Geen McDonald’s X-Masters december kalender in 2022

De McDonalds’s X-Masters cadeaukalender is een soort McDonalds adventskalender. Jarenlang was deze digitale adventskalender een begrip. Je kon via de officiële McDonalds-app elke dag in december een leuke aanbieding ‘openen’. Bijvoorbeeld een Big Mac voor € 1,- of twee hamburgers voor een laag bedrag. Ook verraste de McDonald’s met enkele toffe give-a-ways waaronder een kerstbal of hippe kerstsokken. Eerdere jaren schreven we ook al een uitgebreide review van de McDonald’s cadeaukalender. Toen lekte de complete inhoud van de cadeaukalender al uit.

McDonalds X-MASters

Vanaf 2020 was er McDonalds’ X-MASters: een digitaal spel op de McDonald’s App. Hierin speelde je elke dag (vanaf 1 december) een nieuwe game en ontving je zogenaamde X-Medals! Je kon ook hier spelen voor gratis give-aways (net als op onze Instagram) of korting op producten.

Dit jaar heeft McDonalds’ laten weten dat er geen X-masters of Decemberkalender zal zijn. Op de Facebook pagina van McDonalds was dit o.a. te lezen. Het lijkt er wel op dat er dit jaar een alternatief zal komen. We verwachten hier snel meer van te horen. Wellicht komt de McDonald’s cadeaukalender weer terug? We houden je hier graag op de hoogte!

Bron: Facebook McDonalds

Alternatief voor 2022: McDonald’s Getaway Island – december 2022

Maar er is goed nieuws! Er is een vervanger van de McDonald’s Decemberkalender en X-MASTERS, in 2022 is er: Getaway Island. Je leest er alles over in dit nieuwe artikel.

Toch elke dag een adventskalender uitpakken?

Wil je toch elke dag een vakje openen. Koop dan nog een echte adventskalender. We hebben de leukste adventskalender voor je op een rij gezet. Deze koop je nu ook nog eens extra voordeliger. Bovendien hoef je ze ook niet te gebruiken als adventskalender, maar zijn ze ook ideaal als kerstcadeau!

Bekijk adventskalenders 2022