mymuesli muesli adventskalender 2022 – € 15,- korting

mymuesli muesli adventskalender 2022

Dit is de mymuesli muesli adventskalender 2022. Een prachtige adventskalender met de lekkerste muesli’s en granola-mixen. Mymuesli brengt ieder jaar diverse adventskalenders op de markt, waaronder deze mymuesli 2 go adventskalender. Deze muesli adventskalender is ieder jaar weer een grote hit en een feest om open te maken! Eerder schreven we ook al over deze mymuesli deluxe adventskalender die naarst muesli ook heel veel andere ontbijt-producten bevat en zelfs luxe accessoires. Je bestelt al deze adventskalenders met extra korting via deze link.

Alle adventskalender van mymuesli zijn groot, dat geldt ook voor deze variant. De kalender bestaat uit een grote vierkante doos met een afmeting van maar liefst 37 x37 x 39 cm! De doos ziet er dit jaar ook weer prachtig uit in met het gele/paarse dessin. In deze doos vind je 24 mymuesli 2 go bekers voor het perfecte muesli-ontbijt.

Wat zit er in deze muesli adventskalender?

mymuesli staat bekend om zijn zeer kwalitatieve ontbijtproducten. Zo zijn alle producten biologisch en zorgvuldig samengesteld door het mymuesli team.

In de myuesli 2 go adventskalender vind je 24 beker met daarin diverse mymuesli varianten voor jouw perfecte ontbijt. Het enige dat je nog hoeft te doen is je favorieten melk(drank) of yoghurt toe te voegen. Doordat alles in een-portie bekers zit is het super handig om deze mee te nemen voor onderweg. Laat je ook dit jaar weer verrassen van heerlijke smaken, zoals:

  • Paleo coconut muesli (die past in een Paleo dieet).
  • Chocolate mymuesli met diverse soorten biologische chocolade.
  • Diverse granola’s zoals een exclusieve christmas Granola.
  • Negen exclusieve muesli’s die speciaal voor deze adventskalender gemaakt zijn.

Tip: hou je meer van porridge (havermout) kijk dan ook eens naar deze mymuesli porridge adventskalender 2022.

Nu €15,- korting op deze muesli adventskalender van mymuesli

mymuesli muesli adventskalender

We mogen op alle adventskalenders van mymuesli extra korting aanbieden. Op de zeer luxe Deluxe adventskalender zelfs € 40,- korting! Op de overige adventskalenders van het merk krijg je via ons nu € 15,- korting. Het is heel eenvoudig, je hoeft enkel op onderstaande knop te klikken. De korting wordt dan automatisch toegevoegd als je de kalender direct in je winkelwagen toevoegt.

Bekijk meer en bestel met korting

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links