Fortnite adventskalender van Funko (nu met korting)

Fortnite-adventskalender-2022

Dit is de Fortnite adventskalender 2022 voor de echte Fortnite fan! Dit is een van de vele Funko adventskalenders. Funko brengt ieder jaar namelijk meerdere adventskalender uit en dit is de allereerste adventskalender met Fortnite thema. Het is dé adventskalender voor de liefhebbers van de game en Funko figuurtjes. Overigens zijn er dit jaar ontzettend veel adventskalenders met een game als thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Super Mario adventskalender, Roblox adventskalender of een van de Pokémon adventskalenders?

De adventskalender bestaat uit een grote doos die je aan de voorkant openklap aan beide kanten. Er verschijnen dan 24 vakjes. Je opent deze adventskalender vanaf 1 december door elke dag een vakje te openen. Het laatste vakje open je dan op kerstavond.

Inhoud Fortnite adventskalender

Bron: Bol.com

De Fortnite adventskalender bestaat uit 24 kleine Funko Pocket Pop poppetjes. Dit zijn vinyl figuurtjes met een uniek design (groot hoofd, klein lijf). De karakters van de game zijn terug te vinden in deze kalender. Bovendien zijn veel figuurtjes voorzien van een unieke kerst-outfit. Deze zijn speciaal en alleen voor deze adventskalender gemaakt. Dit maakt dat deze kalender ook zeer populair is bij verzamelaars. Het is betreft een origineel gelicenseerd product van Funko.

Prijs en waar te koop (met korting)?

Deze adventskalender is al eerder verschenen maar nog steeds ongekend populair. Vorig jaar was deze in een mum van tijd uitverkocht. Gelukkig is deze nu wel verkrijgbaar bij diverse online webwinkels, waaronder bij Bol.com en Amazon via onderstaande knoppen. De adviesprijs is € 54,99.

Wil je de Funko Fortnite adventskalender kopen met korting? Dan hebben we goed nieuws: de adventskalender is nu afgeprijsd bij zowel Bol.com en Amazon (t.o.v. de adviesprijs). Je checkt de actuele prijs en korting via onderstaande knoppen:

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.