Rituals adventskalender 2022: welke kies jij?

Rituals adventskalender 2022

Ben je op zoek naar de Rituals adventskalender 2022? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze populaire  beauty adventskalender.

De Rituals adventskalenders zijn ieder jaar weer een gigantisch succes. Niet voor niets: elke adventskalender van Rituals bevat 24 prachtige beauty-producten van de verschillende Rituals-series. Bovendien varieert de inhoud ieder jaar.

Bovendien zien de Rituals adventskalenders er schitterend uit. In 2020 is het design volledig vernieuwd. Voorheen hadden de adventskalenders de vorm van een kerstboom. Daarna kregen ze de vorm van een grachtenpand (de Exclusive variant) of zelfs een compleet kerstdorp (Deluxe variant). In 2022 stapt Rituals weer terug op het bekende kerstboom-design van de adventskalenders.

Inhoud artikel:

 • Soorten Rituals adventskalender 2022
 • Rituals adventskalender korting 2022
 • Veelgestelde vragen over de Rituals adventskalenders

Soorten Rituals adventskalenders 2022

In 2022 zijn er maar liefst vier Rituals adventskalenders. Een daarvan is de eerder verschenen Summer of Joy adventskalender en nu zijn er voor de feestdagen ook drie Rituals kerst adventskalenders! In dit artikel vertellen we je er graag alles over.

Overzicht Rituals adventskalender 2022:

Kleine spoiler-alert: We schrijven hieronder niet wat de exacte inhoud is van de adventskalender. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een complete lijst krijgt te zien van alle producten. Wel zie je op de afbeeldingen al enkele producten. Wil je deze liever niet zien? Scroll dan gewoon voorbij de afbeelding.

De Rituals Exclusive adventskalender 2022 – 2D kerstboom

Rituals-Exclusive-adventskalender-2022-2D-kerstboom

Rituals heeft de adventskalenders voor 2022 weer compleet vernieuwd. De Rituals Exclusieve adventskalender 2022 zal dit jaar de vorm van een 2D-kerstboom hebben i.p.v. een grachtenpand. Hiermee keert het originele ontwerp van de Rituals adventskalender terug. Ook dit jaar is de adventskalender weer gevuld met de fijnste Rituals producten van de meest bekende Rituals collecties. De adventskalender bestaat o.a. uit:

 • Vier exclusieve adventskaarsen met de heerlijkste Rituals geuren.
 • De mooiste bad- doucheproducten van diverse Rituals collecties.
 • Rituals verzorgingsproducten voor zowel vrouwen en mannen.

Let op! De Rituals adventskalender is bijna overal uitverkocht. Bestel nu nog de laatste stuks via onderstaande knop bij ICI PARIS XL:

Bekijk meer (ICI PARIS XL)

De Rituals Deluxe adventskalender 2022 – 3D blauwe kerstboom

Ben je in 2022 op zoek naar nog meer Rituals luxe? Kies dan voor de Rituals Deluxe adventskalender. Ook de Rituals Deluxe adventskalender 2022 heeft de vorm van een donkerblauwe kerstboom met verschillende gouden pakjes die in de 3D boom hangen.

De Rituals adventskalender 2022 – deluxe bevat ook 24 prachtige Rituals producten waaronder de lekkerste doucheproducten, Rituals verzorgingsproducten en exclusieve accessoires. De inhoud is nog luxer dan bovenstaande Exclusive variant. Zo zagen we in eerdere jaren dat er ook geurstokjes en zelfs parfum te vinden waren in deze adventskalender!

Bekijk meer & bestel

De Rituals Premium adventskalender 2022 – 3D gouden kerstboom

Rituals-Premium-adventskalender-2022-3D-gouden-kerstboom
Dit is de pemium Rituals adventskalender Deluxe in de vorm van een 3D kerstboom.

Tot slot komt Rituals dit jaar voor de eerste keer met een derde variant. Dit is de Rituals Premium adventskalender 2022 met nog meer luxe producten. De adventskalender zal een waarde hebben van meer dan € 200,-! De verkoopprijs is nog niet exact bekend.

De adventskalender bestaat uit een MEGA grote gouden kerstboom. Deze is bijna twee keer zo groot als de Deluxe variant (zo zit er ook een extra plateau in). Deze adventskalender bevat bijna alleen maar full-size Rituals producten. Dat is compleet nieuw. De andere varianten bevatten vooral kleinere travel-size verpakkingen. Enkele voorbeeld van de inhoud:

 • Ritual of Jing interieurspray van 250 ml (full size)
 • Life is a Journey autoparfum
 • Full-size shower foaming
 • Wild Fig mini Fragrance sticks (van de luxe geurstokjes collectie)
 • The Amsterdam collection body spray.

Deze adventskalender is enkel verkrijgbaar bij Rituals zelf.

Rituals zomer adventskalender 2022

Bron: De Bijenkorf

Helemaal nieuw voor 2022 is de Rituals zomer adventskalender 2022. Het is de eerste keer dat we een speciale ‘adventskalender’ gezien hebben voor de zomer. Met deze kalender tel je dan ook niet af tot Kerstmis maar ben je 13 dagen lang bezig met je persoonlijk welzijn. De adventskalender bevat namelijk 13 prachtige zomerse Rituals cadeaus. Dit is een heerlijk cadeau voor jezelf of iemand anders. De adventskalender bevat een selectie van de mooiste Rituals producten waaronder:

 • Heerlijke body-olie en hair & bod mist van de Ritual of Karma
 • Ritual of Mehr douchegel (dit is een nieuwe Rituals collectie speciaal voor de zomer).
 • Een exclusieve Rituals gouden zandloper en geurkaars: speciaal gemaakt voor deze adventskalender.

Helaas is deze zomer-adventskalender nu niet meer verkrijgbaar.

Rituals adventskalender korting 2022

Ben je op zoek naar een Rituals adventskalender korting? Je hebt geluk! Met de aanschaf van een Rituals adventskalender bespaar je namelijk altijd geld. De waarde van alle Rituals producten in de adventskalender is vaak zo’n 45% hoger dan de verkoopprijs. Dat scheelt dus bijna de helft. Hiermee is elke Rituals adventskalender een goede deal. Heel soms wordt de Rituals adventskalender ook wel afgeprijsd maar die kan is over het algemeen klein. Zo hebben we in 2021 geen enkele extra korting of afprijzing gezien voor de adventskalenders. Via onderstaande knoppen kun je de adventskalenders bekijken bij verschillende aanbieders (zodra ze te koop zijn).

Rituals bij de ICI PARIS XL Rituals bij de Bijenkorf

Veelgestelde vragen over de Rituals adventskalenders 2022

Welke Rituals adventskalenders zijn er in 2022?

In 2022 zullen er vier Rituals adventskalenders te koop zijn: De Rituals zomer adventskalender (Summer of Joy), de Rituals Exclusive adventskalender (2D kerstboom), de Rituals Deluxe adventskalender (3D kerstboom) en de RItuals Premium adventskalender (3D kerstboom). Alle info vind je op deze pagina.

Wanneer zijn de Rituals adventskalender 2022 verkrijgbaar?

De Rituals zomer adventskalender 2022 is nu al verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt). De overige Rituals adventskalenders zullen verkrijgbaar zijn vanaf september 2022. Op deze website zullen we de adventskalenders waarschijnlijk al eerder onthullen.

Is de Rituals adventskalender 2022 het waard?

Een Rituals adventskalender is het altijd waard. De waarde van alle producten in de adventskalender is namelijk een stuk hoger dan de prijs van alle producten samen. Je bespaart hiermee al snel zo’n 45% t.o.v. de verkoopprijs.

Wat kost een Rituals adventskalender?

De prijzen van de Rituals adventskalenders voor 2022 variëren van € 59,90 tot € 190,-. De waarde van de producten is echter een stuk hoger: je bespaart tot wel 45% door een adventskalender te kopen i.p.v. losse producten.

Is er een korting of aanbieding voor de Rituals adventskalender 2022?

Ja, regelmatig zijn er wel kortingen voor RItuals adventskalenders. Wij verzamelen alle acties en kortingen voor deze adventskalender. Meer info vind je op deze pagina.

Wat zit er in de Rituals adventskalenders 2022?

Rituals heeft dit jaar drie varianten voor de kerst adventskalenders. De inhoud verschilt bij elke kalender. Ze bevatten allemaal Rituals producten van diverse Rituals collecties. Denk aan: verzorgingsproducten bad- en doucheproducten, make-up, geurstokjes en parfum. De volledige inhoud vind je op de pagina.