Pukka adventskalender 2022 – Soorten & Review

Pukka-adventskalender-2022-thee-adventskalender-review

Ben je op zoek naar de Pukka adventskalender 2022? We hebben leuk nieuws: dit jaar zullen er meerdere varianten van deze adventskalender te koop zijn. Alle adventskalender bevatten de lekkerste thee van het bekende merk. In totaal zijn er momenteel drie varianten te koop (waarvan er twee nieuw zijn). In deze review vertellen we je er alles over!

Inhoud artikel

Inhoud Pukka Thee adventskalender 2022

In 2022 zijn er drie Pukka thee adventskalenders te koop. Deze verschillen niet alleen qua vorm maar ook qua inhoud. De drie adventskalenders zijn:

  • Pukka groene adventskalender
  • De Pukka rode Wellness adventskalender.
  • De nieuwe Pukka boek adventskalender

We zullen ze hieronder allemaal toelichten. Een ding hebben alle adventskalenders van Pukka gemeen. Ze bevatten allemaal de lekkerste soorten thee, gemaakt van 100% biologische ingrediënten! Pukka is namelijk een bedrijf dat duurzaamheid ontzetten hoog in het vaandel heeft staan. Naast biologische ingrediënten hebben zij ook verschillende keurmerken zoals het ‘Certified B-Corporation’, dat aangeeft en controleert hoe duurzaam een bedrijf is.

Pukka groene adventskalender

Allereerst is er deze Pukka groene adventskalender. Deze heeft een bijzonder leuk ontwerp. De adventskalender wordt namelijk geleverd in een soort grote enveloppe. Als je de enveloppe openvouwt krijg je een unieke wandkalender. Je kunt deze adventskalender dus makkelijk aan de muur hangen. Je ziet vervolgens in één oogopslag 24 vakjes met één zakje thee. Neem elke dag een nieuw zakje uit de kalender en het genieten kan beginnen. Als de kalender ‘leeg’ is weet je dat het Kerstfeest kan beginnen! Je hebt dan ook alle 24 smaken geprobeerd en wellicht kom je wel een nieuwe favoriet tegen? Deze groene Pukka adventskalender is al enkele jaren te koop en kun je nu bestellen via onderstaande knoppen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Pukka rode Wellness adventskalender (2022)

Pukka adventskalender thee rood 2022

Nieuw voor 2022 is de Pukka Wellness adventskalender. Deze heeft dezelfde vorm en dezelfde opzet als de groene variant. Jezelf goed voelen staat centraal bij deze kalender. De dagen voor kerst zijn immers druk genoeg en wat is nu lekkerder dan ’s avonds (of ’s morgens) even lekker ontspannen met een kopje Pukka thee? Deze Pukka adventskalender 2022 bevat 24 soorten kruidenthee. Denk hierbij aan: kamille, gember, matcha, pepermunt en zoethout. Ook zit er heerlijke thee in gericht op de feestdagen (met kaneel). Ook deze adventskalender is dit jaar te koop bij meerdere aanbieders:

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

De nieuwe Pukka boek adventskalender 2022

Pukka adventskalender 2022 boek

Helemaal nieuw voor 2022 is deze extra luxe Pukka adventskalender in de vorm van een boek. Deze adventskalender kun je als een boek openklappen en bevat twee keer zoveel thee! In deze adventskalender zitten namelijk 24 vakjes met daarin twee theezakjes. Het is dus een ideale thee adventskalender om samen te delen. Daarbij heeft de kalender een prachtige uitstraling en is deze ook perfect om cadeau te doen. De inhoud is vergelijk met de andere versies: ook hier vind je de heerlijkste Pukka thee van de beste biologische ingrediënten. Deze is nu te koop bij de Bijenkorf via onderstaande knop:

Bekijk meer

Pukka Tea adventskalender korting?

Je vraagt je wellicht af of de Pukka adventskalender te koop is met korting. De kans dat deze adventskalender te koop is met korting is klein. Deze website bestaat alweer ruim 4 jaar en we weten inmiddels wel goed welke kalenders afgeprijsd worden en welke niet. Soms is deze adventskalender afgeprijsd maar meestal is de afprijzing beperkt en van korte duur. Het ‘grote’ probleem bij de Pukka adventskalender is de voorraad. De adventskalender is namelijk meestal erg snel uitverkocht. Je mag dus eigenlijk al blij zijn als je er eentje kunt bestellen. Dat is ook de reden waarom deze niet snel afgeprijsd worden. Het loont overigens wel om via de knoppen de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Daar kunnen wel prijsverschillen inzitten. Hierbij moet je natuurlijk wel rekening houden met de verzendkosten. Soms lijkt de kalender goedkoper, maar komen er nog extra kosten bij.

Mocht de kalender in de aanbieding zijn, dan kun je dat gelijk zien op onze sale-pagina. Hier vind je alle actuele acties en kortingen op adventskalenders. Sla deze pagina eventueel op in je favorieten.

Waar en wanneer is de adventskalender te koop?

Deze adventskalender van Pukka Tea zijn nu te bestellen bij diverse aanbieders. De kalenders worden vooral verkocht bij Bol.com en Amazon. Klik op de knoppen hieronder om ze te bekijken.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Holland & Barrett)

Veelgestelde vragen over de Pukka adventskalenders 2022

Wat zit er in de Pukka adventskalender 2022?

Elke adventskalender van het bekende thee merk bevat 24 of 48 heerlijke zakjes thee. Het gaat hier om Pukka thee die gemaakt is van 100% biologische ingrediënten. Pukka staat bekend om de heerlijke variaties aan kruidenthee.

Is er een aanbieding of korting voor de Pukka adventskalender 2022?

Nee, meestal is deze adventskalender niet in de aanbieding. Het loont wel om de prijzen tussen de aanbieders te vergelijken. Gebruik hiervoor de knoppen in dit artikel.

Wanneer en waar is de Pukka adventskalender te koop?

De adventskalenders van Pukka zullen te koop zijn vanaf september 2022. Je zult ze niet snel in de winkel vinden, enkel online. Klik op de knoppen in het artikel om de webshops te zien die deze adventskalender verkopen.

Zijn er meerder adventskalenders met thee te koop?

Ja, er is ontzettend veel aanbod aan adventskalenders met thee. Deze vind je op onze thee adventskalender overzichtspagina.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. .