Ravensburger adventskalender met knutselspullen

Met deze Ravensburger adventskalender maak je jouw eigen kerstdecoratie! Ontdek 24 dagen lang de leukste knutselspullen en je zult deze kerstvakantie niet stil zitten.

Steeds meer speelgoedfabrikanten brengen adventskalenders uit, zo ken je wellicht al de adventskalenders van Lego en Playmobil. Ook Ravensburger (o.a. bekend van de puzzels) brengt ieder jaar diverse adventskalender uit. Zo hebben we eerder als de Ravensburger Gravitrax adventskalender besproken, waarmee je jouw Gravitrax knikkerbaan kunt uitbreiden. Deze Ravensburger adventskalender is speciaal voor de creatievelingen. De kalender is al meerdere jaren te koop en nog steeds ontzettend populair. De adventskalender bestaat uit knutselopdrachtjes, uitsteekvormpjes, puzzeltjes, stickers en nog veel meer! Je kunt je eigen kerstdecoratie maken met deze kalender. Super leuk om mee bezig te zijn rond de kerstdagen.

We geven je wel een tip: net als de meeste speelgoedkalenders verklappen de fabrikanten al op de achterkant van de doos wat er in zit. Wil je dat het een verrassing blijft voor je kind? Plak de achterkant dan af!

Waar is deze Ravensburger adventskalender te koop?

De Ravensburg adventskalender is te koop bij diverse online webwinkels. De prijzen kunnen onderling verschillen. Het loont dus om beide aanbieders met elkaar te vergelijken. We adviseren om ook niet te lang te wachten met bestellen. Het kan zijn dat deze adventskalender snel uitverkocht is.

Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)