McDonald’s cadeaukalender 2020 – X-MASters

De McDonalds’s cadeaukalender is een soort McDonalds adventskalender. Jarenlang was deze digitale adventskalender een begrip. Je kon via de officiële McDonalds-app elke dag in december een leuke aanbieding ‘openen’. Bijvoorbeeld een Big Mac voor € 1,- of twee hamburgers voor een laag bedrag. Ook verraste de McDonald’s met enkele toffe give-a-ways waaronder een kerstbal of hippe kerstsokken. Vorig jaar schreven we ook al een uitgebreide review van de McDonald’s cadeaukalender. Toen lekte de complete inhoud van de cadeaukalender al uit.

McDonald’s Cadeaukalender 2020

In 2020 heeft McDonalds geen cadeaukalender in Nederland uitgebracht. Wellicht heeft dit te maken met de huidige tijden, waarbij het niet wenselijk is dat veel mensen tegelijk een coupon gaan inwisselen. Maar geen nood: McDonald’s biedt dit jaar wel een leuk alternatief voor de digitale adventskalender: namelijk McDonalds X-MASters. Ook een digitale adventskalender maar dan in een spelletjes-vorm! Overigens is in andere landen wel een McDonalds’ adventskalender uitgebracht dit jaar, zoals in Duitsland.
Bron: printscreen website Duitse McDonald’s adventskalender

Het alternatief voor de decemberkalender: X-MASters

McDonalds’ X-MASters is een digitaal spel op de McDonald’s App. Speel elke dag (vanaf 1 december) een nieuwe game en unlock zogenaamde X-Medals! Heb je 15 X-Medals gewonnen? Dan zit je in de grote finale waar je kans maakt op fantastische prijzen. Daarnaast zitten er ook nog heel veel extra’s games en levels verstopt in het X-MASters spel! Je kunt McDonald’s X-MASters spelen via de officiële app.

Wil je nog een gratis (digitale) adventskalender ontvangen?

Meld je dan hieronder aan voor de grootste gratis digitale adventskalender van Nederland: Adventsmail.