Schleich adventskalender 2021 overzicht

Schleich adventskalenderss 2021

Dit artikel gaat over de Schleich adventskalenders van 2021. De nieuwe Schleich adventskalenders 2022 zijn inmiddels ook uitgebracht. Lees er alles over in dit nieuwe artikel.

Op zoek naar de nieuwste Schleich adventskalender 2021? Net als vorig jaar zijn er dit jaar ook nieuwe adventskalenders van het bekende speelgoedmerk. In totaal heeft Schleich in 2021 drie nieuwe adventskalenders uitgebracht. We vertellen je er graag alles over.

De Schleich adventskalenders zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf 3 jaar. Schleich staat bekend om de zeer hoge kwaliteit. De figuren van Schleich zijn zeer gedetailleerd  en ontzettend stevig. Net als de producten van Lego en Playmobil (die beide ook ieder jaar meerdere adventskalenders op de markt brengen).

Thema’s Schleich adventskalender 2021

Dit zijn de drie nieuwe adventskalenders van Schleich. Elke jaar komt er sowieso een Horse Club en een Farm World versie uit (dit zijn de populairste series). Nieuw dit jaar is de Wild Life versie (vorig jaar was dat deze Dino versie).

  • Schleich Horse Club adventskalender 2021 met paarden (98270)
  • Farm World adventskalender 2021 met boerderij-thema (98271)
  • Wild Life adventskalender 2021met safari speelfiguren (98272)

Graag laten we hieronder een korte preview zien van deze adventskalenders. Wil je meer weten over de inhoud, de prijs en de kortingen? Klik dan om de rode button onder elke adventskalender om alle informatie te bekijken. Je kunt de adventskalender dan ook gelijk bestellen voor de beste prijs. Ook de eerdere adventskalenders van andere jaren zijn vaak nog gewoon te koop (soms zelfs met extra korting).

Schleich Horse Club adventskalender 2021 (98270)

Schleich adventskalender 2021 – Horse Club – Bron: Bol.com

Natuurlijk mag dit jaar ook een Schleich Horse Club adventskalender ook niet ontbreken! Vooral onder meisjes is deze adventskalender ieder jaar een grote hit. Ook dit jaar zit de adventskalender weer boordevol toffe figuren! Wat dacht je van een paard, twee veulens, een hond, een kat en een ruiter! Ook zitten er weer heel veel kleine accessoires in deze adventskalender. Speelplezier gegarandeerd!

Bekijk complete inhoud en prijs


Schleich Farm World adventskalender 2021  (98271)

Schleich adventskalender 2021 – Farm World – Bron: Bol.com

“Farm World” is de meest bekende serie van Schleich. Het is ook ontzettend leuk om met deze schattige boerderij-dieren te spelen! Voor veel kinderen zijn de dieren ook ontzettend herkenbaar. Breid je boerderij ook dit jaar uit met de leukste dieren en accessoires. Dit jaar vind je in de adventskalender o.a. een kalfje, schaapjes en zelfs een cavia. Ook bevat de adventskalender leuke accessoires zoals groenten (met kistje), diverse emmers en zelfs een mini figuurtje.

Bekijk complete inhoud en prijs


Schleich Wild Life adventskalender 2021 (98272)

Schleich adventskalender 2021 – Wild Life – Bron: Bol.com

Tot slot is er dit jaar ook een Wild Life adventskalender van Schleich. Deze bevat met name exotische dieren. Onze favoriet is toch zeker wel de kleine olifant! Deze is zo ‘cute’! Ook een stokstaartje, nijlpaardje en zelfs een welpje zit in deze adventskalender! De dierenverzorger mag natuurlijk ook niet ontbreken. Om het avontuur compleet te maken bevat deze set ook nog een schatkist met schat!

Bekijk complete inhoud en prijs


Schleich kopen met korting?

Wil je deze of andere Schleich adventskalenders kopen met korting? Bekijk dan het huidige aanbod bij Bol en Amazon via onderstaande knoppen. Beide webshops hebben het grootste assortiment Schleich producten. Bovendien worden diverse Schleich adventskalenders ook vaak afgeprijsd. Dat is met name het geval bij de adventskalenders van eerdere jaren. Echter maakt het jaar helemaal niet uit het gaat er vooral om dat het thema leuk is, toch?

Bekijk alle Schleich adventskalender kortingen op Amazon Bekijk alle Schleich adventskalender kortingen op Bol.com

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info