Zeer exclusief: de ESPA adventskalender 2022 – nu 25% korting

Espa adventskalender 2022

Dit is de ESPA adventskalender 2022. Een zeer exclusieve beauty adventskalender van het top-cosmeticamerk ESPA. Laat je verleiden door 24 exclusieve cadeautjes voor  je mind, body en skin! ESPA maakt exclusieve natuurlijke huidverzorgingsproducten met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten vanuit de hele wereld. De producten van ESPA zijn samengesteld met de beste bio-chemisten, huidexperts en aromatherapeuten.

Het is een echte ‘well-being’ en ‘wellness’ adventskalender die je helpt om even helemaal tot rust te komen tijdens de drukke dagen voor kerst. De kalender bevat daarom niet alleen verzorgingsproducten maar bijvoorbeeld ook een heerlijke winterse geurkaars.

Voordat we naar de inhoud kijken, moeten we het eerst over de adventskalender zelf hebben. Dat is werkelijk waar een plaatje! De adventskalender heeft dit jaar een prachtig wit design. Het is een grote box die je kunt openklappen waarna 24 vakjes verschijnen. Het gaat hier om kleine laatjes die je kunt openen. Werkelijk schitterend om te zien! Dan hebben we het nog niet over de inhoud gehad…

Inhoud ESPA adventskalender 2022

Het leukste is natuurlijk om je helemaal te laten verrassen wat er in deze adventskalender van ESPA zit. Dat is tenslotte het idee van een adventskalender. Je kunt echter op de website van Lookfantastic een hele lijst vinden van alle ESPA producten die je dit jaar in deze adventskalender zult vinden.

Hier verklappen we graag enkele highlights van deze adventskalender. Dit kun je onder andere vinden in deze zeer exclusieve adventskalender:

  • Tri-Active Regenerating Define and Tighten Body Serum
  • Heerlijke Winter Spice Votive geurkaars.
  • Heerlijke ‘Fitness Body Oil’
  • Restful Pillow Mist

Waar is de ESPA adventskalender 2022 te koop?

Deze adventskalender is verkrijgbaar bij  Lookfantastic via onderstaande knop. Bovendien is de verzending helemaal gratis en wordt deze adventskalender binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.  Bekijk via onderstaande knop de adventskalender en de huidige acties die gelden bij Lookfantastic.

NU met 25% korting met code NIGHT bij Lookfantastic.

Bekijk volledig inhoud en prijs
adventskalender korting