McDonald’s cadeaukalender 2022 – X-MASters

De McDonalds’s cadeaukalender is een soort McDonalds adventskalender. Jarenlang was deze digitale adventskalender een begrip. Je kon via de officiële McDonalds-app elke dag in december een leuke aanbieding ‘openen’. Bijvoorbeeld een Big Mac voor € 1,- of twee hamburgers voor een laag bedrag. Ook verraste de McDonald’s met enkele toffe give-a-ways waaronder een kerstbal of hippe kerstsokken. Eerdere jaren schreven we ook al een uitgebreide review van de McDonald’s cadeaukalender. Toen lekte de complete inhoud van de cadeaukalender al uit.

Ben je op zoek naar een leuke adventskalender? Bekijk dan het assortiment bij Bol.com.

Bekijk adventskalenders bij Bol.com

McDonald’s Cadeaukalender 2022

Er is op dit moment nog niet veel bekend of er een McDonald’s cadeaukalender komt. In 2020 was er overigens een alternatief. De McDonalds’ X-MASters. Dit was een digitale adventskalender die bestond uit verschillende mini-games waar je leuke McDonald’s verrassingen mee kon winnen.

Het alternatief voor de decemberkalender: X-MASters

McDonalds’ X-MASters is een digitaal spel op de McDonald’s App. Speel elke dag (vanaf 1 december) een nieuwe game en unlock zogenaamde X-Medals! Heb je 15 X-Medals gewonnen? Dan zit je in de grote finale waar je kans maakt op fantastische prijzen. Daarnaast zitten er ook nog heel veel extra’s games en levels verstopt in het X-MASters spel! Je kon McDonald’s X-MASters in 2020 spelen via de officiële app. Of er in 2021 ook een variant komt is nog niet bekend. Maar zodra we meer weten: hoor je van ons!

Wil je nog een gratis (digitale) adventskalender ontvangen?

Meld je dan hieronder aan voor de grootste gratis digitale adventskalender van Nederland: Adventsmail.