Schleich Dinosaurs adventskalender 2020 (98064) – inhoud & prijs

Update: deze Schleich Dinosaurs adventskalender is mogelijk niet meer verkrijgbaar. Bekijk hier alle Schleich adventskalenders 2022 (er is namelijk een nieuwe dino-versie te koop!).

De Schleich Dinosaurs adventskalender 2020 (met nummer 98064) is de nieuwste Schleich adventskalender voor alle dino-fans! Het is een van de drie adventskalenders die Schleich in 2020 op de markt brengt. Zo is er ook een Schleich paarden adventskalender (Schleich Horse Club) en de Schleich boerderij adventskalender (Farm World). Deze dino adventskalender past perfect bij de andere dino-figuren van het Duitse merk Schleich. In dit artikel laten we je zien wat je van deze adventskalender kunt verwachten!

Inhoud: dit zit er in de Schleich dino adventskalender 2020

De Schleich Dinosaurs adventskalender bestaat uit 24 verrassingen. Net als elke andere adventskalender heeft deze adventskalender ook 24 vakjes/luikjes. Vanaf 1 december open je iedere dag een nieuw vakje. Het laatste vakje open je op 24 december (kerstavond) en dan is je Schleich-set compleet! Omdat een adventskalender natuurlijk één grote verrassing is willen we niet al te veel verklappen over de exacte inhoud van deze dino-adventskalender. Wel geven we je enkele sneak-peaks van deze adventskalender. Zo vind je dit jaar o.a.:

  • Diverse super realistische dino’s van de beste kwaliteit. Schleich is een degelijk merk dat bekend staat om de details en goede kwaliteit – deze figuren krijg je niet snel kapot.
  • Een kooi waarin je de dino’s gevangen kunt houden inclusief een avontuurlijke bewaker (of is het een jager?)
  • Diverse accessoires waaronder planten, eten voor de dino’s en gave dino-stickers!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Amazon

Wat kost de Schleich dino adventskalender en waar is deze te koop?

De Schleich adventskalender is leverbaar vanaf september. Je kunt deze adventskalender het beste online kopen, bijvoorbeeld via Bol.com of Amazon. Hier zijn ze vaak goedkoper dan in de winkel en ben je ook verzekerd van een snelle levertijd. De adviesprijs voor deze Schleich Dinosaurs adventskalender van 2020 ligt bij € 29,99. Echter zien we tijdens de feestdagen vaak interessante acties voorbij komen. Klik op onderstaande knoppen om de actuele prijs en de kortingen te zien die aangeboden worden online (de link opent in een nieuw venster).

Bekijk prijs en kortingen op Bol.com Bekijk prijs en kortingen op Amazon

Over Schleich Dinosaurs 

Schleich is een Duits speelgoedmerk dat vooral bekend is om de kwalitatieve figuren. Deze worden meestal ook in Duitsland gefabriceerd. Het bedrijf bestaat al sinds 1935. Net als andere merken werkt Schleich ook met thema’s die tot de verbeelding van menig kind spreken. Een van deze thema’s is ‘Dinosaurs’ voor alle dinoliefhebbers. Sinds vele jaren maakt Schleich ook adventskalenders binnen deze thema’s.