Art by Marlene adventskalender 2022 – hobby adventskalender

Art-My-Merlene-adventskalender-review

Dit is de Art by Marlene adventskalender 2022: dé adventskalender voor de hobbyist. Het is een mega box met de mooiste creatieve spullen voor eindeloos creatief plezier. Dit soort adventskalender zijn in Nederland nog niet zo heel populair en het aanbod bij Nederlandse webwinkels is zelfs zeer beperkt. In andere landen (zoals in Duitsland) zien we juist veel meer variaties. In dit artikel laten we je zien wat je van deze adventskalender kunt verwachten en of deze de moeite waard is. Ook laten we je zien waar je deze kunt kopen.

Wat is een Art by Marlene adventskalender?

Voor deze die Art by Marlene nog niet kennen: het is een merk met craft-artikelen (knutselspullen), gericht op volwassenen. In samenwerking met Studio Light brengen zij al enkele jaren een leuke adventskalender op de markt. Elke kalender is een limited edition en wordt maar eenmalig uitgebracht. Er is dus ieder jaar weer een nieuwe versie te koop. Net als vorig jaar zal de versie van 2022 de vorm hebben van een boek dat je kunt open klappen.

Je kunt deze kalender zien als één grote doos vol met de mooiste craft-artikelen. De artikelen zitten verspreid over 24 vakjes. Vanaf 1 december open je elke dag een vakje totdat het kerstavond is. Dan is je voorraad aangevuld en kan het knutselen beginnen!

Inhoud Art by Marlene adventskalender

We gaan niet de inhoud van de adventskalender verklappen. Het idee is namelijk dat je verrast wordt. De inhoud van de 2022-versie van de adventskalender is namelijk ook nog niet bekend.

De verpakking geeft aan dat de kalender dit jaar verschillende stempels, inktkussens en paper-products bevat waarmee je de mooiste creaties kunt maken.

Prijs en waar te koop?

Deze adventskalender is te koop via diverse webwinkels waaronder bij Bol.com. Klik op onderstaande knop om de kalender te bekijken en te bestellen. Hier vind je meestal ook nog eerdere exemplaren terug.

Bekijk meer (Bol.com)

Bron foto: Bol.com