Wijn adventskalenders 2022

wijn adventskalender 2022

Op zoek naar een wijn adventskalender 2022? Op deze pagina vind je het complete overzicht van alle adventskalenders met de lekkerste wijnen! Naast de bier adventskalender is de adventskalender met wijn een van de populairste adventskalenders onder volwassenen.

Niets is leuker dan elke dag een nieuw vakje te openen en een nieuw soort wijn te ontdekken! Een wijn adventskalender bestaat namelijk uit 24 vakjes met daarachter kleine flesjes wijn. Vanaf 1 december begin je met het openen van je wijn adventskalender tot aan kerstavond (24 december). Dan is je wijn voorraad weer aangevuld ;).

Overigens bewaren veel mensen de kleine flesjes wijn tot aan het kerstdiner of de kerstborrel.

In dit artikel laten we je de leukste en lekkerste wijn adventskalender van 2022 zien. We moeten erbij vertellen dat deze adventskalenders in Nederland nog vrij ‘nieuw’ zijn. Ze zijn maar beperkt verkrijgbaar. Sowieso is de kans dat je deze in een winkel zult zien vrij klein. We raden je dan ook de adventskalender online te bestellen. Je kunt vanuit Nederland vaak ook uit buitenlandse webshops (zoals de Duitse Amazon) bestellen. De adventskalender wordt gewoon in Nederland geleverd.

Klik hieronder op de afbeelding of de knop om de betreffende adventskalender te bekijken en te bestellen. We werken dit artikel regelmatig bij als er nieuwe adventskalenders verkrijgbaar zijn.

Let op: onderstaande adventskalender zijn voorbeelden van 2021. Zodra we meer weten over de nieuwe wijn adventskalenders voor 2022 werken we deze pagina bij!

Gusteau wijn adventskalender

gusteau wijn adventskalender 2021

Gusteau is jouw persoonlijke wijngids. Aan de hand van een unieke smaaktest laten zij je kennis maken met de lekkerste wijnen die bij jou passen. De unieke wijn adventskalender van Gusteau is ideaal om kennis te maken met de bijzonder lekkere wijnen die ze bieden.

Ook deze adventskalender bevat wijntubes. In dit geval 12 stuks. Hierdoor is deze adventskalender ook goedkoper. Ook deze adventskalender kun je openen vanaf 1 december (ieder vakje open je dan om de dag) of je start op 12 december met openen. Je bespaart nu ook nog eens € 8,- bij aankoop van deze adventskalender. Alle info via onderstaande knop:

TIP: door de 12 dagen ook een ideaal kerstcadeau om bijv. af te tellen tot oud en nieuw!

Bekijk meer

De Wijnbeurs wijn adventskalender

wijn adventskalender 2021 wijbeurs

De ultieme wijn adventskalender 2021 is afkomstig van De Wijnbeurs. Dit is een zeer luxe en grote adventskalender met maar liefst 24 heerlijke wijnen in handige wijn-tubes. Elke wijn-tube is goed voor een goed gevuld glas wijn. Geniet direct van je wijntje of bewaar de verschillende tubes voor bijvoorbeeld een wijn-proeverij. De adventskalender van De Wijnbeurs is zeer veelzijdig en bevat maar liefst vier soorten wijn: witte wijn, rode wijn, rosé wijn en dessertwijn. Het is daarmee dé ultieme wijn adventskalender van 2021.

Bespaar nu € 15,- (op = op)

Bekijk meer

Glühwein wijn adventskalender

Als je aan kerst denkt, dan denk je natuurlijk aan Glühwein! Niet is lekkerder dan een heerlijke warme kruidige Glühwein tijdens de donkere en koude dagen voor kerst (of erna). Deze adventskalender bevat 24 mini flesjes glühwein. Want wist jij dat er namelijk vele soorten Glühwein bestaan? Naast rode glühwein bevat deze adventskalender bijvoorbeeld ook witte glühwein. klik op de knop om alvast een preview te krijgen en de adventskalender te bestellen.

Bekijk inhoud en prijs

Wijn adventskalender met verschillende soorten wijn

Dit is de ultieme wijn adventskalender van 2021. Deze bevat namelijk ontzettend veel variatie aan wijnen: rood, wit, rosé en zelfs bubbel-wijn! Het uitpakken van deze adventskalender is zeker een feestje. Het is dan ook een super leuk cadeau voor elke wijn liefhebber (of gewoon voor jezelf). Deze wijn adventskalender is te koop bij de Duitse Amazon en wordt in Nederland geleverd. let wel op: de levertijd is iets langer dus wacht niet te lang met bestellen.

Bekijk inhoud en prijs

Aldi wijn adventskalender

We krijgen tot slot best veel vragen binnen over de Aldi wijn adventskalender. De meeste willen weten of er een Aldi wijn adventskalender 2021 is? In 2018 kwam de discount-supermarkt met deze uniek adventskalender op de proppen. Ook de jaren erna was deze eind oktober verkrijgbaar bij de Aldi supermarkten. Het is nog niet bekend of er een Aldi wijn adventskalender 2021 zal zijn. Bovendien is het dan ook nog maar de vraag of je ‘m bemachtigd krijgt want deze was toen snel uitverkocht.

Liever een bier adventskalender?

Als je op zoek bent naar een bier adventskalender heb je dit jaar veel meer geluk. Het aanbod aan deze adventskalenders is namelijk groter dan ooit. Via onderstaande knop vind je het complete overzicht.

Bekijk alle bier adventskalenders 2022

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info