Playmobil adventskalenders 2021 – het complete overzicht

Playmobil adventskalenders 2021 overzicht

In dit artikel lees je alles over de Playmobil adventskalenders van vorig jaar. Ben je op zoek naar de nieuwe Playmobil adventskalenders 2022? Deze vind je hier. 

Dit is het complete overzicht van de nieuwe Playmobil adventskalenders 2021. De grote speelgoedfabrikant brengt in 2021 drie nieuwe adventskalenders op de markt. Daarnaast zijn eerdere adventskalenders van Playmobil ook gewoon nog verkrijgbaar, waaronder de adventskalenders van 2020. We laten je zien welke adventskalenders dit jaar nieuw zijn en welke adventskalenders ook dit jaar verkrijgbaar zullen zijn. Het maak natuurlijk ook helemaal niet uit wanneer een speelgoed adventskalender uitgebracht wordt. Het belangrijkste is dat de adventskalenders aansluiten bij het thema dat je leuk vind! Gelukkig is er keuze genoeg!

De adventskalenders van Playmobil werken hetzelfde als die van Lego. De adventskalender bestaat uit een grote doos die je aan de achterkant open kunt klappen. Je vind dan 24 luikjes aan de achterkant waar je elke dag eentje van open kunt maken. Het eerste vakje open je op 1 december en het laatste op 24 december: kerstavond. Op kerstavond is je hele Playmobil-set compleet, zodat het spelen tijdens de kerst kan beginnen.

De drie nieuwe Playmobil adventskalenders zijn:

Daarnaast zijn er er nog drie Playmobil adventskalenders die al eerder uitgekomen zijn, maar ook dit jaar weer opnieuw uitgebracht worden en te koop zullen zijn:

Hieronder vind je alle info over deze vijf Playmobil adventskalenders. Wil je meer weten of de adventskalender bestellen? Klik dan op de afbeelding of de knop. Je gaat dan gelijk naar de webshop met de beste prijs.

Playmobil Novelmore adventskalender (70788)

Bron: Amazon 

Novelmore is de unieke fantasievolle Playmobil serie met kastelen, draken en andere mythische wezens! Nieuw is de Playmobil Novelmore adventskalender. Het is een extra grote adventskalender en daarmee ook niet helemaal te vergelijken met de andere varianten (de adventskalender is ook iets duurder). De adventskalender bevat naast vijf Playmobil figuren ook een compleet kasteel en heel veel extra accessoires! Ideaal voor de ridde en Novelmore fan! De set is ideaal te combineren met andere Novelmore-sets van Playmobil.

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil Politie duikmissie adventskalender (70766)

Bron: Amazon

Helemaal nieuw en uniek is deze City Action adventskalender van Playmobil met een ‘duikmissie’ als thema. Ga op een uniek onderwater avontuur met deze super leuke adventskalender. De set bevat naast twee politie-duikers heel veel onderwater accessoires zoals vissen, verborgen schatten en rotsen. Het highlight van deze adventskalender is de politie-duikboot. Deze heeft een unieke eigenschap! Je kunt onderaan de boot namelijk een speciale Tinti bruistablet toevoegen die de boot laat bruisen in het water! Naast het bruis-effect zal het water ook nog eens (licht)blauw kleuren. Tinti is een super leuk mer dat allemaal badproducten voor kinderen op de markt brengt. Het is dan ook ontzettend tof dat Playmobil dit jaar samen werkt met Tinti. Er worden in de adventskalender 10 bruistabletten meegeleverd. Je kunt deze later ook gewoon nabestellen en natuurlijk kun je de boot ook gewoon zonder bruistablet gebruiken.

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil zeemeerminnen adventskalender (70777)

Bron:  Amazon

Ook de nieuwe Playmobil Magic adventskalender (meer gericht op meisjes) bevat naast de leukste Playmobil figuren en onderdelen ook diverse Tinti producten voor in bad! Het thema van deze nieuwe adventskalender is ‘zeemeerminnen’.  De set bestaat dan ook uit twee volwassen zeemeerminnen en een kleine zeemeermin. Ook vind je in deze adventskalender prachtige Playmobil onderdelen zoals een prachtige schatkist me diamanten, heel veel zeediertjes en zelfs een zeepaarden-koets! Omdat Playmobil dit jaar samenwerkt met Tinti vind je ook in deze adventskalender diverse Tinti producten. In totaal 2x tover bad-zout en twee Tinti roze bruistabletten. Deze ruiken niet alleen lekker maar geven ook een unieke kleuren effect in bad.

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil adventskalender ‘Kerst in de speelgoedwinkel’ (70188)

Bron: Bol.com

Wil je een Playmobil adventskalender die helemaal in kerstsfeer is? Kies dan voor deze super-cute ‘kerst in de speelgoedwinkel’ adventskalender. Deze set bevat heel veel Playmobil speelgoed, diverse figuren (waaronder de kerstman en een elfje) en zelfs een sneeuwpop! Dit is volgens ons de ultieme kerst adventskalender waar je deze kerstvakantie heel veel plezier aan gaat beleven.

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil “Koninklijke picknick in het park” (70323)

Bron: Bol.com

Tot slot deze laatste Playmobil adventskalender. De ‘Picknick in het park’ adventskalender is in 2020 uitgebracht, maar ook 2021 volop verkrijgbaar. Het is ook een uitgebreide set met maar liefst 128 onderdelen! Naast een koning, koningin en twee princesses barst deze adventskalender van de accessoires. Bij een picknick in het park komt natuurlijk ook van alles kijken! Zo mag een complete serviesset, picknickmand en de nodige dieren niet ontbreken in deze prachtige adventskalender. Bestellen kun je het beste online:

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil adventskalenders 2021 kopen met korting?

Net als Lego geeft Playmobil voor alle adventskalenders een adviesprijs. Vaak zie je (vooral bij oudere adventskalenders van Playmobil) aanbiedingen en kortingen.

Soms kun je echter geluk hebben en ergens nog een oudere adventskalender tegen komen tegen een lagere prijs. Via onderstaande knoppen ga je naar het actuele aanbod van de grootste webshops:

Bekijk alle Playmobil adventskalender kortingen op Amazon Bekijk alle Playmobil adventskalender kortingen op Bol.com

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info