Playmobil poppenhuis adventskalender XL

De Playmobil adventskalenders zijn al jaren zeer populair. Playmobil behoort dan ook tot het beste verkochte speelgoed tijdens de feestdagen! Eerder schreven we al over de Playmobil paardijclub adventskalender en de Playmobil Top Agenten adventskalender. Al deze Playmobil adventskalender hebben hetzelfde formaat en een vergelijkbare inhoud. Playmobil heeft echter ook een hele grote XL -adventskalender: de Playmobil poppenhuis adventskalender met als titel “Kerst in het stadhuis”. Eerlijk is eerlijk, dit is dé ultieme adventskalender voor de Playmobil fan.

Bron:

Bron: Bol.com

Wat zit er in deze Playmobil poppenhuis adventskalender?

Laten we beginnen met het begin. Deze Playmobil adventskalender bestaat met name uit een groot stadshuis van maar liefst twee verdiepingen. Dit grote Playmobil huis kun je al uitpakken voordat je de andere verrassingen uitpakt. In de doos zit namelijk een ’tweede’ doos die weer bestaat uit 24 losse vakjes. Achter ieder vakje vind je vervolgens de complete inrichting voor het luxe poppenhuis. Daarbij is de inhoud van deze adventskalender helemaal in feestdagen-stijl! Ontdek unieke Playmobil figuren voor je huis waaronder:

  • Playmobil kerstboom met echt werkende lichtjes!
  • Sneeuwpop voor in de tuin
  • Complete feestinrichting met mooi versierde tafels, serviesgoed en natuurlijk pakjes.
  • Twee Playmobil poppetjes in schitterende galakleding
  • Complete inrichting voor bovenverdieping met kleding, manequins en mode accesoires.

Deze adventskalender is echt een aanvulling op je Playmobil collectie. De figuren en inhoud zijn dan ook speciaal voor deze adventskalender gemaakt.

Waar kun je deze Playmobil adventskalender kopen?

Deze adventskalender is vrij exclusief en lastig verkrijgbaar. Eerst was deze enkel in de betere speelgoedzaak te koop (en met name in Duitsland, waar Playmobil vandaan komt). We hebben deze adventskalender echter nu ook op Bol.com gezien! Hier kun je deze voor een scherpe prijs online bestellen en gratis laten bezorgen. Wees er wel snel bij want op=op! Dit is een super leuk Sinterklaas cadeau waar je lang plezier aan hebt! Bestellen kan via onderstaande knop.

Bekijk alle informatie en prijs op Bol.com