IKEA adventskalender corona geldigheidsduur actiekaarten

Heb jij in 2020 een IKEA adventskalender gekocht met cadeaukaarten? Dan ben je vast benieuwd hoelang deze kaarten nu geldig zijn,gelet op de huidige corona-crisis/lockdown. Er zijn hierover namelijk veel onduidelijkheden en vragen.

TIP: dit artikel gaat over de oude IKEA adventskalender van 2020. De nieuwe IKEA adventskalender 2021 is ook beschikbaar! Klik hier voor alle info.

De IKEA adventskalender van 2020 was een chocolade adventskalender met 24 chocolade-verrassingen. Daarbij vond je in twee vakjes ook nog eens twee cadeaukaarten van IKEA met een onbekende waarde. De minimale waarde van beide kaarten is in ieder geval € 5,- per kaart. Je ontvangt dus sowieso € 10,- aan tegoed bij de koop van deze adventskalender.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

De cadeaukaarten van de IKEA adventskalender 2020

Geldigheid cadeaukaarten IKEA adventskalender corona

De geldigheid van de cadeaukaarten in de IKEA adventskalender van 2020 is officieel als volgt:

  • De eerste cadeaukaart is geldig van 4 december 2020 t/m 4 juni 2021.
  • De tweede cadeaukaart is geldig van 24 december 2020 t/m 24 juni 2021

UPDATE: Verlengde geldigheid

Door de corona-maatregelen zijn de IKEA winkels een tijd gesloten geweest. IKEA heeft daarom recent besloten om de geldigheid te verlengen tot:

  • De eerste cadeaukaart is geldig van 4 december 2020 t/m 6 augustus 2021 (rode pas). 
  • De tweede cadeaukaart is geldig van 24 december 2020 t/m 24 augustus 2021 (blauwe pas).

Checken waarde IKEA adventskalender cadeaukaarten

De waarde van de IKEA cadeaukaarten van je adventskalender is onbekend. Dat is juist ook het leuke: je ontvangt minimaal € 5,- tegoed per cadeaukaart, maar het kan meer zijn! Hiervoor moest je in het verleden altijd eerst naar de IKEA winkel bij jou in de buurt om dit te checken. Dit jaar is het echter ook mogelijk om je saldo te checken op de website van IKEA zelf. Je hoeft hier enkel de nummers in te voeren van je cadeaukaart en ziet hiermee direct wat de waarde is. Klik hier om je huidige saldo te checken op de IKEA website.

IKEA adventskalender 2021

Ben je benieuwd hoe de IKEA adventskalender van 2021 eruit ziet? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en we brengen je op de hoogte zodra de nieuwe IKEA adventskalender 2021 beschikbaar is.