Reportage RTL Nieuws adventskalenders 2022

RTL nieuws adventskalender

Op donderdag 17 november 2022 zond het RTL Nieuws een rapportage uit over adventskalenders 2022. In deze reportage werd het concept van de adventskalender uitgelegd en kwamen diverse soorten in beeld.

Populariteit adventskalenders 2022

In de reportage wordt de populariteit van de adventskalender in Nederland uitgelicht. De laatste jaren is er een enorme groei te zien in zowel de vraag als ook in het aanbod van adventskalenders. De adventskalender is nog nooit zo populair geweest en er was nog nooit zoveel aanbod.

Roel Jacobs adventskalender - RTL nieuws

Roel Jacobs, oprichter van deze website beaamt dat. Dit jaar worden er ruim 300 adventskalender gepresenteerd op deze website. Populaire categorieën zijn: adventskalenders met chocolade, speciaalbier, beauty-producten en natuurlijk speelgoed. Roel houdt sinds 2018 alle informatie over adventskalenders in Nederland bij. De website adventskalenderkopen.nl was de allereerste adventskalender website van Nederland en momenteel de grootste van Nederland en België. Bijna het hele aanbod is er op terug te vinden.

Door de toegenomen vraag zie je dat het aanbod ook steeds groter wordt. Fabrikanten doen ook ieder jaar weer meer moeite om op te vallen tussen het aanbod.

Adventskalender in reportage

In de reportage kwamen diverse adventskalenders voorbij, waaronder onderstaande. Wil je meer weten over deze adventskalenders? Klik dan op de afbeelding.

EasyToys erotische adventskalender

EasyToys adventskalender 2022 inhoud
Bekijk meer & bestel

Bonne Maman jam adventskalender

Gebruik actiecode: ADVENTFREE_22 voor gratis verzending!

Bekijk meer & bestel

Ferrero Rocher adventskalender

Bekijk meer & bestel

Beer in a Box exclusieve bier adventskalender

Bekijk meer & bestel

Lookfantastic adventskalender met luxe beauty producten

Tip: gebruik onze exclusieve code FANTASTICLF voor 22% extra korting!

Bekijk meer & bestel

Vondels adventskalender

Vondels adventskalender doos
Bekijk meer & bestel

Thee adventskalender

Bekijk meer & bestel

mymuesli adventskalender

Bekijk meer & bestel

Tony’s Chocolonely adventskalender

Tony's chocolonely adventskalender inhoud
Bekijk meer & bestel

Ontdek alle adventskalenders 2022

Ben je zelf op zoek naar een adventskalender? Klik op de knop hieronder om alle adventskalenders van 2022 te zien. Wacht wel niet te snel met bestellen. De meeste adventskalender worden in de komende twee weken verkocht.

Bekijk alle adventskalenders 2022