adventskalender kinderen 2023

Adventskalender kinderen 2023

Zoek je een adventskalender kinderen 2023? Graag helpen we je met het vinden van een leuke adventskalender! De keuze is namelijk ontzettend groot. Adventskalenders zijn namelijk ontzettend populair. Het is een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Dit komt mede doordat je met een adventskalender 24 cadeautjes in één geeft. Elke adventskalender bestaat namelijk uit 24 vakjes met daarin een leuke verrassing. Vooral voor kinderen is het een ideale manier om af te tellen tot kerstavond Het laatste vakje van een adventskalender open je namelijk op kerstavond op 24 december.

Voor kinderen is er ontzettend veel keuze aan adventskalenders. Er zijn adventskalenders die meer gericht zijn op jongens of juist op meisjes. Hieronder vind je een totaaloverzicht met alle adventskalenders voor kinderen. Inclusief de adventskalenders die niet specifiek voor een doelgroep gemaakt zijn en juist voor iedereen leuk zijn. Kleine tip: adventskalenders zijn zo populair dat we aanraden nooit te lang te wachten met bestellen. voor de meeste geldt namelijk: op = op.

Alle adventskalenders voor kinderen

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023

Deze adventskalenders voor kinderen zijn populair in 2023

De allereerst adventskalenders waren een soort posters met vakjes. Achter ieder vakje vond je dan een leuke afbeelding. Later kwam men met het idee om een adventskalender te ‘vullen’. Hierbij ontstonden de eerste adventskalenders met chocolade. Deze waren vooral bedoeld voor kinderen. Gezien de populariteit van deze adventskalenders voor kinderen volgde al snel andere soorten. Dit zijn de meest populaire soorten:

  • Adventskalenders met chocolade. Iedereen kent wel de kleine adventskalenders van slechts enkele euro’s met mini-chocolaatjes die je in de supermarkt kunt vinden. Dit zijn niet bepaald de leukste adventskalenders. Gelukkig is er tegenwoordig volop keuze in leukere chocolade adventskalenders van meer bekende chocolademerken. Bijvoorbeeld van Kinder Chocoloade, M&M’s of Smarties. Hier vind je daarvan een overzicht.
  • Adventskalenders met snoep. Voor iedereen die geen chocolade lust (of een allergie) zijn er ook volop adventskalenders te vinden met snoepgoed.
  • Speelgoed adventskalenders. Natuurlijk mogen de adventskalenders met speelgoed niet ontbreken. Deze volgde ook al snel na het grote succes van de chocolade- en snoepadventskalenders. Er zijn tal van speelgoed adventskalenders. De meest bekende zijn de adventskalenders van Lego en Playmobil. Ook de adventskalenders van Schleich, Barbie en Hot Wheels zijn populair.
  • Beauty adventskalenders. Luxe beauty adventskalenders zijn vooral bedoeld voor volwassenen. Echter zien we ook steeds meer beauty adventskalenders voor kinderen: vooral met leuke make-up producten. Bovendien zijn deze adventskalenders een stuk goedkoper dan de ‘echte’ volwassenen beauty adventskalenders.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over adventskalender voor kinderen vind je hieronder. Mis je een vraag (of beter gezegd een antwoord op je vraag ;))?  Stuur ons dan een bericht.

Hoe werkt een adventskalender?

Een adventskalender is een doos met daarin 24 verrassingen verspreidt over 24 vakjes. Open vanaf 1 december elke dag een vakje en ontdek je verrassing. Het laatste vakje open je dan op 24 december: kerstavond.

Waar kan een adventskalender voor kinderen kopen?

De meeste keuze in adventskalenders voor kinderen vind je bij online webshops. Bekijk onze artikelen om direct naar de betreffende online winkel te gaan.

Hoeveel kost een adventskalender voor kinderen ongeveer?

De prijs voor een adventskalender voor kinderen verschilt enorm. Deze gaan van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s. Dit is heel afhankelijk van de inhoud. Gemiddeld moet je rekening op € 20,- tot € 30,- euro voor een speelgoed adventskalender.

Wanneer zijn de adventskalenders te koop?

Adventskalenders zijn steeds vroeger te koop. De meeste speelgoed adventskalenders kun je online al bestellen vanaf september. De meeste keuze is er in oktober.

Welke soorten adventskalenders voor kinderen zijn er?

De meest populaire adventskalenders voor kinderen bevatten: chocolade, snoepgoed, speelgoed (bijvoorbeeld Lego of Playmobil), knutselspullen of beauty-producten.

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023