Yves Rocher nieuwjaarskalender 2022 – 2023

Yves Rocher nieuwjaarskalender 2022

Dit is de nieuwe Yves Rocher nieuwsjaarskalender 2022. Een uniek concept dat vorig jaar voor de eerste keer geïntroduceerd werd. Met deze aftelkalender tel je namelijk af tot het nieuwe jaar! Het is een variant van de Yves Rocher adventskalender (die we eerder lieten zien). Deze adventskalender is ieder jaar weer een mega succes en momenteel ook uitverkocht. Gelukkig is er ook dit jaar weer een mooi alternatief met deze nieuwjaarskalender. Deze is vanaf nu te koop via de officiële website van Yves Rocher.

Hoe werkt de Yves Rocher nieuwjaarskalender?

Een traditionele adventskalender heeft 24 vakjes die je vanaf 1 december opent. Je telt hiermee af tot het kerstavond is (24 december). Daarnaast heb je ook veel 12-dagen aventskalenders’. Die kun je op meerdere manieren gebruiken. Je kunt er voor kiezen om deze vanaf 1 december om de dag te openen of je begint op 12 december.

De Yves Rocher nieuwsjaarskalender is uniek, want deze bestaat uit 7 vakjes die je opent vanaf eerste kerstdag (25 december) t/m oudejaarsavond (31 december 2022). De aftelkalender is dan ook bedoeld om als kerstcadeau te geven. Het leuke is dat je het eerste vakje dan gelijk kunt openen en de dagen erna ook nog kunt blijven uitpakken!

Inhoud Yves Rocher nieuwjaarskalender

Bron: Yves Rocher

De kalender bestaat uit een prachtige verpakking en heeft, net zoals de adventskalender, het thema ‘kerstnacht’. De kalender bestaat uit zeven doosjes die aan elkaar verbonden zijn. Je kunt ze uitklappen tot een soort ster. Het is ziet er werkelijk prachtig uit! Overigens is deze kalender een limited edition..

In totaal vind je zeven heerlijke Yves Rocher producten terug in deze kalender. Het gaat hier om make-up. Yves Rocher staat niet alleen bekend om de beste kwaliteit maar ook om de liefde voor de natuur en biodiversiteit. We gaan natuurlijk niet de hele inhoud verklappen, maar deze nieuwjaarskalender bestaat o.a. uit: nagellak, Mascara, Rouge en een kohl-potlood.

Wil je toch de complete inhoud zien? Deze vind je hier.

Prijs en waar te koop?

De nieuwjaarskalender is enkel te koop via de officiële webshop van het merk. Via onderstaande knop kun je het product gelijk bekijken en bestellen. Let wel op: deze was vorig jaar snel uitverkocht. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen.

Januari SALE: Nu de laatste stuks met 20% korting! op = op

Bekijk meer & bestel

adventskalender sale

Veelgestelde vragen over de Yves Rocher nieuwjaarskalender 2022

Wat zit er in de Yves Rocher nieuwjaarskalender?

De nieuwjaarskalender bestaat uit zeven make-up producten van Yves Rocher, waaronder: lippenstift, mascara en oogschaduw.

Hoe werkt de Yves Rocher nieuwjaarskalender?

Deze nieuwjaarskalender is een soort adventskalender. Echter open je deze pas vanaf eerste kerstdag (25 december) tot en met 31 december. Het is daarmee een ideaal kerstcadeau.

Is er een korting voor de Yves Rocher nieuwjaarskalender?

De nieuwjaarskalender wordt soms met korting aangeboden. De kalender is enkel te bestellen bij de officiële website (hier zie je ook gelijk of er een korting is).

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.