Gin adventskalender 2022 – het overzicht

gin adventskalender 2022 overzicht

Als je op zoek bent naar een gin adventskalender 2022: zoek niet verder! Op deze pagina vind je leukste adventskalenders met de heerlijkste gin. Tel af tot kerstmis en ontdek dagelijks een nieuwe gin-verrassing. Deze kalenders zijn de must-have voor elke gin-liefhebber en deze zijn ongekend populair! Helaas is het aanbod in Nederland beperkt. Gelukkig kun je vanuit Nederland ook heel eenvoudig bij buitenlandse webshops bestellen. De adventskalenders op deze pagina zijn bijvoorbeeld allemaal te bestellen via de Duitse Amazon. Deze worden ook allemaal in Nederland geleverd. Ook is de website voor de rest in het Nederlands (enkel de productinformatie is in het Duits, maar dat is bij deze adventskalenders niet heel erg relevant).

Wat is een Gin adventskalender?

Naast adventskalenders met bier, wijn en whisky behoren deze gin adventskalender tot de meest populaire adventskalenders met drank! Het is een ideaal cadeau voor jezelf of een andere gin-liefhebber.

Een gin adventskalenders bestaat uit een grote doos met daarin 24 kleine flesjes gin. Het is ideaal om een gin tonic mee te maken. Je opent de adventskalender vanaf 1 december totdat het kerstavond is op 24 december. Je kunt natuurlijk dagelijks genieten van je eigen gin (tonic), maar we kunnen ons voorstellen dat je de kleine flesjes liever opspaart zodat je in de weekenden of tijdens de feestdagen diverse gin tonics kunt proberen. De flesjes bevatten namelijk een portie gin voor één glas. In totaal kun je dus 24 glazen vullen: ideaal voor een gin-party!

Aanbod en overzicht gin adventskalenders 2022

Zoals aangegeven is het aanbod in Nederland dus redelijk beperkt. Je vindt deze adventskalender dan ook niet snel in de winkels terug. Alle adventskalenders hieronder kun je wel online bestellen bij de Duitse Amazon. Ideaal, want deze worden gewoon thuis in Nederland geleverd. Overigens zijn deze adventskalender niet goedkoop ,maar de echte liefhebber snapt wel waarom. Gin is zeker niet goedkoop en bedenk je dat hier 24 flesjes zin in zitten! Als je deze los moet kopen ben je meestal meer kwijt. Bovendien kun je ze bijna onbeperkt bewaren. Welke kalender kies jij?

Japan Whisky adventskalender met gin

Bron: Amazon

Ok de naam is wat verwarrend. Dit is namelijk een 100% gin adventskalender van het merk ‘Japan Whisky’. Zij staan bekend om de whisky adventskalender maar hebben dit jaar dus ook een gin-variant. De kalender bestaat uit 24 soorten gin van over de hele wereld! Er wordt ook een boekje meegeleverd met daarin meer informatie over de verschillende soorten gin. Bovendien is de gin van de beste kwaliteit.

Bekijk inhoud en prijs

Vita Dolcis Gin adventskalender 202 – Klassiek

vita dulcis gin adventskalender
Bron: Amazon

Vita Dulcis is ook een merk dat meerdere adventskalenders met drank uitbrengt. In ons Whisky adventskalender overzicht kwamen ook al diverse varianten van het merk voorbij. Vita Dolcis heeft dit jaar ook een zeer mooie gin adventskalender uitgebracht die bestaat ui 24 soorten gin (20 ml) uit maar liefst 19 (!) verschillende landen! Alle gin zit in kleine doorzichtige flesjes en met de meegeleverde brochure kun je het hele verhaal achter de gin ontdekken. Er zit zelfs een wereldkaart in de kalender waar je kunt zien waar de gin vandaan komt. Tot slot zit er nog een speciaal etiket op de kalender waar je eventueel een persoonlijke boodschap op kunt schrijven als je deze cadeau wilt doen.

Bekijk inhoud en prijs

Wajos Gin adventskalender 2022

Bron: Amazon

Deze Wajos adventskalender is werkelijk een lust voor het oog. Naar onze mening is dit de mooiste adventskalender met Gin van 2022. De adventskalender zelf ziet er niet alleen mooi uit: ook de inhoud is uniek. Deze adventskalender bevat namelijk uit zowel gin als ook tonic-siroop. Ideaal dus voor een de Gin Tonic liefhebber. Het is daarmee een zeer originele adventskalender.

Ook leuk: de siropen en de gin zit in verschillende soorten flesjes. Het staat super leuk op tafel en is ideaal voor jouw gin-party! Let op: deze adventskalender is populair en de voorraden zijn beperkt. Wacht dus niet te lang met bestellen.

Bekijk inhoud en prijs

24 days of Gin adventskalender

Bron: Amazon

Inmiddels is algemeen bekend dat Gin uit heel veel verschillende landen kan komen. Bij deze landen denk je wellicht niet direct aan Duitsland, maar geloof ons: ook zij weten hoe je gin maakt! Deze unieke adventskalender bevat daarom 24 merken gin uit, jawel, Duitsland! Ontdek elke dag weer verrassende soort gin die je waarschijnlijk nog niet eerder bent tegen gekomen. Dit is daarom een extra verrassende adventskalender.

Bekijk inhoud en prijs

Scotch Bar Gin adventskalender 2022

Bron: Amazon

Wow: deze adventskalender van Scotchbar ziet er schitterend uit. De mat zwarte doos met zilveren opdruk herbergt 24 verrassende gins! Het bijzondere aan deze gins is dat ze verschillende smaken hebben. Ideaal dus voor gin-cocktails. Wat dacht je bijvoorbeeld van Pink Gin, Lemon en Orange-gin. Er zit zelfs een alcoholvrije gin in deze adventskalender. Ook bij deze kalender wordt een brochure meegeleverd met meer info over de gins.

Bekijk inhoud en prijs

Veelgestelde vragen over Gin adventskalenders

Wat is een Gin adventskalender?

De naam zegt het al: het is een adventskalender met verschillende soorten Gin. Het is een grote doos met daarin 24 vakjes, achter ieder vakje vind je een klein flesjes gin. Je opent de doos vanaf 1 december en telt af tot kerstavond op 24 december.

Welke soorten gin adventskalenders zijn er?

Er zijn diverse merken die een gin adventskalender uitgeven. Het gaat hier niet om 1 merk gin maar juist om een kalender waarin je verschillende soorten merken terug vindt. Hierdoor is zo’n adventskalender ideaal om nieuwe merken en smaken te ontdekken.

Waar kan ik een gin adventskalender kopen?

In de Nederlandse winkels zul je geen kalenders met gin tegenkomen. Gelukkig is er online wel het nodige aanbod. Bijvoorbeeld bij de Duitse Amazon. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de beste gin adventskalenders van 2022.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links