Super Mario adventskalender 2022: welke kies jij?

Super-Mario-adventskalender-2022

Op zoek naar een Super Mario adventskalender 2022? Heb je even geluk ;)! Er zijn dit jaar namelijke meerdere adventskalender te koop met al jouw favoriete Mario figuren waaronder: Mario, Luigi, Princess Peach en Yoshi. Het is overigens niet de eerste adventskalender die we dit jaar tegenkomen gebaseerd op een game. Eerder schreven we al over de Roblox adventskalender. Deze bevat 24 leuke verrassingen waaronder exclusieve Robox figuurtjes.

In dit artikel gaat het over de Super Mario adventskalenders. Deze zijn al enkele jaren verkrijgbaar en ieder jaar komt er weer een nieuwe versie van uit. Veel oudere versies zijn momenteel niet meer te koop. In dit artikel laten we je dan ook enkel de adventskalenders zien die je momenteel bestellen kunt.

Inhoud artikel

Super-Mario-adventskalender-doos
Bron: Bol.com

Laten we eerst naar de adventskalenders zelf kijken. Elke Super Mario adventskalender bestaat uit een mooie grote en stevige platte doos. Aan de voorkant vinden we iedere keer weer een vrolijke afbeelding van de bekendste Super Mario figuren. Je kunt deze voorkant aan de bovenkant open maken zodat deze open klapt. Er verschijnen dan 24 vakjes en een soort speelmat waar je alle figuurtjes straks kunt uitstallen. Je kunt ook nog diverse elementen omhoog klappen zoals een pop-up boek: hoe leuk is dat!

Inhoud Super Mario adventskalender

Ok, dan de grote vraag: wat zit er nu in de adventskalender? De Super Mario adventskalenders bestaan uit 24 verrassingen waaronder:

  • Exclusieve Super Mario speelfiguurtjes. Het gaat hier om officiële figuurtjes waaronder: Super Mario, Princess Peach, Yoghi, Bullet, Luigi & meer! In sommige varianten zit ook een exclusief gouden figuur (waaronder een gouden Mario!).
  • Leuke accessoires uit de wereld van Super Mario. Je moet hierbij denken aan iconische voorwerpen uit de game zoals: muntjes, vraagteken-box en natuurlijk een mario-paddenstoel.

De samenstelling verschilt per versie. Hieronder vind je de twee versies die momenteel verkrijgbaar zijn. Klik op de knop eronder om de inhoud te zien.

Super Mario adventskalender met gouden Mario en gouden bullet

Versie 1 – Bron: Bol.com

Deze adventskalender bevat 17 figuren en 7 accessoires. Onder deze 17 figuren zit een exclusieve gouden Super Mario en zelfs een gouden bullet. Deze adventskalender is nu te koop via onderstaande knop.

Bekijk meer

Mario adventskalender van 2021

Super-Mario-adventskalender-2022
Versie 2 – Bron: Amazon

Deze versie bestaat ook uit 24 verrassingen inclusief gouden figuren. De inhoud is nagenoeg hetzelfde als de bovenste versie. De accessoires zijn iets anders en de verpakking is anders

Bekijk meer

Speciale editie Super Mario adventskalender met kerstfiguren

Versie 3: Bron: Amazon

Tot slot bestaat er ook nog deze witte adventskalender van Mario met wel heel bijzondere figuren. De figuren in deze adventskalender hebben namelijk allemaal een kerst-outfit! Het zijn daarmee echt collector-items. Deze Super Mario adventskalender is in ieder geval onze favoriet gezien de superleuke figuren die erin zitten. Al moet je natuurlijk wel van een kerst-Mario houden.

Bekijk meer

Voor wie is de Super Mario adventskalender geschikt?

De Super Mario adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg volwassenen die fan zijn van Super Mario. De adventskalender is dan ook een must-have voor de verzamelaar van Super Mario figuurtjes.

Prijs en waar te koop (met korting)?

De adventskalenders van deze bekende game-serie zijn te koop bij verschillende online winkels. Via onderstaande knoppen kun je gelijk het assortiment bekijken en de kalenders bestellen. De prijzen kunnen variëren. De adviesprijs is rond de € 50,-.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.