SPA Exclusives adventskalender 2022 van de Action

Spa-Exclusives-adventskalender-2022

Dit is de Spa Exclusives adventskalender 2022. Het is van de vele adventskalender die winkelketen Action dit jaar verkocht heeft. De nadruk ligt hierbij op ‘heeft’, want de Action begint ieder jaar weer ontzettend vroeg met de verkoop van de adventskalenders. Namelijk al in september. hierdoor zijn deze adventskalender in oktober meestal al compleet uitverkocht.

Dit artikel gaat over de Spa Exclusives adventskalender van de action. Dit is een echte beauty-adventskalender met een zeer aantrekkelijke prijs! Deze adventskalender is ieder jaar een gigantisch succes en daardoor altijd razendsnel uitverkocht bij de Action. Gelukkig kun je de Spa Exclusives adventskalender ook online bestellen via Bol.com!

In 2022 heeft deze adventskalender ook een compleet nieuw design gekregen. Dit jaar zien we enkele schattige Amsterdamse grachtenpanden op de verpakking (wellicht een knipoog naar eerdere Rituals adventskalenders).

Inhoud Spa Exclusives adventskalender 2022

Spa exclusives adventskalender 2022 action
Bron: Bol.com

De Spa Exclusives adventskalender bevat weer 24 heerlijke cosmetica-producten. Open vanaf 1 december iedere dag een nieuw luikje en ontdek op deze manier tot aan kerstavond (24 december) elke dag weer iets nieuws. Dit is een echte beauty-adventskalender met diverse producten zoals:

  • Diverse douche- en badproducten, waaronder heerlijke body scrub, shampoo en conditioner en zelfs een bath-bomb!
  • Heerlijke verzorgingsproducten, zoals body butter en dagcrème.
  • Handige beauty-accessoires zoals een nagelvijl, teenspreiders en een douche-kapje.

Kortom een zeer diverse adventskalender. Groot voordeel is ook dat de producten allemaal kleine travel-sizes hebben, zodat deze eenvoudig mee te nemen zijn. Veel mensen kopen deze adventskalender dan ook zodat ze weer een voorraad mini’s hebben om mee te nemen op reis!

Deze adventskalender is sowieso een ideaal cadeau voor jezelf of voor een ander. De adventskalender wordt ook veel cadeau gedaan aan meisjes. Ook zij zullen het fantastisch vinden om elke dag weer een nieuw verzorgingsproducten te vinden.

Waar is deze adventskalender te koop en wat kost deze?

De Spa Exclusives adventskalender was te koop bij winkelketen Action, maar is daar al lang uitverkocht. Maar goed nieuws! Je kunt exact dezelfde adventskalender ook gewoon makkelijk op Bol.com bestellen met:

  • Gratis verzending (binnen 1 dag)
  • Uitstekende klantenservice
  • Deze adventskalender is een van de goedkoopste beauty adventskalenders van 2022. Je betaalt mogelijk wel iets meer dan bij de Action, maar de meeste beauty adventskalender kosten tussen de € 75 – € 200,-. Klik op onderstaande knop voor de actuele prijs en bestel de adventskalender direct online.
Bekijk inhoud en prijs op Bol.com

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.