adventskalender voor vrouwen 2023

Adventskalender vrouwen 2023

Op zoek naar een adventskalender vrouwen? Zoek niet verder. Hier vind je een compleet overzicht van de mooiste en populairste adventskalenders voor vrouwen van 2023. Elke adventskalender bevat 24 vakjes met daarin de mooiste verrassingen. Populaire adventskalenders voor vrouwen zijn gevuld met bijvoorbeeld: verzorgingsproducten, sieraden, drank of make-up

We helpen je graag met het vinden van een mooie vrouwen adventskalender. Een adventskalender is hét cadeau voor jezelf of een ander. Hieronder vind je alle adventskalenders voor vrouwen. Welke kies jij dit jaar? Veel plezier met shoppen!

Alle adventskalenders voor vrouwen

Deze adventskalenders voor vrouwen zijn populair in 2023

Ieder jaar komen er steeds meer adventskalenders op de markt. De keuze is nog nooit zo groot geweest als anno 2023. Er zijn heel veel soorten adventskalenders Voor vrouwen. De meest populaire thema’s en soorten vind je hieronder.

  • Beauty adventskalenders met verzorgingsproducten behoren tot de bekendste en populairste adventskalenders voor vrouwen. Ontdek elke dag weer nieuwe verzorgingsproducten, make-up of een combinatie ervan. In ons overzicht Beauty adventskalenders vind je een overzicht van de mooiste beauty adventskalenders. De meeste bekende beauty adventskalender is die van Rituals. maar ook andere bekende beauty merken bieden een adventskalender aan.
  • Adventskalender met eten. Eten en kerst gaan natuurlijk perfect samen. We zien steeds meer leuke adventskalenders met etenswaren. Bijvoorbeeld met muesli’s, kruiden of jam.
  • Chocolade adventskalenders. De klassieke adventskalender is natuurlijk de adventskalender met chocolaatjes of bonbons. Die zijn niet specifiek voor vrouwen bedoeld maar zullen door iedereen wel gewaardeerd worden!
  • Drank adventskalenders. Wie houdt er niet van een lekkere cocktail of wijntje? Zelf hier bestaan adventskalenders van! Vooral adventskalenders met wijn zijn een ware hit.
  • Erotische adventskalenders. Jawel, ook de adventskalenders met erotische producten als seksspeeltjes zijn populair onder vrouwen. Deze adventskalenders worden met name door koppels gekocht. Het is een ideale manier om spannende nieuwe dingen te ontdekken. Benieuwd naar het aanbod? We hebben alle erotische adventskalenders hier voor je op een rijtje gezet.
  • Adventskalenders met producten voor in huis. Hierbij moet je denken aan een adventskalender met (geur)kaarsen, posters of leuke accessoires voor in huis. Zeker tijdens de donkere dagen voor kerst wil je het zeker extra gezellig maken in huis.
  • Adventskalenders met parfum. Met een adventskalender met parfum ontdek je elke dag weer een nieuwe heerlijke geur. Het is ideaal om kennis te maken met nieuwe luchtjes die je anders wellicht helemaal niet zou kopen.

Veelgestelde vragen

Als grootste adventskalender website van Nederland ontvangen we afgelopen jaren de nodige vragen over adventskalenders voor vrouwen. Hieronder vind je hierover een overzicht. Heb je zelf wellicht nog een vraag? Laat het ons gerust weten en stuur ons een bericht.

Hoe werkt een adventskalender voor vrouwen?

Elke adventskalender is hetzelfde en bestaat uit een doos met 24 vakjes. Vanaf 1 december open je elke dag een nieuw vakje en vind je een leuke verrassing. Het laatste vakje open je op 24 december. Dan is het kerstavond.

Wat zijn de populaire adventskalenders voor vrouwen in 2023?

Voor vrouwen behoren de adventskalenders van populaire beauty merken zoals Rituals, MAC Cosmetics, Douglas en de Bijenkorf tot de populairste adventskalenders. Een compleet overzicht vind je op deze website.

Waar kan ik een adventskalender voor vrouwen kopen?

Bij webshops van bekende merken vind je het grootste aanbod adventskalenders voor vrouwen. In de artikelen op onze website verwijzen we rechtstreeks door naar de verkoper van de adventskalender.