Roblox adventskalender 2022 – Review

Roblox-adventskalender-2022

Roblox fans opgelet: deze toffe Roblox adventskalender 2022 is nu online te bestellen. Het is de enige originele adventskalender met de bekende game als thema. Beleef 24 dagen lang de tofste Roblox verrassingen. In dit artikel vertellen we je er alles over. Is deze adventskalender het waard? Wat zit erin (nee we gaan niet alles verklappen) en waar is deze te koop? Ben je trouwens een Super Mario fan? Bekijk dan ook de Super Mario adventskalender en de Fortnite adventskalender.

Inhoud artikel

roblox-adventskalende
Bron: Amazon

Voordat we de inhoud gaan bekijken kijken we eerst even naar de doos zelf. De adventskalender bestaat uit een kartonnen doos die je aan de voorkant kunt open klappen (net zoals de adventskalenders van bijvoorbeeld Funko). Aan de binnenkant verschijnt een gezellig panorama van een kerststadje met 24 vakjes. Vanaf 1 december open je elke dag een vakje totdat het kerstavond is. Achter ieder vakje vind je een Roblox verrassing.

Inhoud Roblox adventskalender

Roblox-adventskalender inhoud
Bron: Amazon

We gaan op deze website niet de complete inhoud verklappen maar geven je wel graag een kleine sneak-peek. De Roblox adventskalender bestaat uit zes unieke Roblox mini figuren. Welke dat zijn is natuurlijk een verrassing maar de figuurtjes hebben in ieder geval een echt kerstthema! Ze zijn speciaal voor deze adventskalender gemaakt en echte collector items.

Naast de bekende figuren zit de kalender ook vol met accessoires die je wellicht herkent uit de game. Denk aan kerstpakjes, een slee, een schattige zeehond (met kerstmuts: how cute!?) en een dolfijn.

Dat is echter nog niet alles. Er zitten ook nog twee virtuele items in de kalender. Deze kun je activeren in het spel door de geheime codes te activeren.

Voor wie is de Roblox adventskalender geschikt?

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg volwassenen die fan zijn van Roblox. De adventskalender is dan ook een must-have voor de verzamelaar van Roblox merch. Zeker de exclusieve figuren zijn zeer in trek bij verzamelaars.

Prijs en waar te koop (met korting)?

Via onderstaande knoppen kun je deze adventskalender bestellen bij de populaire webwinkels. De adventskalender is al eerder uitgebracht en daardoor zeer aantrekkelijk geprijsd.

Bekijk meer (Amazon)
Bekijk meer (Bol.com)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.