Rituals adventskalender 2022

Rituals adventskalender 2022

Ben je op zoek naar de Rituals adventskalender 2022? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze populaire  beauty adventskalender. Sterker nog: in 2022 zullen er drie Rituals adventskalenders te koop zijn.

De Rituals adventskalenders zijn ieder jaar weer een gigantisch succes. Niet voor niets: elke adventskalender van Rituals bevat 24 prachtige beauty-producten van de verschillende Rituals-series. Bovendien varieert de inhoud ieder jaar.

Bovendien zien de Rituals adventskalenders er schitterend uit. In 2020 is het design volledig vernieuwd. Voorheen hadden de adventskalenders de vorm van een kerstboom. Tegenwoordig hebben ze de vorm van een grachtenpand (de Exclusive variant) of zelfs een compleet kerstdorp (Deluxe variant). De kleuren variëren ook ieder jaar. In 2020 hadden de adventskalenders een rode kleur, in 2021 hebben ze een gouden kleur.

Laten we alle drie de adventskalenders van 2022 eens bekijken.

Rituals zomer adventskalender 2022

Bron: De Bijenkorf

Helemaal nieuw voor 2022 is de Rituals zomer adventskalender 2022. Het is de eerste keer dat we een speciale ‘adventskalender’ gezien hebben voor de zomer. Met deze kalender tel je dan ook niet af tot Kerstmis maar ben je 13 dagen lang bezig met je persoonlijk welzijn. De adventskalender bevat namelijk 13 prachtige zomerse Rituals cadeaus. Dit is een heerlijk cadeau voor jezelf of iemand anders. De adventskalender bevat een selectie van de mooiste Rituals producten waaronder:

  • Heerlijke body-olie en hair & bod mist van de Ritual of Karma
  • Ritual of Mehr douchegel (dit is een nieuwe Rituals collectie speciaal voor de zomer).
  • Een exclusieve Rituals gouden zandloper en geurkaars: speciaal gemaakt voor deze adventskalender.

Het mooie van alles: je bespaart flink geld met deze adventskalender. De waarde van de producten is namelijk een stuk hoger dan de verkoopprijs. Bekijk de prijs en bestel deze prachtige kalender direct via onderstaande knop bij de Bijenkorf.

Bekijk meer en bestel

De Ritual of Advent Exclusive adventskalender 2022

Voorbeeld RItuals Exclusive adventskalender van 2021

De Rituals Exclusieve adventskalender 2022 zal weer bestaan uit een prachtig grachtenpand. De kleur is (en complete inhoud) is helaas nog niet definitief bekend. Wel kunnen we al verklappen dat de Rituals adventskalender 2022 weer prachtige Rituals producten zal bevatten waaronder:

  • Vier exclusieve adventskaarsen met de heerlijkste Rituals geuren.
  • De mooiste bad- doucheproducten van diverse Rituals collecties.
  • Rituals verzorgingsproducten voor zowel vrouwen en mannen.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden als alle details van deze adventskalender bekend zijn? Vul dan hieronder je e-mailadres in en we sturen je een bericht via onze Nieuwsbrief ‘adventsmail’.

De Ritual of Advent Deluxe adventskalender 2022

Voorbeeld Rituals Deluxe adventskalender 2021

Ben je in 2022 op zoek naar nog meer Rituals luxe? Ook dit jaar zal Rituals een 3D adventskalender uitbrengen in de vorm van een kerstdorp. Dit belooft weer een van de mooiste adventskalenders van 2022 te worden!

De Rituals adventskalender 2022 – deluxe bevat ook 24 prachtige Rituals producten waaronder de lekkerste doucheproducten, Rituals verzorgingsproducten en exclusieve accessoires. De inhoud is nog luxer dan bovenstaande Exclusive variant. Zo zagen we in eerdere jaren dat er ook geurstokjes en zelfs parfum te vinden waren in deze adventskalender.

Helaas is de exacte inhoud van deze variant ook nog niet bekend. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en we houden je uitaard op de hoogte.

Veelgestelde vragen over de Rituals adventskalenders 2022

Welke Rituals adventskalenders zijn er in 2022?

In 2022 zullen er drie Rituals adventskalenders te koop zijn: De Rituals zomer adventskalender (Summer of Joy), de Rituals Exclusive adventskalender en de RItuals Deluxe adventskalender. Alle info vind je op deze pagina.

Wanneer zijn de Rituals adventskalender 2022 verkrijgbaar?

De Rituals zomer adventskalender 2022 is nu al verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt). De overige Rituals adventskalenders zullen verkrijgbaar zijn vanaf september 2022. Op deze website zullen we de adventskalenders waarschijnlijk al eerder onthullen.

Is de Rituals adventskalender 2022 het waard?

Een Rituals adventskalender is het altijd waard. De waarde van alle producten in de adventskalender is namelijk een stuk hoger dan de prijs van alle producten samen. Je bespaart hiermee al snel zo’n 45% t.o.v. de verkoopprijs.

Wat kost een Rituals adventskalender?

De prijzen van de Rituals adventskalenders voor 2022 variëren van € 59,90 tot € 89,90. De waarde van de producten is echter een stuk hoger: je bespaart tot wel 45% door een adventskalender te kopen i.p.v. losse producten.

Is er een korting of aanbieding voor de Rituals adventskalender 2022?

Ja, regelmatig zijn er wel kortingen voor RItuals adventskalenders. Wij verzamelen alle acties en kortingen voor deze adventskalender. Meer info vind je op deze pagina.