Tony’s Chocolonely adventskalender

Tony's Chocolonely adventskalender 2021 overzicht

Terug van weggeweest: de Tony’s Chocolonely adventskalender 2022! Vorig jaar was deze adventskalender helemaal nieuw en een mega-succes. Over mega-gesproken. De Tony’s Chocolonely adventskalender is wellicht wel de grootste chocolade adventskalender die er is dit jaar! De adventskalender is namelijk maar liefst een halve meter hoog (52 cm) en 32cm breed. De adventskalender is nu online te koop bij Bol.com!

We weten dat veel chocolade en adventskalender-fans op dit moment gewacht hebben. Maar nu kun je eindelijk aftellen tot kerst met een elke dag een eigen mini Tony Chocolonely! Tony’s Chocolonely noemt het zelf een aftelkalender – maar het principe is gewoon hetzelfde als ieder andere adventskalender. Je opent vanaf 1 december tot aan kerstavond elke dag een nieuw vakje. In totaal zijn dit 24 dagen: vandaar 24 vakjes. Achter ieder vakje vind je een heerlijke mini-Tony! De belangrijkste vraag is natuurlijk of je het kunt weerstaan om niet gelijk de hele kalender open te maken. Dat wordt wellicht nog wel de grootste uitdaging.

Het design van deze adventskalender is helemaal ‘Tony’s Chocolonely’. Het is lekker opvallend en aan de binnenkant van de adventskalender vind je ook nog eens leuke weetjes over dit nobele chocolademerk. Tony’s Chocolonely is namelijk chocolade met een verhaal. Tony’s streeft namelijk naar 100% slaaf-vrije chocolade zowel voor hun eigen chocolade als voor alle andere chocolade-merken. Bovendien is deze chocolade adventskalender giga-groot! Deze is namelijk een halve meter (50 cm) hoog!

Inhoud Tony’s Chocolonely adventskalender 2022

Bron: Amazon

Natuurlijk wil je weten welke heerlijke smaken er in deze adventskalender zitten Allereerst is er goed nieuws: de adventskalender bevat geen 24 maar 25 chocolaatjes. Dat is er al 1 meer dan de meest andere adventskalenders. De chocolaatjes hebben in totaal 10 verschillende smaken waaronder:

  • Melkchocolade
  • Donkere melkchocolade
  • Pure chocolade
  • Witte chocolade

Natuurlijk mogen de beroemde Tony-smaken ook niet ontbreken! Wat dacht je van:

  • Zeezout caramel melkchocolade
  • Donkere melkchocolade pretzel toffee
  • Pure chocolade amandel zeezout
  • Melkchocolade hazelnoot
  • Melkchocolade Noga
  • Witte chocolade framboos & knettersuiker (onze favoriet 😉 )

Adventskalender met Tony’s Chocolonely chocolade kopen?

De adventskalender is vanaf nu verkrijgbaar via onderstaande knop bij Amazon en Bol.com. De adventskalender wordt helemaal gratis bij je thuisbezorgd! Dat is wel zo makkelijk. Het is een ideaal cadeau voor de feestdagen. Wees wel snel, we verwachten dat deze adventskalender populair zal zijn en snel uitverkocht is.

Klik op onderstaande knop voor de prijs en om ‘m gelijk te bestellen! Je krijgt overigens extra korting als je meer besteld. Ideaal dus als cadeau voor je familie, vriendengroep of kennissen! Ook voor bedrijven een ideaal en leuk geschenk!

Bekijk meer en bestel (Amazon) Bekijk meer en bestel (Bol.com)