Handig: Lidl adventskalender om zelf te vullen

Dit is de Lidl adventskalender om zelf te vullen. De meeste adventskalenders die we in dit blog beschrijven betreffen adventskalenders van bekende merken die al gevuld zijn. Het leuke daarvan is dat je natuurlijk echt verrast wordt, want je weet niet wat er in deze adventskalenders zit. Zo ontdek je 24 dagen lang (een adventskalender heeft 24 vakjes) de leukste producten!

Natuurlijk kun je ook zelf een lege adventskalender vullen. Eerder maakte we al dit overzicht van verschillende lege adventskalenders. Deze adventskalenders komen ook in alle soorten en maten. Dit jaar verkoopt ook de Lidl enkele leuke hervulbare adventskalenders in verschillende designs! De Lidl adventskalender is gemaakt van een soort karton. Geen zorgen: ze zijn erg stevig. Het lijk eigenlijk net of ze van hout gemaakt zijn.  Het handige is ook dat het losse laatjes zijn, je hoeft dus niets te forceren. Hierdoor kun je vele jaren plezier hebben van deze lege adventskalender. Je kunt ze ieder jaar weer opnieuw vullen met bijvoorbeeld (verpakte) snoepjes of kleine (schoen)cadeautjes.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Bron: Lidl-Shop

Koop deze Lidl adventskalender nu online

Deze lege adventskalenders zijn verkrijgbaar geweest bij de Lidl, het kan zijn dat deze snel uitverkocht is. Tip: kijk zeker ook eens naar alle SALE-artikelen op de de Lidl webshop. De keuze is namelijk enorm! De actuele prijs en alle info vind je via onderstaande knop:

Bekijk alle soorten en prijzen