Overzicht Schleich adventskalenders 2022

Schleich adventskalenders 2022

Ze zijn er weer: de Schleich adventskalenders 2022. Dit jaar zijn weer drie gloednieuwe adventskalenders verschenen van Schleich. Deze adventskalenders zijn ontzettend populair, zeker bij de wat jongere kinderen. Ze sluiten bovendien perfect aan bij andere Schleich producten. Wij hebben de adventskalenders voor je bekeken en laten je zien wat je ervan kunt verwachten.

Inhoud Artikel

Wat is een Schleich adventskalender?

Met een Schleich adventskalender tel je af tot kerstmis. Het is een grote doos met 24 vakjes aan de achterkant. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag één vakje opent. Het laatste vakje heeft nummer 24. Op 24 december start Kerst, dan is het namelijk Kerstavond.

Achter ieder vakje vind je een nieuw Schleich figuur. Daarbij zijn er verschillende soorten adventskalenders. In 2022 kun je kiezen uit drie verschillende soorten. Het verschil zit in het thema.

Inhoud Schleich adventskalenders 2022

Net als andere speelgoedmerken (zoals Lego en Playmobil) kent Schleich verschillende thema’s. In totaal zijn er zo’n zeven thema’s. Van de meest populaire thema’s komt er ieder jaar een adventskalender uit. Dit jaar zijn dat:

  • Schleich Horse Club adventskalender 2022 met paarden (98642)
  • Farm World adventskalender 2022 met boerderij-thema (98643)
  • Schleich adventskalender Dinosaurs 2023 met dino’s (98272)

Van het thema Horse Club en Farm World komt er ieder jaar een variant uit. Dit zijn ook de meest populaire thema’s. De Dinoraurs adventskalender is nieuw. In 2020 is er ook een Dinosaurs adventskalender van Schleich verschenen. Vorig jaar was het thema’ Wildlife’ aan de beurt. Zo wisselen de thema’s van de derde adventskalender ieder jaar. Overigens kun je meestal eerdere versies ook nog wel online bestellen.

Om te beginnen is de doos van alle adventskalenders van Schleich hetzelfde. Het is een stevige doos met 24 deurtjes waarachter alle speelfiguren en accessoires verstopt zitten. De doos is overigens dit jaar gemaakt van 85% gerecycled karton.

Schleich Horse Club adventskalender 2022 (98642)

Schleich Horse Club Adventskalender 2022
Bron: Bol.com

Ieder jaar opnieuw is de Horse Club adventskalender van Schleich de meest populaire adventskalender. Vooral bij meisjes is deze adventskalender zeer geliefd. Natuurlijk is de adventskalender voor iedereen leuk die van paarden houdt!

De inhoud is dit jaar weer iets anders dan eerdere jaren. Zo is deze adventskalender ook ideaal om je Horse Club wereld uit te breiden en je manage compleet te maken! Dit jaar bestaat de kalender uit een paard, een veulen, een ruiter en heel veel accessoires. Denk aan een picknickmand, een koelbox, kleine diertjes en zelfs een schattige hond.

Bekijk complete inhoud en prijs


Schleich Farm World adventskalender 2022  (98643)

Bron: Bol.com

Passend bij de ‘Horse Club’ is er ook de Schleich Farm World adventskalender. Deze bevat allemaal vrolijke boerderijdieren waaronder: een veulen, schapen en een prachtig kalfje. Nieuw dit jaar is de dierenarts. Hij zorgt goed voor je boerderijdieren en is voorzien van de nodige accessoires zoals een dokterstas. Ook zitten er heel veel leuke accessoires in deze set om je boerderij aan te kleden.

Bekijk complete inhoud en prijs


Schleich Dinosaurs adventskalender 2022 (98644)

Schleich adventskalender 2022 Dinosaurs
Bron: Bol.com

Nieuw dit jaar is de Schleich Dinosaurs adventskalender. Deze was er vorig jaar niet. Natuurlijk spreken dinosauriërs heel veel kinderen aan! Zeker met de populariteit van de Jurassic World films (wist je dat er ook een Jurassic World adventskalender is?). Deze Schleich adventskalender biedt diverse spannende dino’s, in totaal 4 stuks. Daarnaast is er ook een echte avonturier (met fakkel) die op zoek gaat naar de dino’s in de diepe jungle. Natuurlijk mogen de nodige accessoires niet ontbreken. Zo zitten er diverse planten en voer voor de dino’s in de speelset en attributen van de avonturier (zoals een stoel en tas).

Bekijk complete inhoud en prijs

Voor wie zijn de Schleich adventskalender geschikt?

De Schleich adventskalenders zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor kinderen onder de drie jaar zijn de adventskalenders zeker niet geschikt gezien de kleine onderdelen. Schleich producten hebben een adviesleeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Het leuke van Schleich is dat ze heel veel speelsets hebben. Je kunt ze onderling perfect combineren met elkaar. ZO maak je de fantasiewereld steeds grote, ongeacht of je kinderen van paarden, boerderijdieren of dino’s houden. Het leuke van de adventskalenders is dat je gelijk een complete set hebt, die de nodige speeltijd garandeert.

Prijs en waar te koop?

De Schleich adventskalender kun je het beste online kopen bij de grotere webshops. Hieronder vind je de links naar het betreffende aanbod. Let op de adventskalenders zijn populair en de oplage is beperkt. Ze zijn vrij snel uitverkocht.

Bekijk alle Schleich adventskalender kortingen op Amazon Bekijk alle Schleich adventskalender kortingen op Bol.com

Conclusie

De Schleich adventskalenders 2022 zien er weer veelbelovend uit. Het concept is weliswaar al enkele jaren hetzelfde maar de adventskalenders zijn ieder jaar weer een grote hit. Naast de bekende Farm World en Horse Club adventskalender is de nieuwe Dinosaurs een welkome aanvulling. Zeker gezien dino’s dit jaar weer ontzettend populair zijn als speelgoed. De kwaliteit van Schleich is ongekend. Dit speelgoed is niet kapot te krijgen en biedt urenlang plezier. Bovendien bieden alle adventskalenders een complete speelset voor urenlang speelplezier.

Over Schleich

Schleich is een Duits speelgoedmerk. Het merk wilt fantasievolle verhalen stimuleren door kwalitatieve speelfiguren te maken die tot de verbeelding spreken. De verschillende themawerelden sluiten dan ook perfect aan op de belevingswerelden van kinderen. Zoals je van een Duitse fabrikant mag verwachten is de kwaliteit ongeëvenaard. Veel producten worden ook in Europa geproduceerd en voldoen aan de allerstrengste veiligheidseisen. Het speelgoed is werkelijk niet kapot te krijgen en zal jarenlang meegaan. Hiermee is het ook een duurzame investering.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.