Zien: dit is de Coca Cola kerstreclame 2020

Dit is de Nederlandse Coca Cola  kerstreclame voor 2020. Hiermee kom je weer helemaal in kerststemming! Vorig jaar waren we niet zo enthousiast over de Coca Cola kerstreclame. Maar dit jaar is het werkelijk een prachtig en emotioneel verhaal, dat ook perfect pas in deze tijd.

Dit jaar namelijk geen uitgebreide kerstdiners of truck-parades maar een verhaal over een vader die werkt op een booreiland en een dochter die haar vader natuurlijk ontzettend mist. Geen nood, ook de Coca Cola kersttruck is dit jaar weer van de partij!

Kun je overigens geen genoeg krijgen van de Coca Cola kerstreclames? Verander je huis (en jezelf) dan in één grote reclame met onderstaande Coca Cola producten. Wat dacht je van:

 

Coca Cola kersttrein van Hornby

Bron: Amazon

Wauw! Dit is een van de tofste kersttreinen die we ooit gezien hebben! Deze prachtige Amerikaanse treinset bevat een locomotief en drie Coca Cola wagons. Ideaal om rondom je kerstboom te laten rijden of in je kerstdorp!

Overigens is dit geen goedkope prul-trein. Deze is namelijk van het gerenommeerde Engelse merk Hornby, dat bekend staat om de verschillende modeltreinen. Hiervan heb je vele jaren plezier!

 

Bekijk meer

 

Coca Cola kersthangers

Ook je kerstboom kun je dit jaar helemaal in Coca Cola stijl maken met deze prachtige kersthangers. Er bestaat zelfs een kersthanger in de vorm van de Coca Cola kersttruck (inclusief LED-lampjes!). Of wat dacht je van onderstaande prachtige Coca Cola ijsbeer?

 

Bron: Bol.com

Bron: Bol.com

Bekijk alle Coca Cola kersthangers

 

Coca Cola Holidays are coming kersttrui

Jezelf kun je natuurlijk ook versieren, met een toffe kersttrui van Coca Cola. Zeker dit jaar is er volop aanbod.

Bron: Amazon

Bekijk alle Coca Cola kersttruien

 

Coca Cola Kerstman en beelden

Tot slot kun je je huis ook versieren met de prachtige kerstmannen en beelden van en luxe merk ‘Krt. S. Adler’. Ook  hiervan je jarenlang plezier!

Bron: Bol.com

Bekijk alle Coca Cola kerstfiguren