Dit wordt genieten: Spa Wellness adventskalender 2022

https://amzn.to/3VyUghK

Met deze Spa Wellness adventskalender 2022 kun je de dagen voor kerst even helemaal tot rust komen. Want laten we eerlijk zijn: de periode voor kerst is eigenlijk altijd mega stressvol. De herfstvakantie is nog niet voorbij of we moeten weer nadenken over de Sinterklaas- en kerstvieringen. Zeker na die jaren corona is het dit jaar weer snel ontzettend druk. Dat is natuurlijk ontzettend leuk allemaal, maar soms ook iets té druk.

De dagen voor Kerstmis is het officieel ‘advent’. Dit zijn de vier weken voor kerst. Het is de periode waar onze adventskalender uitpakken. Dat begint altijd op 1 december. Nu kwamen we dit jaar deze super toffe ‘Spa Wellness adventskalender’ tegen. Een adventskalender met heerlijke wellness producten die je helpen te ontspannen. De adventskalender is uitgebracht door het merk ‘Roth’. Dat is een Duits merk dat meerdere adventskalender uitbrengt (zoals deze thee variant).

Waaruit bestaat deze Spa Wellness adventskalender?

Roth-spa-wellness-adventskalender-2022
Voorbeeld van inhoud – Bron: Amazon

Een adventskalender bestaat altijd uit 24 vakjes. Zo ook deze. Ontdek elke dag een uniek wellness cadeautje. Zoals bijvoorbeeld een heerlijk handzeepje, bodylotion, badschuim maar ook een scrub-spons of nagelvijl. Er zit altijd wel iets heerlijks voor jou bij. Het gaat hier om een eigen merk, de adventskalender is daarmee een beetje te vergelijken met de Spa Exclusives adventskalender van de Action.

Net als de Spa Exclusives adventskalender is ook deze adventskalender erg betaalbaar. Adventskalenders van grote merken (zoals die van Rituals) zijn wellicht nog mooier maar minder geschikt als bijvoorbeeld een Sinterklaascadeau voor je dochter of nichtje.

De adventskalender wel wat Duitse teksten, maar in principe maak dat niet zoveel uit (de verpakking gooi je uiteindelijk toch weg). Ook de teksten op de producten zijn Duits maar het is vrij duidelijk wat ermee bedoeld wordt. Je kunt er nog iets van opsteken zelfs ;)!

Waar kan ik deze Wellness adventskalender kopen?

Goed nieuws! De adventskalenders van Roth zijn te koop via Amazon. Vroeger kon je deze enkel in Duitsland krijgen maar nu zijn ze gewoon via de Nederlandse Amazon te bestellen via onderstaande knop.

Bestel veilig bij Amazon

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.