Schleich® adventskalenders 2020 – het complete overzicht

Dit zijn alle nieuwe Schleich adventskalenders 2020. Bekijk het nieuwe overzicht met alle adventskalenders van 2022 hier.

Het bekende speelgoedmerk met de prachtige speelfiguurtjes in diverse thema’s brengt ook dit jaar weer nieuwe adventskalenders uit. Vorig jaar kwamen we ook al enkele Schleich adventskalenders tegen waaronder de populaire Schleich Horse Club adventskalender. De Schleich adventskalender bevatten, net als alle andere adventskalenders, wederom 24 verrassingen per kalender. Denk aan diverse speelfiguren, dieren en de nodige accessoires. Alle verrassingen zitten verstopt een feestelijk doos met aan de voorkant de 24 vakjes/luikjes waarbij je iedere dag eentje open maakt. Het is de bedoeling dat je de adventskalender gaat openen op 1 december. Het laatste vakje open je dan op 24 december (kerstavond).

De Schleich adventskalenders zijn leuk voor jongens en meisjes (door de verschillende thema’s) en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Schleich staat bekend om de uiterst hoge kwaliteit: deze poppetjes zijn niet stuk te krijgen! De adventskalenders van Schleich worden met name cadeau gedaan met sinterklaas. Het is natuurlijk ook super leuk cadeau want je geeft 24 cadeaus in één! Voor welke Schleich adventskalender kies jij dit jaar?

Thema’s Schleich adventskalenders 2020

Schleich heeft verschillende thema’s. Er is altijd een thema die jouw zoon of dochter leuk vind. In 2020 brengt Schleich adventskalenders uit in drie thema’s:

Graag laten we hieronder een korte preview zien van deze adventskalenders. Wil je meer weten over de inhoud, de prijs en de kortingen? Klik dan om de rode button onder elke adventskalender om alle informatie te bekijken.

Schleich paarden adventskalender 2020 – Horse Club (98269)

Bron: Bol.com

De Schleich Horse Club (paarden) serie is het meest bekende Schleich thema. Ieder jaar vind je dan ook een nieuwe adventskalender in de schappen. Dit jaar staat de ‘dierenarts’ centraal in de paarden adventskalender. Naast een prachtig Schleich paard en de dierenarts vind je dit jaar ook enkele super leuke (dierenarts)accessoires in deze adventskalender.

Bekijk complete inhoud en prijs

Schleich boerderij adventskalender 2020 – Farm World (98063)

Bron: Bol.com

Dierenliefhebbers opgelet! De Schleich boerderij adventskalender zit weer vol super toffe Schleich boerderijdieren!  Wat dacht je van een schattig ezeltje, een prachtig paard, een geitje en natuurlijk een hond en kat! Ook een klein boerderij-knaapje ontbreekt dit jaar niet in deze adventskalender! Ow en heb je het leuke eekhorentje ook al gezien? Klik op onderstaande knop om de actuele prijs en eventuele kortingen te zien.

Bekijk complete inhoud en prijs

Schleich Dinosaurs adventskalender 2020 – Dinosaurs (98064)

Bron: Bol.com

Tot slot heeft Schleich dit jaar ook een adventskalender met een dinosaurs thema! De must-have voor elke dino-liefhebber. Ook dit is een zeer complete Schleich set met meerdere dino’s (waaronder een dino die nog in een ei zit!) en zelfs een dino-bewaker (of jager?) en veel accessoires. Extra leuk zijn de Schleich stickers die je cadeau krijgt bij deze adventskalender. Meer info vind je via onderstaande knop:

Bekijk complete inhoud en prijs

Schleich adventskalender kopen met korting?

De Schleich adventskalenders zijn waarschijnlijk te koop vanaf september 2020. De adviesprijs ligt rond de 30 euro. Gelukkig kun je vaak flink besparen op de prijs. Klik hieronder om de actuele prijzen te zien bij Bol.com en Amazon. Deze webshops hebben vaak het complete Schleich aanbod en geven (zeker rond de feestdagen) ook kortingen weg:

Bekijk alle Schleich adventskalender kortingen op Amazon Bekijk alle Schleich adventskalender kortingen op Bol.com