Milka adventskalender 2022 overzicht

Milka chocolade adventskalender 2022 overzicht

Zoek je een heerlijke Milka adventskalender 2022? Op deze pagina vind je ze allemaal in één overzicht! Milka heeft namelijk dit jaar weer ontzettend veel toffe adventskalender uitgebracht met de lekkerste chocolade. We weten zeker dat er een adventskalender voor jou tussen zit. Overigens vind je een compleet overzicht van alle chocolade adventskalender hier. Ook hebben we een overzicht gemaakt van alle Kinder Chocolade adventskalenders 2022.

De Milka adventskalenders richten zich op zowel kinderen maar ook op volwassenen. Het verschil zit vooral in de verpakking en de soort chocolade. Iedere adventskalender bestaat uit 24 vakjes. Op 1 december open je vakje 1 en op 24 december open je het laatste vakje. Zo tel je af tot kerstmis 2022!

De Milka adventskalender zijn in Nederland volop verkrijgbaar. Echter geldt dat niet van alle soorten. In de Nederlandse winkels en supermarkten worden deze trouwens maar zeer beperkt verkocht. Meestal gaat het hier ook enkel om de meest eenvoudige adventskalenders van het bekende chocolademerk. Als je meer op zoek bent naar luxure varianten en meer keuze moet je online zijn! Heb je interesse in een van onderstaande adventskalenders? Klik dan op de afbeelding of op de knoppen om ze gelijk te bekijken en te bestellen bij de bekende webshops. Het kan wel voorkomen dat de betreffende adventskalender uitverkocht is. Deze kalenders worden namelijk in beperkte oplage gemaakt.

Opmerking vooraf: in dit overzicht zie je de allernieuwste versies van 2022. Er zijn echter ook nog veel varianten te koop met een iets ander design (van eerdere jaren). De inhoud is hetzelfde, enkel de verpakking kan anders zijn. Bovendien zijn deze adventskalender zeer populair: ze kunnen snel uitverkocht zijn. Check daarom het aanbod via de knoppen bij de diverse aanbieders.

Milka adventskalender 2022

Bron: Bol.com

Dit is de algemene Milka chocolade adventskalender 2022. Deze is verkrijgbaar met diverse afbeeldingen aan de voorkant. De adventskalender is gevuld met 24 schattige Millka chocolaatjes in de vorm van een leuk kerstfiguur. Bijvoorbeeld: een kerstbal, kerstman of sneeuwpop. De figuurtjes zijn gevuld met heerlijke chocolade-crème. De smaak is te vergelijken met Kinder chocolade.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Milka kersthuis adventskalender 2022 met magic mix

Bron: Amazon

Deze Milka adventskalender is een stukje groter en heeft de vorm van een huis. De kalender bevat verschillende soorten Milka chocolade, waaaronder:

  • 2 grote Milka chocolade kerstmannen.
  • 7x mini chocolade kerstmannen van Milka chocolade.
  • 2x sneeuwpoppen van chocolade.
  • 11x heerlijke chocolade bonbons in twee verschillende smaken.
  • 2 kleine chocoladereepjes met wikkel.
Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)

Milka Oreo adventskalender 2022

Bron: Bol.com

We houdt er niet van? Oreo koekjes! Deze Milka adventskalender biedt het beste van twee werelden: OREO koekjes en Milka chocolade! Deze vierkante adventskalender bevat een selectie van: Milka chocolade, heerlijke Milka chocolade eitjes met OREO-vulling en natuurlijk OREO koekjes!

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Wow: eigen foto adventskalender met Milka chocolade

Foto adventskalender chocolade ontwerpen
Bron: YourSurprise

Wil je een veel originelere Milka adventskalender? Bij YourSurprise kun je een eigen Milka adventskalender ontwerpen! Je kunt de adventskalender voorzien van eigen tekst en foto. Ook is er een variant met een compleet eigen design (i.p.v. paarse Milka design). Ook is er een Toblerone variant te koop. De Milka variant is gevuld met heerlijke mini Milka bonbons in diverse smaken (waaronder hazelnoot en met heerlijke crème vulling!).

Bekijk meer

Milka sneeuwpop adventskalender

Milka-chocolade-adventskalender-pop-202
Bron: Bol.com

Cute! Deze leuke Milka sneeuwpop adventskalender. Het is een grote adventskalender met heel veel variatie in chocolade. De adventskalender bevat bijvoorbeeld heerlijke choco-kerstballetjes, chocolade sneeuwpoppen (1 grote en 2 kleine) en nog andere verrassende chocolade van Milka. De afbeelding toont de nieuwe 2022 versie. Er is echter ook nog een ouder design van eerdere jaren te koop:

Bron: Amazon
Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Milka & friends adventskalender met chocolade en speelgoed!

Milka-kerstvrienden-adventskalender-met-chocolade-2022-en-speelgoed
Bron: Amazon

Als bovenstaand aanbod nog niet genoeg is, kun je dit jaar ook kiezen voor deze toffe chocolade adventskalender met speelgoed! Naast de lekkerste chocolade bevat deze adventskalender namelijk schattige stickers, een kaartspel en zelfs een puzzeltje. Het is een perfecte combi van speelgoed en chocolade en ontzettend leuk voor kinderen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Milka 3D Toren 2022

Milka adventskalender toren 2022
Bron: Bol.com

Last but not least is er dit jaar ook weer een adventskalender toren van Milka. Deze bevat een grote Milka kerstman, diverse holle kerstfiguurtjes, bonbons en een Milka chocoladereep. Het is niet alleen een super mooie adventskalender om neer te zetten maar bevat ook nog eens een zeer verrassende inhoud! Wij zijn fan!

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Milka adventskalende korting

Je wilt natuurlijk nooit te veel betalen voor je favoriete adventskalender. Gelukkig kun je flink besparen op deze Milka adventskalenders. In de meeste gevallen krijg je namelijk extra korting als je meerdere adventskalenders tegelijk koopt. Dit kan oplopen tot wel 20% t.o.v. adviesprijs. Vooral bij Bol.com kun je korting scoren op deze kalenders. Via onderstaande knop vind je het actuele aanbod:

Bekijk alle kortingen

Veelgestelde vragen over de Milka adventskalenders 2022

Welke Milka adventskalenders zijn er in 2022?

Bereid je voor! Milka biedt in 2022 maar liefst zeven verschillende adventskalender aan met heel veel soorten Milka chocolade. Je vindt ze allemaal in dit overzicht.

Wat zit er in een Milka adventskalender?

Elke adventskalender van Milka bevat verschillende soorten Milka chocolade. Er zijn varianten die kerstfiguurtjes bevatten met witte chocolade-crème. Echter bieden de meeste versies juist diverse soorten chocolade aan: zoals chocolade-figuren, bonbons en zelfs OREO koekjes!.

Is er een korting op de Milka adventskalenders?

Goed nieuws: meestal krijg je een korting als je meerdere adventskalenders van Milka tegelijk koopt. Bijvoorbeeld bij Bol.com. Deze korting kan oplopen tot zo’n 20% t.o.v. de adviesprijs.

Wat kost een Milka adventskalender?

Er zijn veel soorten adventskalenders met Milka chocolade, de prijzen variëren van enkele euro’s tot zo’n € 30,-.

Dit artikel bevat reclame waaronder affiliate-links.