Roth Thee Adventskalender 2022

Roth-Thee-Adventskalender-2022

Dit is de Roth thee adventskalender 2022. Een van de vele thee adventskalenders die dit jaar te koop zijn. Roth is een Duits merk dat ieder jaar weer verschillende adventskalenders op de markt brengt. Elk jaar weten ze weer te verrassen met betaalbare en leuke thema-adventskalenders. Zo brachten ze bijvoorbeeld ook deze Wellness adventskalender dit jaar uit.

De adventskalenders van Roth zijn vrij eenvoudig. De opzet is bij elke Roth adventskalender nagenoeg hetzelfde. Het betreft een 2D (platte) adventskalender met 24 vakjes. Op 1 december open je vakje 1. Je opent elke dag een vakje totdat het 24 december is. Achter ieder vakje vind je een nieuwe verrassing. In dit geval gaat het dus om heerlijke thee. Overigens is de tekst op de adventskalender Duits, maar dat maakt eigenlijk helemaal niets uit. Extra leuk is dat je de kalender ook kunt ophangen (er zitten gaten achterop).

Wat zit er in deze thee adventskalender?

Voorbeeld thee zakje in de kalender Bron: Amazon

De Roth’s thee adventskalender bevat 24 verschillende soorten thee. Niet zomaar thee, het gaat hier namelijk om 100% biologische thee Denk hierbij aan verschillende melanges van: kruidenthee’s, bloementhee en ontspannende vruchtenthee’s. Het is thee van het merk Sonnentor. Overigens heeft dit merk ook een eigen Sonnentor thee adventskalender (maar dit is een mini variant in de vorm van een thee-doosje). De Roth versie is groter en kun je dus ook ophangen.

Waar is deze Roth thee adventskalender te koop?

Deze adventskalender is te koop bij Amazon. Hier vind je nog veel meer leuke thee adventskalenders en de andere adventskalenders van Roth. Ben je trouwens op zoek naar meer alternatieven, op deze pagina vind je alle thee adventskalenders van 2022.

Bekijk meer en bestel

1 reactie