Pokemon adventskalender 2021 – het complete overzicht

Pokemon adventskalenders 2021

Ben je op zoek naar de Pokemon adventskalender 2021? Goed nieuws! Dit jaar zijn er meerdere adventskalenders te koop van deze razendpopulaire serie! Pokemon bestaat inmiddels alweer 25 jaar en is niet meer weg te denken uit het adventskalender-schap. Er zijn namelijk dit jaar meerdere adventskalenders te koop met de bekende Pokemon figuren.

Een ding hebben al deze adventskalenders gemeen: ze zijn altijd ontzettend snel uitverkocht. Het kan dus zijn dat onderstaande kalenders dus niet meer beschikbaar zijn op dit moment. Gelukkig bieden we je onderaan dit artikel ook nog enkele DIY-tips mocht het zo zijn dat je net te laat bent!

Wat is een Pokemon adventskalender?

Misschien voor sommige een overbodige vraag maar wat is een Pokemon adventskalender? Wat kun je ervan verwachten? Een adventskalender is een grote doos met daarin 24 vakjes. Achter ieder vakje ziet een verrassing verstopt, bijvoorbeeld een Pokemon figuurtje. Je opent iedere dag één vakje, vanaf 1 december 2021. Het laatste vakje open je dan op 24 december: kerstavond. Een adventskalender bestaat dus eigenlijk uit 24 mini cadeautjes in één! Het is daarom een zeer gewild cadeau voor de feestdagen, bijvoorbeeld voor Sinterklaas (dat begin december is).

Overigens kun je de adventskalender natuurlijk ook gebruiken om af te tellen tot een ander mooi moment. Bijvoorbeeld een verjaardag, begin van de vakantie of ieder andere gelegenheid.

Soorten Pokemon adventskalenders 2021

Er zijn verschillende soorten adventskalender gebaseerd op de Pokemon serie. Hieronder hebben we de nieuwste en mooiste Pokemon adventskalenders van dit jaar voor je op een rijtje gezet. Wil je meer lezen over een van de adventskalenders? Klik dan op de afbeelding of op de knop om gelijk naar de winkel te gaan waar ze de adventskalender verkopen. Zoals gezegd, kan het zijn dat de kalenders snel uitverkocht zijn. Dus als deze op voorraad is: gelijk bestellen wat ons betreft!

Pokémon adventskalender 2021 met 24 Pokémon figuren en een Pokéball

Bron: Bol.com

Deze Pokemon surprise adventskalender bevat 23 verrassende Pokemon figuren en een surprise-Pokéball! Het is een van de weinige luxe adventskalenders van Pokémon die momenteel nog verkrijgbaar is.

Bekijk meer en bestel

Mega Construx Pokemon adventskalender 2021

Bron: Amazon

Het bekende Mega Construx komt dit jaar met een Pokemon adventskalender! Deze adventskalender bevat verschillende Mega Construx bouwstenen inclusief twee bekende Pokemon figuren: namelijk een Mega Construx Pikachu en Evoli! Dit wordt gegarandeerd 24 dagen bouwplezier. Extra leuk is dat deze adventskalender kerst als hoofdthema heeft, je vindt er de leukste Mega Construx bouwstenen om een unieke kerst & Pokemon wereld te creëren. Deze adventskalender is in Nederland te bestellen via de Duitse Amazon. Deze wordt gewoon in heel Nederland geleverd en je kunt gewoon met je bestaande Amazon account inloggen op Amazon.de.

Bekijk meer en bestel

Pokemon adventskalender met 16 figuren

Bron: Zavvi

Deze adventskalender van Pokemon bevat 16 mini Pokemon figuren (met een speciale Finish) en 8 unieke accessoires, waaronder een 3D kerstboom, arrenslee en cadeautjes. Deze adventskalender is te koop bij Zavvi (vanaf halverwege november).

Bekijk meer en bestel

Funko Pop adventskalender

Funko Pop adventskalender Pokémon
Bron: Zavvi

We schreven al eerder een uitgebreid artikel over de Funko Pop adventskalenders van 2021. Er zijn dit jaar maar liefst 5 nieuwe Funko adventskalenders uitgebracht! Een daarvan is de Pokemon adventskalender. Deze bevat 24 unieke Funko Mini-POP Pokemon figuurtjes! Deze adventskalender is zeer gewild en een must-have voor iedere Funko Pop Pokemon fan.

Bekijk meer en bestel

Adventskalender uitverkocht? Maak er zelf een!

Ok, we weten dat bovenstaande adventskalenders mogelijk al uitverkocht zijn. maar niet getreurd! Je kunt natuurlijk ook altijd nog een eigen adventskalender maken. Hiervoor heb je twee dingen nodig:

  • Een lege adventskalender of een inpak-pakket waar je alle 24 de verrassingen in doet.
  • Een Pokemon set met figuren of bouwstenen om de lege adventskalender te vullen.

Stap 1: koop een lege adventskalender

Bron: Amazon

Allereerst heb je een ‘lege adventskalender’ nodig. Dit kan een ‘eenmalige variant’ zijn die bijvoorbeeld bestaat uit meerdere zakjes, stickers met nummers en iets om de zakjes dicht te maken. Er zijn heel veel leuke DIY pakketten te koop (zie button).

Bekijk alle lege adventskalenders

Stap 2: Koop een Pokemon pakket

Ten tweede moet je de zakjes natuurlijk vullen met iets dat met Pokemon te maken heeft. Hieronder vind je enkele leuke Pokemon sets die je kunt verdelen over de 24 zakjes van je eigen adventskalender! Omdat je alles zelf maakt kun je natuurlijk ook zelf de volgorde bepalen. Ook kun je de adventskalender voorzien van persoonlijke berichten. Hoe leuk!

Mega Construx Pokemon bouwpakketten

Verdeel alle steentjes over de 24 vakjes zodat je steeds een completer bouwwerk krijgt. Tip: kijk eerst in de bouwtekening welke steentjes bij elkaar horen zodat je elke dag iets meer kunt opbouwen.

Bron: Bol.com
Bekijk alle Pokemon Mega Construx pakketten

Originele Pokemon kaarten

De echte Pokemon fan heeft natuurlijk een collectie Pokemon kaarten. Je kunt ook een eigen Pokemon kaarten adventskalender maken.

Bron: Bol.com

Bekijk alle Pokemon kaarten

Pokemon figuren set

Er zijn ook heel veel losse Pokemon figuurtjes en zelfs complete figuren-sets te koop! Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste Pokemon adventskalender van 2021!

Bron: Amazon
Bekijk alle Pokemon figuren sets

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliatelinks.