30% korting: The Body Shop adventskalender 2022

The Body Shop adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een The Body Shop adventskalender 2022? Ook in 2022 kun je weer kiezen uit maar liefst drie varianten. De adventskalenders van het bekende beauty-merk zijn ieder jaar ontzettend populair. Ze zien er niet alleen schitterend uit maar bevatten ook nog eens de mooiste beauty producten. De keuze aan beauty adventskalenders is dit jaar sowieso enorm groot.

In dit artikel lees je alles over de drie adventskalenders van The Body Shop van 2022. Mocht je interesse hebben in een van de adventskalender, adviseren we je om deze gelijk te bestellen. Ze kunnen namelijk zeer snel uitverkocht zijn.

Overzicht The Body Shop adventskalenders:

Het thema van 2022 is dus Wishes & Wonders. Alle adventskalender hebben een uniek 3D-design. Het is een soort pop-up adventskalender waar een prachtig tafereel op-popt zodra je de kalender opent. The Body Shop is een organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en er veel aan doet om de wereld een betere plek te maken. Zo staan diverse maatschappelijke thema’s centraal in de kalender.

Tip: Wacht niet te lang want The Body Shop gaf enkele jaren geleden nog aan gemiddeld elke 30 seconden een adventskalender te verkopen! Vorig jaar waren de adventskalender ook razendsnel uitverkocht. Bestel daarom vandaag nog zolang de voorraad strekt!

De drie adventskalenders gaan van klein naar groot. We lichten ze hieronder toe.

TIP: deze boxen zijn ook super leuk als kerstcadeau. Je hoeft ze natuurlijk niet als een adventskalender te gebruiken!

Januari SALE: je ontvangt nu 30% extra korting op de laatste stuks via onderstaande link (dit is nog nooit vertoond).

Bekijk alle adventskalenders
adventskalender sale

Box of Wishes adventskalender

The Body Shop adventskalender 2022 small

Deze blauwe adventskalender van The Body Shop is de kleinste variant. De adventskalender bestaat uit 25 heerlijke The Body Shop producten. Het gaat hier vooral om handige travel-size producten. Deze zijn ideaal om nieuwe varianten te ontdekken en super handig om mee te nemen. In het design van de adventskalender staan de vrouwen van de deelstaat Chhattisgarh uit India centraal. Hier koopt The Body Shop de mangopitolie in. Door deze handel hebben deze vrouwen werk en zijn ze onafhankelijk. De adventskalender bevat o.a. ook de Mango showergel en body butter. Ook mag een heerlijke gezichtsmasker niet ontbreken!

De productwaarde is: € 99,50, verkooprijs slechts €55,-. Bestel nu via onderstaande knop.

Bekijk meer en bestel
adventskalender sale

Box of Wonders adventskalender

The-Body-Shop-adventskalender-2022-Wonders-Big

De tweede adventskalender van The Body Shop is alweer een stukje groter. Deze bevat een lades In deze lade vind je 25 prachtige pakjes met daarin een uniek The Body Shop product. In deze adventskalender staan de wonderful women van Ghana centraal, die dankzij de handel in sheaboter samen met The Body Shop investeren in gezondheidszorg en onderwijs.

De kalender bevat natuurlijk ook deze beroemde Shea Butter. Maar ook heerlijke douche-producten, gezichtmaskers en crèmes. De adventskalender biedt een combinatie van zowel full-size producten als ook mini-producten.

Deze luxe adventskalender heeft een waarde van € 154,50. De verkoopprijs is slechts € 90,-!

Bekijk meer en bestel
adventskalender sale

Box of Wonders & Wishes adventskalender

The-Body-Shop-adventskalender-2022-Wonders-en-Wishes-Ultimate

Tot slot is er nog deze ‘ultimate’ adventskalender. De meest luxe en grootste adventskalender van The Body Shop. Het bijzondere van deze versie is dat de adventskalender vooral grote verpakkingen en meer exclusieve producten bevat t.o.v. de andere twee adventskalenders. Je kunt jezelf (of een ander) helemaal in de watten leggen met deze adventskalender. We gaan natuurlijk niet de gehele inhoud verklappen, maar geven je graag wel een klein voorproefje van de inhoud. Deze The Body Shop adventskalender 2022 bevat o.a.:

  • Heerlijke Avocado showergel (full-size, 250 ml)
  • Camomile Sumptuous Cleansing Butter
  • Een heerlijk Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask
  • Shea Body Butter (groot formaat 200 ml)
  • Heerlijk Sleep Calming Pilow mist
  • & nog veel meer.

De volledige inhoud is te bekijken via onderstaande knop. De waarde van alle producten is € 234. De verkoopprijs is 130 euro.

Bekijk meer en bestel
adventskalender sale

Waar kun je The Body Shop Beauty adventskalender kopen?

De adventskalenders van The Body Shop zijn online te bestellen via de officiële webshop van The Body shop. Ze zijn nergens anders te koop. Soms worden ze ook op andere websites aangeboden, echter gaat het hier om resellers die een veel hogere prijs vragen. Als je besteld via de officiële website krijg je de laagste prijs en ook nog eens gratis verzending!

Bekijk alle adventskalenders
adventskalender sale

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.