbare whisky-adventskalenders van 2020 en daarmee een erg toegankelijk en leuk cadeau. Bekijk de actuele prijs via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs

 

 

4 Japan Whisky adventskalender 2020

Bron: Amazon

Als je dacht dat goede whisky enkel uit Schotland komt, dan heb je het mis. Deze Japan Whisky Adventskalender bevat 24 premium whisky’s uit o.a. Japan, Canada, de Verenigde Staten en natuurlijk Schotland. Het is daarmee een heel verrassende adventskalender met heel veel verschillende premium whisky’s. Sommige whisky’s in deze adventskalender zijn 12 tot 18 jaar oud. Het is dan ook geen goedkope whisky die je in deze adventskalender vind. De adventskalender heeft een modern design en wordt geleverd inclusief een uitgebreide tasting-guide.

Bekijk inhoud en prijs

 

 

3 Vita Dulcis whisky adventskalender 2020 – standard edition

Bron: Amazon

De Vita Dulcis whisky adventskalender is een bekroonde adventskalender met de mooiste klassieke scotch whisky’s. Alle whisky’s komen uit Schotland. Ook hier wordt een uitgebreide tasting-guide meegeleverd zodat je meer kunt lezen over de whisky’s. Bovendien wordt deze adventskalender zeer goed beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren. Meer info via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs

 

 

2 Foodist/Beef! zeer luxe whisky adventskalender

Bron: Amazon

Foodist brengt ieder jaar de beste adventskalenders uit voor fijnproevers. Alle adventskalenders van Foodist bevatten enkel de allerbeste producten van de beste fabrikanten. Beef! is de ‘whisky-club’ van Foodist. Zij proeven en selecteren wereldwijd de allerbeste whisky’s. Beef heeft de beste whisky’s samengevoegd in deze adventskalender. Ontdek 24 prachtige whisky’s uit alle delen van de wereld, waaronder: 7 x Single Malts, 3 x Rye whisky’s, 3 x Scotch, 3 x Blended Whisky, 1 x Bourbon

Deze adventskalender wordt bovendien snel geleverd (vaak binnen 2 dagen) en heeft ook een prachtige verpakking (zowel de adventskalender zelf als de flesjes waar de whisky inzit). Deze is zeker niet goedkoop, maar het geld absoluut waard.

Bekijk inhoud en prijs

 

 

1 Vita Dulcis whisky adventskalender 2020 – premium edition

Bron: Amazon

Ben je een echte whisky-fijnproever? Wil je meer exclusieve whisky’s proberen. Kies dan voor deze Vita Dulcis premium whisky adventskalender. De adventskalender bevat uitsluitend de beste whisky’s uit Schotland – met tot wel 30 jaar oude whisky’s!  Er wordt een uitgebreide 56-pagina’s tellende brochure meegeleverd met alle achtergrondinformatie over de verschillende soorten whisky. Ook wordt een kaart van Schotland meegeleverd waarop je kunt zien waar de whisky vandaan komt.

Bekijk inhoud en prijs