Wijn adventskalenders 2020 – De favoriete adventskalender van Martien Meiland

Wijnen, wijnen, wijnen – dit zijn de lekkerste wijn-adventskalenders van 2020! Tover december om tot één grote wijnproeverij met een wijn adventskalender! Een adventskalender met wijn is in Nederland bekend geworden door de Aldi (natuurlijk wel!). Deze discount-keten bracht in 2018 als eerste de wijn-adventskalender naar Nederland. Dit was overigens geen discount-kalender want de adventskalender bevatte vooral merkwijnen. Of er in 2020 ook een wijn-adventskalender te koop zal zijn bij Aldi is nog niet bekend.

We hebben de Aldi overigens ook helemaal niet nodig want  de mooiste adventskalenders met wijn zijn ook gewoon online te bestellen. Deze worden bovendien heel makkelijk bij je thuis bezorgd! Het enige dat je nog moet doen is elke dag (vanaf 1 december) een vakje te openen en weer een nieuw mini-flesje wijn te ontdekken.

Weet je trouwens wat zo leuk is aan een wijn adventskalender? Je kunt alle wijnflesjes in deze adventskalender ook ‘opsparen’ tot aan kerst. Zo kun je op kerstavond een heerlijke wijn-proeverij houden met je familie en/of vrienden (uitgaande dat dit gewoon mag). Liever iets anders? Er bestaan ook bier adventskalenders en whisky adventskalenders (deze vind je ook onderaan deze pagina).

 

Foodist wijn adventskalender

Bron: Amazon

Ben je een wijn-drinker? Ook dan is er een adventskalender voor jou! Bijvoorbeeld deze foodist wijn adventskalender. Deze bevat 24 kleine flesjes wijn van de mooiste wijnhuizen. De adventskalender bevat 2 rode wijnen, 9 witte wijnen en 3 rosé wijnen. De adventskalender is ook verkrijgbaar bij de Duitse Amazon en wordt als een van de weinige adventskalenders gewoon in Nederland bezorgd.

Bekijk volledige inhoud en prijs

Wijn adventskalender met diverse soorten wijn

Bron: Amazon

Wil je verschillende soorten wijn uit verschillende landen proberen? Dan moet je deze wijn adventskalender hebben! Deze bevat o24 soorten wijn uit verschillende wijnlanden zoals Spanje, Frankrijk, Australië, Duitsland etc. Het gaat om een mix van witte, rode en rosé wijn.

Daarnaast heeft deze wijn adventskalender ook een sociale achtergrond. Deze adventskalender is per hand gevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De fabrikant van deze wijn adventskalender biedt hierdoor ook deze groep een mooie kans om werkervaring op te doen. Je kunt deze adventskalender eenvoudig via onderstaande knop bestellen. De adventskalender is te koop bij de Duitse Amazon maar wordt als een van de weinige adventskalenders gewoon in Nederland bezorgd. Wees wel snel want we verwachten dat deze snel uitverkocht is.

Bekijk inhoud en prijs

Wijn en Sekt adventskalender

Bron: Amazon.com

Hou je liever van een bruisje? Dan is deze Wijn en Sekt adventskalender wellicht iets voor jou. Deze adventskalender bevat enkele bekende wijnen van o.a. JP. Chanet, Brut Dargent en Calvet. Natuurlijk bevat ook deze wijn adventskalender 24 verschillende mini-flesjes wijn en is deze verpakt in een mooie rode doos. De afmeting van de flesjes verschillen zo ook de inhoud. Want naar witte en rode wijn zitten hier ook enkele bruisende wijnen in. Hiermee is dit een van de meest veelzijdige wijn adventskalenders van 2019.

Bekijk inhoud en prijs