De bier adventskalender van de “Beer journey” is het ideale cadeau voor de aankomende feestdagen. Het is een unieke bier adventskalender met een combinatie van bier en de tofste bier-gadgets!

Deze prachtige adventskalender neemt je mee op een unieke bier-reis. Open vanaf 1 december elke dag een nieuw vakje, totdat het Kerstmis is (24 december). Elke dag ontdek je een nieuwe bier verrassing, waaronder 20 heerlijke (speciaal)bieren van over de hele wereld! Het zijn bieren van de bekendste merken zoals: Hertog Jan, Leffe, Goose Island, Corona en meer!

Deze bier adventskalender is een ideaal cadeau voor elke bierliefhebber (of voor jezelf). Vorig jaar was deze adventskalender dan ook een groot succes. Wacht daarom niet te lang met bestellen want de oplage is beperkt. Deze adventskalender is via onderstaande knop te bestellen.

Bekijk meer

Beer Journey bier adventskalender 2022

Inhoud Beer Journey bier adventskalender 2022

De bier adventskalender van de Beer Journey bevat maar liefst 17 verschillende soorten bieren, verdeeld over 20 bierflesjes. Het gaat hier om bier van de allerbeste internationale merken. Deze adventskalender heette vorig jaar overigens ‘Beer Experience’. In de nieuwe 2022 versie zitten nog meer verschillende merken en variaties. We gaan niet de complete inhoud verklappen, maar enkele speciaalbieren die je in deze versie zult tegenkomen zijn:

bier-adventskalender-Goose-Island-IPA

De IPA van Goose Island. Deze echte Amerikaanse IPA is een begrip en heeft maar liefst 6x een medal gewonnen bij het Great American Beer Festival. Geniet van de fruitige smaak met accenten van citrus en grapefruit.

bier-adventskalender-Leffe-Blond.

Leffe Blond. Een heerlijk fris Belgische blond-bier dat gebrouwen wordt in de Abdij van Leffe, opgericht in 1152. Deze adventskalender bevat ook een Leffe Amber. Een Pale Ale met een heerlijke kruidige smaak.

bier-adventskalender-Tripel-Karmeliet.

Tripel Karmeliet behoort inmiddels tot de klassiekers onder de speciaalbieren. Het wordt gebrouwen door Brouwerij Bosteels, ook bekend van het ‘Kwak’-bier. Beide bieren vind je terug in deze adventskalender!


Ben je nieuwsgierig naar de complete inhoud? Via onderstaande knop kun je deze adventskalender bestellen bij Gall & Gall en de complete inhoud bekijken (als je wilt).

Bekijk meer & bestel


beer Journey adventskalender 2022 gadgets

Uniek: met 4 toffe bier gadgets!

Wat deze bier adventskalender echt uniek maakt t.o.v. vele andere merken zijn de bier gadgets! De adventskalender bevat naast 20 bieren namelijk ook vier originele gadget. Deze gadgets passen uiteraard perfect bij de bieren.

Zo zit er een prachtig Stella Artois glas in de adventskalender en Leffe abrikozenconfituur. Deze confituur (jam) is gemaakt van Leffe Blond bier en is perfect te combineren met (Belgische of Franse) kazen. Natuurlijk smaakt dat extra lekker met een echte Leffe.

Conclusie: deze adventskalender is een echte must-have voor iedereen die van bier houdt. Bestel ‘m vandaag nog via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel

Veelgestelde vragen over deze bier adventskalender

Wat zit er exact in de Beer Journey bier adventskalender 2022?

Deze bier adventskalender bevat in totaal 20 soorten bier en 4 bier gadgets. Het gaat hier om bier van bekende internationale merken zoals: Hertog Jan, Stella Artois, Tripel Karmeliet, Goose Island en Kwak. Daarnaast zitten er vier gadgets in de kalender: een Corona opener, twee bier glazen en Leffe abrikozenconfituur.

Voor wie is deze bier adventskalender het meeste geschikt?

Deze bier adventskalender is gemaakt voor een breed publiek en geschikt voor iedereen die graag een (speciaal)bier lust. Het zijn stuk voor stuk toegankelijke en subtiele bieren, zonder zeer uitgesproken smaken. Ideaal dus als cadeau.

Wat kost deze bier adventskalender?

De Beer Journey bier adventskalender 2022 zal rond de € 49,95 kosten. Het is daarmee van de meest betaalbare bier adventskalenders van 2022.

Waar kan ik de Beer Journey bier adventskalender kopen?

Deze bier adventskalender is vanaf nu te koop bij Gall & Gall via deze link. Let op: deze kan snel uitverkocht zijn.

Aangeboden door:

Geen 18? Geen druppel! Dit artikel betreft reclame, waaronder affiliate-links.