Coca Cola adventskalender met truck van Revell

Coca Cola adventskalender kerst-truck Revell

Bouw deze adventstijd je eigen Coca Cola Kerst-truck met deze Revell Coca Cola adventskalender 2022! Wie kent de bekende reclames van Coca Cola niet waar de kerst-vrachtwagens centraal stonden? In de jaren 90 zijn deze reclames geïntroduceerd en sindsdien is de Coca Cola kerst-vrachtwagen wereldberoemd.

Nu kun je met deze adventskalender je eigen Coca Cola kerst-truck bouwen. De adventskalender wordt uitgebracht door Revell. Een Duits merk dat bekend is om de modelbouw-pakketten. Eerder zagen we ook al een Revell adventskalender met een RC-auto en zelfs een helicopter! In dit artikel laten we je alles zien over deze nieuwe Coca Cola adventskalender. Kun je niet wachten en wil je deze gelijk hebben? De adventskalender is nu verkrijgbaar bij Bol.com en Amazon.

Inhoud artikel

Voordat we naar de inhoud gaan is het goed om eerst iets te vertellen over de doos zelf. De adventskalender betreft een grote doos met daarin 24 vakjes aan de achterkant. Open elke dag een vakje om een nieuwe onderdeel te vinden voor het model. De achterkant is tevens open te klappen en voorzien van een prachtige achtergrond/diorama waar je de kerst-truck mooi kunt uitstallen.

Inhoud Revell Coca Cola adventskalender

Deze Revell adventskalender bestaat uit 24 vakjes. Achter elk vakje zitten verschillende 3D-puzzelstukjes verstopt. In totaal zijn er 83 onderdelen. Je vindt dus per dag meerdere stukjes. Deze kun je gelijk in elkaar zetten. Zo kun je de Coca Cola kerst-truck stukje bij stukje helemaal zelf opbouwen. De truck is zo’n 42 cm lang, ruim 11 cm hoog en 7,5 cm breed.

De puzzelstukjes zijn gemaakt van plastic en ontzettend stevig. Je hebt geen lijm nodig om de truck in elkaar te zetten. Door een vernuftig systeem klik je alle puzzelstukjes en onderdelen in elkaar en blijven deze ook stevig zitten. De onderdelen zijn allemaal vervaardigd in Duitsland (daar komt Revell vandaan). Alles is van de beste kwaliteit. Zelfs de banden voor de kerst-truck zijn gemaakt van echt rubber!

coca-cola-adventskalender-truck-2022
Bron: Bol.com

Voor wie is deze Coca Cola adventskalender geschikt?

Deze set is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar. Het is daarmee een ideale adventskalender voor oudere kinderen die wellicht met ander speelgoed zijn uitgespeeld. Bovendien is de set ook leuk voor creatieve volwassenen die ook graag knutselen of modellen in elkaar willen bouwen (overigens heeft Revell nog veel meer bouwdozen en adventskalenders voor volwassenen).

Prijs en waar te koop?

De Coca Cola adventskalender is te koop bij meerdere webwinkels (zie knoppen hieronder). De prijs kan wel verschillen tussen de winkels. Klik gerust op de diverse knoppen om de prijzen te vergelijken. De verkoopprijs ligt rond de € 30,-. Op deze websites vind je overigens ook meerdere Revell modellen inclusief diverse adventskalenders.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Conclusie

Wij worden ontzettend enthousiast over deze Coca Cola kerst-truck adventskalender. Het is de eerste keer dat we een adventskalender zien met een echt Coca Cola kerstthema. Bovendien brengt deze truck gelijk een echt kerstgevoel met zich mee met mooie herinneringen aan de beroemde Coca Cola reclames. Wat het extra leuk maakt is dat het uitpakken van deze adventskalender spannend is tot het laatste moment! Je vindt namelijk elke dag weer een nieuw onderdeel en bouwt elke dag weer beetje bij beetje je eigen model. Op kerstavond (als alles vakjes open zijn) is je model compleet. Je bent er dus 24 dagen lang mee bezig en kunt daarna nog volop genieten van het prachtige model. Ook gezien de aantrekkelijke prijs en de ongekend goede kwaliteit is dit een echte aanrader.

Alternatief: Revell Coca Cola kersttruck met lampjes

coca cola kersttruck puzzel met lampjes
Bron: Bol.com

Er is overigens ook nog een andere Revell 3D puzzel verkrijgbaar in de vorm van een kerst-truck. Deze is al eerder uitgebracht. Ook dit betreft een Coca Cola truck. Deze puzzel is een stukje groter. Zo is de vrachtwagen ruim 55 cm lang! Bovendien is deze voorzien van LED-lampjes, net zoals de reclames. Deze set is echter geen adventskalender (er zitten dus geen vakjes in met losse onderdelen). Ook deze iets duurder. Deze set is te koop via onderstaande knoppen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.