Sonnentor Mini Thee Adventskalender met bio-thee

Sonnentor mini thee adventskalender 2022

Nu weer te koop: de Sonnentor thee adventskalender 2022. Dit is Een super schattige mini thee adventskalender van het Duitse Sonnentor (in andere landen verkocht onder de naam Lumeria).  In tegenstelling tot andere thee adventskalenders is dit een kleine adventskalender. De adventskalender heeft de grootte van een normaal theedoosje met als grote verschil dat je deze aan de voorkant kunt ‘open klappen’. Er verschijnt dan een super-schattig kerst-tafereeltje. In het midden hiervan vind je een gleuf waar je vanaf 1 december elke dag een theezakje uit kunt schuiven.

Wat zit er in deze mini thee adventskalender?

In totaal zitten er 24 heerlijke infusion-theezakjes in deze thee adventskalender. Het is echter niet zomaar thee. Deze adventskalender bevat uitsluitend biologische thee van de beste kwaliteit. Bovendien is ook de verpakking eco-vriendelijk en alles met de hand ingepakt. Natuurlijk ben je nu erg benieuwd welke thee hier allemaal inzit. Dit verklappen we helemaal onderaan dit artikel. We lichten hier enkel een klein tipje van de sluier:

 • Diverse kruidenthee’s met heerlijke smaken waaronder ‘Cheery Herbal Tea’ (met biologische zwarte bessen en aardbeien) en ‘Ginger Sun’ (met stukjes biologische gember)
 • Zwarte thee zoals Darjeeling.
 • Speciale kerstthee’s zoals ‘Santa’s Secret Tea’ (met stukjes appel, peer, sinaasappelschil en kaneel) en ‘New Year Tea’ (met citroen, elderflower, limoen en kamille).
Sonnentor thee adventskalender met biologische thee


Bron: Amazon

Kortom, ontzettend lekkere en bijzondere smaken die helemaal passen in de koude decembermaand! Wat ook leuk is: er is ook rekening gehouden met de volgorde. Zo vind je op 23/12 (enkele dagen voor kerst) een heerlijke ontspannende kruidenthee, zodat je de stress voor kerst even kunt vergeten. ;). Overigens vind je de complete inhoud helemaal onderaan deze pagina.

Eerder versies van deze thee adventskalender

Bron: Amazon

Dit is overigens de tweede editie van deze adventskalender. Er is ook nog een eerdere versie te koop met een andere opdruk. De inhoud is overigens hetzelfde als de nieuwe versie.

Waar is deze thee adventskalender te koop?

Deze adventskalender is te koop bij twee webshops. Namelijk bij Bol.com en Amazon via onderstaande knoppen. De prijzen kunnen verschillen. Meestal krijg je een korting als je meerdere doosjes tegelijk koopt. Dat is natuurlijk ideaal als je deze adventskalender cadeau wilt doen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

 

Complete inhoud Mini thee adventskalender 2022

Spoiler-alert! Hieronder vind je de complete lijst van alle soorten thee die in deze adventskalender zit:

Spoiler-alert! Hieronder vind je de complete lijst van alle soorten thee die in deze adventskalender zit:

 1. Cheery Kruidenthee
 2. Open haard Fruit thee met rozenbottel
 3. Golden Turmeric thee kurkuma
 4. Soothing Throat thee It’s All Good!:
 5. Aangename vrije tijd Kruiden:
 6. Santa’s Secret Thee:
 7. Energy Thee Hildegard
 8. Good Morning Herbal Thee
 9. Witte Thee Pai Mu Tan Thee: witte thee
 10. Stormy Weather Thee voor kleintjes (voorheen Sniffle Thee)
 11. Brandnetel
 12. Ginger Sun
 13.  Nieuwjaar Thee
 14. Darjeeling Black Thee
 15. Gebakken Appels Thee
 16. Fortune Herbal Thee
 17. Bloomy Turmeric Thee
 18. Green Fortune Thee
 19. Balance (voorheen Base Harmony Balance)
 20. Winter Night Fruit Thee
 21. Calming Tummy Thee It’s All Good
 22. Guardian Angel Thee
 23.  Ontspannende kruidenthee Hildegard:
 24. Heavenly Christmas Delight Tea