Beauty adventskalender mannen met gezichtmaskers van BARBER PRO

Barbor Pro adventskalender voor mannen 2021

Nog nooit was er zoveel keuze voor een beauty adventskalender voor mannen! We lieten je eerder al deze luxe ASOS adventskalender zien met de mooiste verzorgingsproducten voor de man. Voor de Barber-liefhebbers is er nu ook deze super leuke BARBER PRO adventskalender voor mannen met de beste grooming-producten. Hiermee ga je deze kerst helemaal shinen!

Het bijzondere van deze adventskalender is dat deze geen 24 maar 12 producten bevat. Deze trend zien we dit jaar vaker bij luxe adventskalenders met verzorgingsproducten. Voordeel hiervan is dat deze adventskalender erg betaalbaar is, zeker voor de kwaliteit die je krijgt. BARBER PRO is namelijk een zeer luxe merk voor mannen verzorging. Het is een Brits merk dat al veel verschillende prijzen heeft gewonnen met zijn gezichtmaskers voor mannen.

Laten we even beginnen bij het begin: ook deze luxe adventskalender ziet er super tof uit! De adventskalender bevat dus 12 vakjes met daarachter de mooiste verrassingen. Je opent het eerste vakje op 12 december en het laatste op kerstavond (24 december), op die manier tel je op een super toffe manier af tot kerst. Doordat je pas vanaf 12 december (officieel gezien) de vakjes moet openen is deze adventskalender dus een ideaal sinterklaascadeau voor je vader, broer, vriend, kennis of buurman ;).

Inhoud BARBER PRO beauty adventskalender

Wat kun je dan verwachten van deze leuke mannen beauty adventskalender? Allereerst bevat deze adventskalender met name face masks. Daar is BARBER PRO ook bekend mee geworden. Het gaat hier om extra luxe gezichtsmaskers die ideaal zijn voor na het scheren of gewoon als extra verzorging. Wat dacht je o.a. van:

  • Post Shave cooling mask: ideaal om je huid weer helemaal tot rust te brengen na een scheerbeurt. Dit voorkomt roodheid en irritatie. Bovendien is de speciale formule voorzien van anti-ageing Marine Collagen en tal van vitamines. Hier wordt je huid ontzettend blij van! Elke keer weer. In de adventskalender vind je dan ook 2 van deze maskers terug.
  • Super Eye mask: speciaal gemaakt voor rondom je ogen. Dit masker bevat enkel natuurlijke ingrediënten zelfs PETA-gecertificeerd!). Laat het masker 20 minuten zijn werk doen om je huid helemaal te laten ontspannen. Ideaal voor de nachtrust.

Naast verschillende maskers voor het gezicht en de ogen vind je in de adventskalender ook een ‘Face Putty’. Deze zorgt voor een extra diepe reinigen voor de huid, ideaal voor mannen met een vette huid of acne. Het is een heerlijke verwenning voor je gezicht met een verbluffend resultaat!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Lookfantastic

Nieuwsgierig naar de complete inhoud? Deze vind je hier.

Waar is de adventskalender te koop en krijg je korting?

Deze BARBER PRO adventskalender voor mannen is momenteel te koop bij Lookfantastic.  Klik op onderstaande knop om deze kalender te bestellen en de actuele prijs te zien. Let op! We verwachten dat deze snel uitverkocht zal zijn. Er bestaan namelijk niet zoveel adventskalenders voor mannen met verzorgingsproducten (en dit is de enige met deze super toffe gezichtmaskers!).

Bekijk meer, prijs en huidige korting

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info