Kiehl’s adventskalender 2022 – Review

Kiehl's advenstkalender 2022 review

Daar is ie dan: de Kiehl’s adventskalender 2022! Ook dit jaar kun je weer kennis maken met de beste verzorgingsproducten van Kiehl’s in deze gloednieuwe – limited edition – adventskalender. Al vele jaren is deze adventskalender een ongekend succes en wij begrijpen maar al te goed waarom.

Voordat we naar de inhoud van de kalender gaan, moeten we het eerst over het design hebben. Net als andere jaren heeft de kalender een zeer opvallend design. De kalender is nog nooit zo kleurrijk geweest zoals nu! Op het eerste oog lijkt het wellicht wel een speelgoed-adventskalender, terwijl het toch echt een beauty-kalender is! De adventskalender is dit jaar ontworpen door ‘Made by Radio’. Een designstudio uit Loden Kaapstad. Zij staan bekend om de ontwerpen met de energieke kleuren. Als je trouwens goed kijkt zie je in het ontwerp ook de bekende ‘Bone-man’ terugkomen. Hij is natuurlijk hét bekende symbool van dit cosmetica-merk

Bron: Kiehl’s / de Bijenkorf

Inhoud Kiehl’s adventskalender 2022

De Kiehl’s adventskalender bevat 24 prachtige beauty-producten van het bekende merk. Het gaat hier om zowel full-size als travel-size verpakkingen. Enkele producten die in 2022-versie zitten zijn:

  • De Creamy Eye Treatment verzorging voor de huid rondom je ogen met avocado.
  • Kiehl’s Aminozuur shampoo: een unieke natuurlijke shampoo voor optimale reiniging voor je haar met extra zachtheid.
  • Kiehl’s Ultra gezichtscrème voor eens stralende jonge huid.
  • Kiehl’s Midnight Recovery concentrate. Regenereert de huidbarrière voor een gezonde en jonge huid.
  • Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate – serum met vitamine C voor minder rimpels.

Het zijn stuk voor stuk de mooiste beauty producten die je altijd goed kunt gebruiken. De adventskalender is dan ook dé manier om nieuwe producten te ontdekken zonder dat je diep in de buidel moet tasten. De waarde van alle producten in de kalender is hoger dan de verkoopprijs. Je bespaart dus ook nog eens flink wat geld. Ben je trouwens zo nieuwsgierig naar alle producten dat je niet kunt wachten? Hier vind je de complete inhoud terug.

Waar is deze Kiehl’s adventskalender te koop?

Grote vraag: is deze Kiehl’s adventskalender 2022 het waard? Wat ons betreft absoluut. Het is niet alleen een feest om te zien en om uit te pakken, maar ook nog eens van de meest luxe beauty adventskalenders met enkel de beste producten. We begrijpen maar al te goed dat deze kalender snel uitverkocht is.

Waar is de Kiehl’s adventskalender 2022 te koop? In Nederland zijn er maar weinig plekken waar je deze adventskalender kunt kopen. We weten dat deze vanaf oktober te koop zal zijn bij de Bijenkorf en Douglas. De exacte verkoopdatum is nog niet bekend, maar via onderstaande knoppen kun je het actuele aanbod zien en kom je erachter of deze al te koop is.

Bekijk en bestel bij Douglas Bekijk en bestel bij De Bijenkorf

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer is de Kiehl’s adventskalender 2022 te koop?

De Kiehl’s adventskalender wordt gelanceerd op 7 oktober en zal rond die dag ook bij de bekende webshops te koop zijn van o.a. de Bijenkorf.

Wat zit er in de Kiehl’s adventskalender?

De Kiehl’s adventskalender bestaat uit een grote doos met 24 vakjes. In ieder vakje vind je een nieuwe beauty product van Kiehl’s, waaronder: shampoo, gezichtscrème, elixers en serums. Het gaat enkel om de beste producten die het merk te bieden heeft.

Wat kost de Kiehl’s adventskalender 2022

De adventskalender heeft een adviesprijs van ongeveer € 100,-. De waarde van alle producten in de kalender is echter een heel stuk hoger.