Disclaimer

De informatie op deze website is met veel zorg (en liefde voor de adventstijd) opgesteld door ons redactie-team. Desalniettemin is deze informatie bedoeld als algemene informatie waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. We kunnen daarbij niet instaan voor de juistheid van de gegeven informatie. Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de informatie die op deze website wordt aangeboden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.

Affiliate links

De externe websitelinks op deze website betreffen ‘affilliate / gesponsorde links’. Dit wil zeggen dat wij mogelijk een (beperkte) vergoeding krijgen als je een product besteld op de webshop waar we naartoe linken. Dit heeft voor jou echte geen gevolgen: er worden nooit andere prijzen berekend via deze links dan de reguliere verkoopprijzen.

 

Copyright

Op alle informatie op deze website (inclusief onze huisstijl en logo’s) geldt auteursrecht (copyright). Niets van deze website mag zonder schriftelijk toestemming van ons worden gedeeld, gekopieerd of overgenomen, op welke wijze dan ook. Mocht je hiervoor toestemming willen ontvangen neem dan contact met ons op.

 

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sale juli 2024Sale juli 2024